Затягат меркитe срещу коронавируса в Унгария

На обществена баня само със зелен сертификат за лица над 16 г.
23 ное 2021 23:30, Петя Славова
39
Затягат меркитe срещу коронавируса в Унгария
Снимка: БГНЕС

Унгария затегна правилата за посещение на обществени места, като въведе задължително използване на маски на закрито - изискване, което важи както за гражданите, така и за всички туристи, съобщава БГНЕС, позовавайки се на ATOR.

Маски се изискват при посещение на магазини, търговски центрове (с изключение на офиси и фитнес центрове), театри и концерти на закрито. Те ще са необходими и на коледни панаири, в кина, музеи, библиотеки и пощи.

Освен това туроператорите съобщават, че от 20 ноември 2021 г. достъпът до бани и термални извори за лица над 16 години ще бъде възможен само след представяне на сертификат за ваксинация срещу COVID-19. Той трябва да бъде представен на хартиен носител или по електронен път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин, като видя, че може да централизира още власт и да затваря хората и веднага сграбчи възможността.
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Орбан и той си мисли, че ще е големец след зеления рестарт.
8
5
 
22
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Орбан си слага сам примката на врата. Жалко.
7
4
 
11
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Ем добър ден! Орбан е от "богоизбраните" - проверете името на съпругата му, типично женско име сред унгарските "богоизбрани".
6
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са техни кучета!Няма как да се противопоставим.Харакири или вернопоклоничество.
5
2
 
3
 
! Отговори
Мачкай турците 2 преди 2 години
Тия Гадове КРАДАТ от нас, българите, а дават пари на чужди башибозуци- Нашественици.. Дават им безплатни къща с вода, Храна и по 500 лева на месец.....Турците и Предателите наричат Ислямските Нашественици с думата - бежанци, а всъщност, преди 100 години, ИСТИНСКИ бежанци- българи бягаха от тия гадове , от Турция, към България.... Тук, по- долу на сайта, може да прочетеш за тях.
4
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички нормални държави в северното полукълбо затягат мерки. Зима иде, ковидът ще вилнее, главно сред неваксивираната останала част от населението.
3
3
 
8
 
! Отговори
Ами ще се къпя преди 2 години
у дома, ще гледам филми и концерти на домашно кино и ще пазарувам онлайн. Има електронни библиотеки, а пък Google Earth предоставя възможност за виртуални пътешествия из цялата планета. Даже Луната и Марс ги има като опция! И на всичко отгоре имам къща на село. Та ще ми ваксинирате опинците!
2
5
 
20
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Орбан показва чрез намигане на глобалистите-узурпатори и Ковид-терористи, че е все пак един от тях и могат да му имат доверие!
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Орбан не беше ли героя в ЕС на русофилите антиваксъри?