Мастърклас по уют в Dnes.bg Лято е! Време за Мастърклас по уют

Dnes.bg стартира рубриката Фамилен дом.

Въпреки дъждовете и хладното време в последната седмица, лятото вече е тук. А с него идва и най-хубавата част от годината – разходки до късно, бира с приятели, слънце, море, ваканция... Със сигурност всеки от нас се е унесъл в сладки мисли за идващата отпуска.

Но освен време за почивка, лятото е и време да свършим някои задачи, които сме отлагали цяла година. Като например това, да направим необходимия ремонт в дома ни.

Но спокойно! Dnes.bg и тази година ще ви помогне със станалата традиционна лятна рубрика, посветена на ремонтите. И за ваше улеснение този път няма да къртим, чистим и мажем, а ще направим нещо много по-интересно и красиво – ще създаваме домашен уют в нашия Фамилен дом.

А и на помощ ще имаме един истински професионалист - архитект София Папазова, с която ще ви представим най-доброто от света на интериорния дизайн. Затова подгответе се за един истински Мастърклас по уют.

И както го правим всяко лято, и сега няма да оставим вашия труд без страхотни награди. Защото „Домът е там, където (си) го качиш“.

Като част от кампанията „Фамилен дом” в Dnes.bg, сайтът, организира онлайн игра за периода от 3 юли до 24 юли 2017 г.

За да участвате в играта е необходимо да снимате завършено подобрение на дома ви, или пък моменти от ремонта на вашия апартамент, къща, покрив, баня, тераса, градина, двор, гараж и да ги публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки на адрес:
www.dnes.bg/familen-dom/igra/, в секцията „Участвай”.Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, описан в тази страница, ще имат шанса да спечелят награди.

А ето и самите награди:

1-ва награда - Двоен матрак Amber от ново поколение, произведен в България. Amber е двулицев матрак от най-висок клас, направен по хибридна технология от патентована АmberFoam® пяна с кехлибар, масажираща HR пяна със 7 зони на комфорт, висококачествена мемори пяна и ортопедична покет спринг система. С Amber заспиваш по-бързо и се будиш по-малко нощем. Той контролира топлината, има доживотна гаранция, ортопедична форма и те зарежда с енергия.

2-ра и 3-та награда - Два ваучера за застраховка „Защитен дом“, предоставени от ЗАД "Армеец", всеки на стойност 150 лева. Застраховката "Защитен дом" ще гарантира незаменимите за вас спокойствие и сигурност.  Тя се отличава с гъвкаво застрахователно покритие, обвързано с индивидуалните потребности на клиента, бързо и коректно обслужване при възникване на застрахователно събитие, оказване на съдействие и помощ на застрахованите лица.

И това не е всичко! Очаквайте още награди!

Победителите в играта ще бъдат определени след преценка на специално жури. На 30-ти юли 2018 г. ще бъдат обявени официално победителите в играта на Dnes.bg.Изпрати снимка
Спечели страхотни награди,
предоставени от:


Семейство Венчеви
Мариана Тулилова
Мариана Тулилова
Мариана Тулилова
Пламен
Мария Янкова Славова
ВИЖ ВСИЧКИ