Божков е обещал финансова стабилност в Левски поне до лятото

Това заяви адвокатът на хазартния бос – Боян Кайров
Обновена: 7 фев 2020 11:47 | 7 фев 2020 08:58, Веселин Коларов
29
Божков е обещал финансова стабилност в Левски поне до лятото
Снимка: Lap.bg

Собственикът на Левски Васил Божков е обещал финансова стабилност до лятото. Това заяви адвокатът на бизнесмена Боян Кайров в интервю за Гонг.

Един от най-богатите българи е със 7 обвинения, сред които за убийства, изнасилвания и рекети. В момента той е задържан в ОАЕ и се работи по екстрадицията му, но това може да отнеме време.
 
Причината е, че хазартният бос е придoбил coбcтвeнocт зa 1 милиoн дирхaмa – мecтнa вaлутa. Пo зaкoнитe нa федералната монархия, по този начин Божков получава рeзидeнтcкa визa, т.е., закрила от местните власти.
 
"Божков ми сподели, че по един или друг начин, винаги ще помага на Левски. Ако не той, това ще сторят негови дъщерни компании. Мисля, че до края на полусезона е намерил механизма клубът да бъде подсигурен. Иначе едва ли щяха да дойдат Симеон Славчев, Стайн Спирингс и Деян Лозев".
 
"В живота има две сигурни неща – смъртта и данъците. Това, което имам като информация и усещане е, че до края на сезона Левски ще запази статуса си на финансово стабилен клуб. Дори чувствам, че отборът може да изненада конкуренцията със златен дубъл", каза Кайров.  
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
златен дубъл за уефски = фалит+окръжна група
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв адвокат на Божков е тоя,този Боян е някакво смахнато ***,вижте му фейсбука и си направете сметка дали Черепа ще реши да се дозакопае с този Свинчо.Той си мисли че познава всички мутри,но ги е виждал само на снимка!!!
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къде е прокуратурата всички парични средсва отправени кЪМ ФК ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАПОРИРАНИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО БОЖКОВ ИМА ДА ВРЪЩА ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА КЪМ ДЪРЖАВАТА ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ АКО СЕ ДАВАТ ТЕ СА НЕЗАКОННИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДВЕДАТ ПОД ОДГОВОРНОСТ И И ШЕФОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ
22
5
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
Всеки Вторник, целият леФски на опашка за заплати в ОАЕ, а както е тръгнало скоро може и в Ислямска държава да ходят. Където е им е шефчето, там са и те.
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един комарджииски мафиот ще спасява Левски !!!Само като чуе това перверзно словосъчетание Левски ще се обърне в гроба си !Комунистите - русофили се подиграха с имената на нашите възрожденски апостоли, слагайки ги в устата на алкохолизирана, дрогирана *** да вие по стадиони, улици и площади "долу Левски, долу Ботев, долу Раковски,...плюейки на славната ни История, докато пълнеха центъра на София със съветски символи, паметници, както и улици, булеварди, училища със съветски имена !
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Божков е обещал финансова стабилност в Левски поне до лятото"....ХА-ХА-ХАПредполагам това е някаква първоаприлска шега..........
19
0
 
10
 
! Отговори
Току що преди 4 години
Законът за хазарта беше гласуван.Лотарията вече може да бъде само държавна.А иначе Божков може да издържа Левски.Въпросът е ,дали ще го направи.
18
11
 
7
 
! Отговори
1914 преди 4 години
До АнонименНИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЛЕВСКИ, ДЖЕНДАРМЕЙЦИ УМРЕЛИ
17
5
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Пак не си внимавал цска го няма, защото така решиха собствениците, че ще е по-добре да самозакрият стария и да се въплатят в кожата на Литекс-Ловеч, че да не ходят в другите дивизии. Не забравяй вие се самозакрихте със съгласието на феновете, защото беше платено на кюстендилеца и компания да се прокара тази реторика и прасчовците без да мислят бурно подкрепиха собственото си самозатриваме, дори хвърляхте камъни по собствените си юноши и деца. България помни.
16
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имало едно време един отбор, казвали му ЛеФски. Не бил нещо особено, само дишал въздуха. Хванали ги да крадат и им разтурили кочинката с булдозери. Сега никой не си ги спомня вече, само Божков си харчи милионите и си чеши черешите в Дубай
15
1
 
12
 
! Отговори
Минувач преди 4 години
Е, никой не е безсмъртен - ДА, обаче точно тоЗ толкоЗ данъци е укрил, че цитатът на адвокат често е супер смешен!
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДОВИЖДАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...........
13
2
 
13
 
! Отговори
Think преди 4 години
Химлер я се успокой малко и си пий хапчетата. И спрете да пишете, че е задържан...Може просто да напишете "се намира в ОАЕ и очаква решението за екстрадацията си".... още повече с оглед на това, че си пие коктейлите всеки ден....
12
6
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 4 години
До 10 и като изхвърлим Бойко кой да сложим? Тази дето докато Бойко прибираше на дребно тя четеше милиарди с Костов ли? В момента просто наглее за власт.. Която няма да получи
11
3
 
5
 
! Отговори
левскито преди 4 години
ей в гроба се въртите от злоба припоци
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Той щото спонсора на Чавдар Етрополе , оп Литекс, оп ЦСКА , джуджето Ганчев е света вода ненапита. Какво стана със захарта?!? Пукате се от яд ли припознавани?!?
9
6
 
15
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Телетата не са последвали съдбата на ЦСКА все още, въпреки че имат повече дългове, само защото мутренската ни държава им пази гръбчето, начело с поробителя на българския народ - Боко Методиев Борисов, известен още като мутрата СИК-аджия от Банкя, без грам мозък и без чужд език, станал премиер, като дал дупе на американците! Ние държава нямаме, очакваме да имаме футбол! Стига деление на сини, червени, оранжеви, розови и какви ли не! Време е да изхвърлим мутрите от управлението на държава и спорт!
8
1
 
17
 
! Отговори
язе преди 4 години
Е как ще стане, нали всички негови и на лотарията сметки били запорирани? Или ще плащат на ръка, разнасяйки чувалите с пари? Или някой лъже за запорите?
7
2
 
16
 
! Отговори
абсурд преди 4 години
Държавата на абсурдите. Това още веднъж доказва, че хората с много пари могат да си правят каквото си искат от където си искат. А обикновеният човек, държавата го разкостя за норматив и го смазва.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истински българин! Вие ... с какво сте помогнали, де го хулите, а?