Меси пак си изпусна нервите, скочи на още един от съотборник

Аржентинският национал е размахал пръст и на вратаря
27
Меси пак си изпусна нервите, скочи на още един от съотборник
Снимка: БГНЕС

Напрежението в испанския шампион Барселона не спира да се покачва!

Голямата звезда на каталунците Лео Меси явно вече не успява да сдържа нервите си и е скочил на още един съотборник, пише "Ел Паис".

След свадата на шесткратния носител на Златната топка с Жерард Пике, сега аржентинският национал е размахал пръст и на вратаря Марк-Андре Тер Стеген. Това се е случило на последната тренировка преди отпадането от 1/4-финалите за Купата на Краля след 0:1 от Атлетик Билбао. Причина за скандала е била борба за топката, в която германският национал е влязъл грубо.

Проблемите в Барса следват един след друг. Меси е в обтегнати отношения и със спортния директор Ерик Абидал.

Той заяви, че част от футболистите не са се раздавали на 100% преди уволнението на Ернесто Валверде, който беше сменен с Кике Сетиен.

Това вбеси аржентинският гений и той поиска от бившия си съотборник да назове конкретни имена. Драмите на "Камп Ноу" веднага породиха слухове, че е възможно Меси да напусне в края на сезона.

Името му е свързвано с Манчестър Сити и според различни информации в договора му има клауза, която позволява да си тръгне без пари през лятото.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Барселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Вход преди 4 години
До 13 Последното е МАЛОУМHО изказване, а в тениса Федерер, Новак, Рафа и Гришо са най-великите. За останалото съм съгласен, но забрави да добавиш бокса, в който най-великият боксьор за мен е не кой да е, а Кубрат Пулев.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Меси последните 2 сезона е само пречка. Играе само срещу опашкарите , и то на Камп ноу.вужда се във визитите с Валенсия и Билбао , че хич го няма. А за този долу дето разправя , че Барселона са разбили Ливърпул на Камп Ноу явно не е гледал мача. 2 греди на Салах и доста късмет за Барса. Заради гнома си заминаха доста кадърни играчи. Коутиньо се махна само защото наби гнома за копа Америка и той принуди хората да го махнат. Дребен и злобен човек
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно пък на Тер Щеген да скача, дето последните сезони ги спаси в толкова много мачове. Много насериозно се е взел джуджака и май скоро ще е чао от Барса.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми да се махне от Барса да ги видя колко ще прокопсат.Най-много по средата на класацията.Смешници.И кво? Преди 100 год Христо Стойчков игра там и всички станахте каталунци.
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо е краля. Има много повече качества. Спечели европейското дори с Португалия.Меси, без Иниеста е нищо. Доказа го последните 4 години. Отделно така и не излезе от Барса да видим извън комфортната му зона. Блестящ футболист, но далече под CR7.Златната топка, не е фактор. Има лобита, има пристрастия и тн.
19
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факт е че феновете на Роналдото от Португалия, когато преди 2 месеца Меси спечели 1 златна топка повече от него..6 срещу 5 и те подивяха от злоба срещу Меси. Кефя се!Не за друго, а защото знаят че Роналдо вече няма да го изравни по този показател- брой златни топки. Муахааххаахаха...свиквайте, гейналдовски фенчета!
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В пост от 4 реда - 3 пъти повтори думата ***, явно като малък доста са ти викали така и още те държи.
17
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 16 Алоууу ***, знатната топка се определя не само от журналисти, а и от капитаните на националните отбори и треньорите на тези отбори, ***! И защото именно Меси стана голмайстор на Европа и на Шампионската Лига с ИГРА затова и го избраха за носител на рекордна шеста златна топка, палячооо!
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6 - Меси има повече златни топки, но това е наградата, за която гласуват журналисти. Трофеите се печелят на терена и с игра, а не с гласовете на журналягите. Роналдо винаги ще остане по-успешен футболист от Меси.
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 14 В ШЛ Ливърпул направи обрат миналата година който се случва на 50 години един път, като отстраниха Барселона. Баселона беше машина с Меси първия мач и им нахака 2 гола, а втрория в Ливърпул нямаше отбор просто... Иначе Барса си взимаха финала с Тотнъм без проблеми. И да казваш, че Меси не ставал вече след като е голмайстор за миналата година на Цяла Европа и на ШЛ??? Това говори колко злоба има у теб срещу този човек, където отричаш ФАКТИ-Треньорите и капитаните на нац. отбори избраха МЕСИ
14
0
 
8
 
! Отговори
до 9 преди 4 години
ВИДИМО си фен и по-далеч от носа си не виждаш ,но нека и занапред все тъй да виждаш нещата във футбола ,а и не само във футбола! А това ,че е носиЛ Барса в последните години -справка ЛШ )-докъде стигнаха,а испанското първенство имат 4-5 отбора силни,останалите са за разгрявка и Меси да бележи голове .Далече си от играта ,видимо си играл само ФИФА-2014 или там... Един отбор не трябва да зависи от играч и спирам с това ...
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Баскетбола- Майкъл Джордан!В тениса има 3- *** ...те и сега са на първо втори и трето място в ранглистата. Във формулата- Михаел Шумахер!В атлетиката- въздесъщият Юсейн Болт!Във футбола Лионел.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пигмейчето много изнервено тия дни...
11
0
 
7
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Тия ритат на хранителни и биохимични добавки предозирани и по болниците, я без добавки, да ги видим какви футболистчета са!
10
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радвайте се още 2-3 години на играта на този човек на снимката, защото едва ли повече в нашия живот ще видим такъв гениален футболист!Най-великият до момента в историята на футбола- ЛИОНЕЛ МЕСИ!
9
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8 Палячоооо, че той пенсионера Меси още ги носи на гърба си Барселона, бе! Ти гледал ли си последните 2 сезона на Барса? Всички разчитат на Меси, а Меси стана голмайстор на Европа и в Шампионската Лига миналата година...викаш името му играе и затова става голмайстор на Европа и ШЛ? Само щото носи името Меси???Аре разкарай се бе шмиргел пробит! Та еваа у разбирача!
8
2
 
13
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Браселона трябва да освободи Меси ,и за Барса и за самият Меси вече ще е по-добре да се разделят "по-любовно".Меси вече името играе по-голяма роля отколкото самият той играе ,а и един отбор не трябва да зависи от играч и в последните няколко години Барса се мъчи по терените на Европа в ЛШ.Трябва да градят нов отбор и то без Меси,той с авторитета си потиска много фуболисти.Време им е за раздялата. А Златната топка ,то поне 2-3 пъти я получи не заслужено (когато Испания,стана шампион ...)
7
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гейнладо доказа, че е уникален нарцис оня ден, като се изръси след 2-та си гола от дузпи за Ювентус: Щастлив съм че имам вече 50 гола за Ювентус.Няма такъв самовлюбен смoтaняк...
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5 Явно се правиш на прооост....всички които говорят за Меси негативно са фенове на Роналдо поради една проооста причина- много ги е яд, че техния любимец от Португалия изостава в съперничеството със златните топки от Меси. Свиквайте, фенчета на Гейналдо- и тази година Геяяя няма да барне златната топка.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4: кой говори за Роналдо ? Явно имаш kомплекси от него и го мразиш повече отколкото обичаш Меси.