Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател

Президентът на Славия не иска Бербо да е президент на БФС
7 фев 2020 14:39, Нели Христова
90
Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи скандално изказване по адрес на Димитър Бербатов и сериозно го оплю. Бат Венци отговори на въпрос на журналист какво му е мнението за изказването на Стилиян Петров, че голмайстор №1 в историята на България е подходящ за този пост, пишат от Gol.bg.

“Той е предател. Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат”, каза Стефанов, след което продължи.:

“Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо?”, добави президентът на белите, който обаче се изказа доста по-ласкаво за Стилиян Петров.

“Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Знае какво говори. Всеки може да се кандидатира. Отива със своята позиция, ако го изберат- изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира”, разясни Венцеслав Стефанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пък на всяко гърне мирудия
74
4
 
3
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Гадно *** е Венци Стефанов, но тук е прав на сто процента!!!!
73
2
 
9
 
! Отговори
Стар Левскар преди 4 години
Не е предателство да отстояваш принципи и морални ценности ! А сикаджията Венци не знае що е морал !
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Президентът на Славия какво ще каже за Боби Михайлов? Щом не се е чуло че не го иска,значи му е харесвал Б.Михайлов.Нали така?
71
3
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Този дебелия колко пари е дал за деца.Освен да върти черното тото друго не е правил от години.
70
3
 
10
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
Присмял с хърбел на щърбел. Човекът, който урежда и присъства на срещата на Решетников с Нинова, говори за предателства...
69
11
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
И това го казва чичо Венци, който е известен путинист, дефилиращ навлякъл тениска с Путин!
68
11
 
12
 
! Отговори
българин преди 4 години
Гн Стефанов! Никога не си ми бил "симпатичен"!Иизобщо не съм те отразявал изобщо когато се появявал по "медиите"!Та искам да кажа че,дори и да имаш много пари.Е нужен и интелект!Ако беше прозорлив човек.Трябваша да проумееш нещо много простичко! Бербатов е интелигентен играч,след поколението наСтоичков. Бербатов се отказа в точният момент да"играе"заБългария!Играчите с които изигра последните си мачове за България.Не бяха на нивото му!И се отказа с риск да не го оплючт както оплюха Стоичков!-:)
67
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев, мятай го и тоя...
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският футбол винаги е бил смешна корупционна схема в ръцете на приближените на някаква(нечия) власт. Да играеш за българския футбол има смисъл единствено като трамплин да излезеш на вън за да играеш за ИСТИНСКИЯ футбол.
65
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 63Случаят Иванков няма нищо общо с Бербатов. Да, предател е, както Казийски и т.н. За всеки спортист би следвало да е огромна чест и привилегия да играе за национала!Бербатов го запомних с вечното хленчене, дори и след един мач с подарена титла на Левски...лично от него!
64
4
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Факт.
63
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бат венци е прав бербатов е един сребролюбец него го интересуваха само парите не играеше в нац. отбор защото искаше да си съхрани силите си в ман. юнаитед защото тои обича много парите винаги е бил голям сметкаджия накрая ако си спомняте това му изигра лоша шега такива сметкаджии от опит знаете че рано или късно влизат в схеми с цел материално облагодетсване никога не е играл ПОЛЗА РОДУ А КЪДЕТО ИМА 1ИЧКО ПАРИЧКО
62
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди Бербатов, левскарския вратар Димитър Иванков се отказа от участие в националния отбор, но продължи да играе в клубния си отбор в Турция.Той национален предател ли е?
61
15
 
20
 
! Отговори
Един преди 4 години
Понякога не съм съгласен с чичо Венци, но го уважавам, щото казва квото мисли. Такива хора са изчезващ вид. Пет пари не дава чии нежни чувства ще засегне и съвсем правилно. И да, всеки, който сам откаже да играе в националния отбор, е предател. Ако наричаме нещата с истинските им имена, ще живеем в по-добър свят.
60
12
 
16
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
То е ясно какво мислим ние, хората за българския футбол и за президентите на футболните ни клубове. Достатъчно е да видите "препълнените" трибуни.А дали Бербатов е предател... Кого е предал и с кое си действие го е предал?Ако е за това, че не искаше да играе за Българския национален отбор в края на състезателната си кариера, кои сте вие, че да го съдите?
59
9
 
23
 
! Отговори
Сравнете и мислете! преди 4 години
Е щом тоя не го иска, значи нормалните хора трябва да са ЗА Бербатов!
58
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако иска ще играе за кооочината , но каквото е направил Бербатов за държавата с лично неговите изкарани пари този и 1% не е
57
5
 
20
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 години
Никога свестен човек няма да се забърка с управлението на футбола у нас, докат такива като венци кубето са президенти на футболни клубове. Този би трябвало да е най-много отговорник на отряд в затвора, а не "футболен деятел".Специално за президентите и функционерите в българският футбол съм запазил най-мрачните и студени северни килии.
56
24
 
13
 
! Отговори
Прав е преди 4 години
Венци и да го наричате мутра е прав, че Бербатов е предал България !