Пеле отрече: Не съм в депресия!

Синът му твърдеше, че легендата не желае да излиза от дома си
14 фев 2020 12:56, Нели Христова
5
Пеле отрече: Не съм в депресия!
Снимки: Reuters

"Не се страхувам, решен съм, уверен съм в това, което правя", заяви легендата Пеле, след като синът му Едсон заяви пред "Глобо", че трикратният носител на Световната купа е бил депресиран заради физическото си състояние и не желаел да излиза от дома си.

Още по темата

"Кралят на футбола" увери феновете си, че се справя добре и поддържа натоварен график. 

"Добре съм. Продължавам да приемам физическите си ограничения по възможно най-добрия начин, но смятам да поддържам топката подвижна.

Имам добри и лоши дни. Това е нормално за хората на моята възраст. Не се страхувам, решен съм, уверен съм в това, което правя.

Не избягвам да изпълнявам ангажиментите в моя винаги натоварен график", заяви Пеле, който през октомври ще навърши 80 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
синът му нищо не е твърдял,медиите са тези,които твърдят твърдо и натъртват лоши и фалшиви новини постоянно.
4
0
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Както всеки крал умира и друг идва на негово място така и в спорта.За момента е крал докато не се появи по добър и достоен крал.Или както е казал поета:Хубаво е да си крал,само да не те хванат
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най- ми е смешно като кажат на някой че е кралят в даден спорт. Тоя също го обявиха за крал, но има поне 5 футболиста по- добри от него....Лионел Меси, двамата Роналдовци, Роналдиньо, Марадона... Преди време казваха и че Карл Люис е кралят на леката атлетика, а той на 100 метра горкия има смешните 9.86 секунди рекорд. Тогава за Юсейн Болт трябва да кажем, че е извънземен!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пеле е прочут с това, че никога не му се сбъдват прогнозите.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам идея от къде ги вадите тия "новини" ... толкова ли нищо смислено не се случва на тази планета или свършиха проблемите в държавата ни?