Миро – българският представител на Евровизия 2010

Сега ще му пишат 5 песни, а ние ще изберем само една
18 окт 2009 12:56,
156
Миро – българският представител на Евровизия 2010
Снимка: Булфото

Миро ще представя България в конкурса "Евровизия" 2010 г.

10 души от 51-членното жури от композитори, текстописци и музиканти, предпочетоха бившата половинка на Галя от Каризма да се бори догодина в Осло.

Още по темата

Веднага след него, на второ място се нареди Поли Генова, която събра седем гласа, Нора Караиванова спечели три, а Лили Иванова само два.

Според новия регламент БНТ ще покани композитори и текстописци, които да напишат пет песни на избрания изпълнител.

През февруари догодина чрез гласуване с SMS-и зрителите ще определят коя ще е българската песен на "Евровизия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Миро е изключително добър избор.Може да пее, енергичен е, изглежда добре - дано и композиторите дадат своето, че да се получи нещо наистина добро.Колкото до Лили Иванова (понеже видях, че има хора, които предпочитат тя да бъде представителят ни) - е, колкото и грубо да звучи, публиката на Евровизия бива впечатлена не само от музикалните способности, но също така и от действия - танци, шоута и т.н. С цялото ми уважение към нея, смятам, че някой една идея по-млад може да се справи с всичкото ;)
29
2
 
0
 
! Отговори
Hm преди 14 години
ЗАщо са озаглавили така статията, ние не сме длъжни да се съобразяване с мнението на медийте кайете го като неутрални !!!
28
2
 
0
 
! Отговори
Anonymous преди 14 години
СРАМ! ИМАМЕ ДОСТА ПО-СТОЙНОСТНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ ТОЯ КИЧ МИРО!
27
2
 
0
 
! Отговори
хрисим преди 14 години
Аз съм за Десислава. По добра е от Миро.
26
2
 
0
 
! Отговори
Анализатор преди 14 години
Тоя нема никакъв глас , пълен бездарник е и ще ни изложи на 100%.Глупави са тия кадето са го одобрили, загубена работа...
25
2
 
0
 
! Отговори
Милен преди 14 години
Може да пее на живо, а и всяка негова песен е хит, което е много важно! Интересно тая Поли, дето само крещи кой я е подкрепил:)
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Миро е добър певец. Дано му напишат някоя хубава песен. Единственото от което се опасявам да не вземе да ни представи както миналата година Гърция я представи един такъв кекав... :D
23
2
 
0
 
! Отговори
////// преди 14 години
Айде стига с тая Лили Иванова. Само тя има глас в България, другите не могат да пеят. Толкова години ни я натрисали, хората насила са я слушали, сега когато всеки е свободен да слуша каквото си иска, нещо тя позалезе. Явно, че не е кой знае колко ли просперираща певица, щом публиката и оредява. А и какво ще прави тоя бабек на Евровизия. Това е конкурс за млади изпълнители, не пенсионерска надпявка. Аман вече от тая зла вещица Лили Иванова!
22
2
 
0
 
! Отговори
булто преди 14 години
Не знам, но и аз имам смесени чувсва. Все пак конкурсът вече е на ниско ниво и Миро може и да наприви нещо в Осло. Опорочено е гласуването и на самия конкурс. Дано поне песента - представител, да е хубава и да се запомни.
21
2
 
0
 
! Отговори
флоп преди 14 години
Изглежда не си запознат с гласовите възможности на Десислава. Това момиче наистина бърка, че е толкова дълбоко в чалгата, но има и много англо- и испаноезични песни, както и няколко рок, поп и латино парчета. На живо е просто супер. Сигурен съм, че ако гласуването беше честно и представителят се определяше от народа (примерно с СМС-и), щеше да спечели тя. Но все пак организатор е БНТ, а те никога не биха допуснали това да се случи.
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Поредната издънка. Пак до никаде няма да стигнем.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ok, мерси,че свърши работата на журналистите и ти ме информира:) Да,опорочена работа - трябва да го махнат от Бнт тоя конкурс най -после. Егати мога да гласувам за Митю Пищова за кмет на София, а да не мога да гласувам за един от НЯКОЛКО певци. Както и да е . Успех на Миро!
18
2
 
0
 
! Отговори
деян преди 14 години
Напълно съм съгласен с "реалист". А тази.. коя беше.. световно неизвестната Поли Генова - защо постоянно на всяка Евровизия ще ни я пробутват?! За миналата Евровизия я бяха нагласили, сега пак, а догодина вероятно вече наистина ще я пласират. Коя е тя някой ще ми каже ли?Новият регламент е много опорочен...
17
2
 
0
 
! Отговори
1989 преди 14 години
образовай се какво значи Евровизия - конкурс за млади таланти!
16
2
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
До Но 12 - променихме регламента. Сега избираме между 5 песни, но само на един изпълнител, предварително избан. ДесиСлава може да пее добре единствено народни песни. Всички други нейни опити да смени стила са само безпомощни напъни на поредната мутреса.
15
2
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMiro nqma gram glas
14
2
 
0
 
! Отговори
tamagochity преди 14 години
бих казал столетия успехи и опит :) (за лили имам предвид)
13
2
 
0
 
! Отговори
сиси преди 14 години
Азис пее глупави текстове, прави се на *** за да е интереснен на **МАТРИЯЛА**, но ако сте го чували акапелла, не можете да отречете гласовите му данни.***,да, но може да пее, и то в няколко тоналности,жалко е че се хаби и той като Десислава в простотията...но иначе погледнато,тая простотия им носи парите...какъв парадокс само...но те са актьори, а на тях това им е професията за забавляват публиката,...хляб и зрелищатова до бляхххххха с номер 1...а иначе и Миро не пее зле,дано се получи
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тая новина не може да е по-замотана.....надали ще избираме само от песни на Миро....сигурно както винаги ще има няколко кръга, но някой разбирач е решил да напише заглавие - шедьовър....Миро е ок за Eurovision :)
11
2
 
0
 
! Отговори
реалист преди 14 години
Изборът е добър. НО от друга страна новият регламент е леко смешен. Избрали ми БНТ 51 композитори за жури, които си мислят, че става дума за "Златния Орфей". Плюс това има абсолютна дискриминация спрямо чалгата и всичко свързано с нея. Реално ДесиСлава беше идеален избор заради това, че изпълнява перфектно всякакъв стил музика, но понеже е с етикет "чалга", са я игнорирали. Сега се надявам само да направят поне една свестна песен на Миро, че да не се излагаме като преди.