Тотнъм махна Бейл от Туитъра си

Ликът на уелсеца вече не стои в страницата на клуба в социалната мрежа
Обновена: 6 авг 2013 14:29 | 6 авг 2013 09:11, Красимир Ангелов
0
Тотнъм махна Бейл от Туитъра си
Страницата на Тотнъм в Twitter.

Спекулациите, че Гарет Бейл скоро ще стане част от Реал Мадрид, получиха нов тласък, след като от клуба на уелсеца "Тотнъм" махнаха изображението на най-голямата си звезда от официалната си страница в Туитър. Това бе забелязано от испанския вестник „Марка”.

Досега снимката на уелсеца заемаше солидно място в секцията на клуба в социалната мрежа, но премахването и със сигурност е показателно, че вероятността той да поеме към"Сантяго Бернабеу".

Изображението на Клинт Демпси също е отстранено, след като американецът се завърна в родината си преминавайки в Сиатъл Саундърс. На местата на Бейл и Демпси вече са поставени Муса Дембеле и Аарън Ленън.

Няма промяна по отношение на други двама играчи – Кайл Уокър и Ян Вертонген, които продължават да бъдат в центъра на страницата, макар и техните снимки да са доста по-малки от тези на съотборниците им.

Въпреки твърденията от лагера на Тотнъм, че Бейл не се продава, в Англия все по-сериозно се твърди, че самият играч силно желае да поеме в посока Мадрид и ако това е вярно махането на неговата снимка от Туитъра на клуба е поредно доказателство, че сделката скоро ще стане факт.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации