Конте: Няма ли да ме питате нещо за съдията?

Съжалявам, че ще играем с Фиорентина на 1/8 финала, каза треньорът на Юве
Обновена: 28 фев 2014 14:15 | 28 фев 2014 12:51, Георги Пешев
0
Конте: Няма ли да ме питате нещо за съдията?
Снимка: Ройтерс

Треньорът на Ювентус Антонио Конте избъзика италианските журналисти след победата с 2:0 над Трабзонспор. Повод за това стана възмущението от съдийските аванти в полза на бианконерите при победата им с 1:0 в дербито на Торино.

"Как така не ме питате нищо за съдията?", подхвърли Конте пред камерите на "Медиасет" след победата с 2:0 над Трабзонспор в Лига Европа.

Иначе треньорът на Юве изказа задоволство от победата и неудоволствие от факта, че в следващия кръг на Лига Европа торинци ще срещнат друг италиански тим – Фиорентина.

"Беше важно, че успяхме да вкараме рано гол на Трабзонспор", заяви Конте. "Вярно е, че имаше доста промени в състава, но ние победихме, така че явно сме направили правилния избор за този мач. Доволен съм, че мога да си позволя ротации в състава. Сега мислим за първенството и за това как да се възстановим след тежкото пътуване. Имаме само един ден, за да се подготвим за мача с Милан, който върви нагоре. Няма да ни е лесно."

"Не ми харесва, че ще играем срещу Фиорентина на 1/8-финала, защото ми се искаше всички италиански тимове да продължат участието си колкото се може повече, защото някои твърдят, че футболът ни е в криза (б.р. – "стреличка" по адрес на Фабио Капело)".

"Дали съжалявам за ШЛ? Миналага година бяхме в играта, преди да срещнем Байерн. Тази година можехме да се представим и по-добре, отпадането в групите беше горчив хап", коментира треньорът на Ювентус.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ювентусАнтонио Конте
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари