Мнозина се страхуват от Алексей Петров - политици, бизнесмени

Да сплашваш някого с гранатомет е абсурдно, отсече криминалист
Обновена: 30 окт 2015 10:36 | 30 окт 2015 10:34, Камелия Цветанова
23
Мнозина се страхуват от Алексей Петров - политици, бизнесмени
Снимка: Булфото, архив

Алексей Петров играеше изключително важна роля, когато се създаваше т. нар. мутренски преход, смята криминалистът Ботьо Ботев.

Още по темата

"Когато говорим за личност като Алексей Петров, причините за покушение могат да бъдат много", коментира той по bTV вчерашния атентат срещу Петров.
 
"Той е бил в една от службите. Смятате ли, че напускайки оттам и предвид неговата личност, не е взел или изнесъл някакви материали, които биха представлявали интерес за някои хора?", каза Ботев.

Той подчерта обаче, че това е хипотеза.

"Много хора биха могли да се страхуват от него, не само от управлението, а от всички сфери - и политика, и бизнес", допълни още криминалистът.

Според Ботьо Ботев предишният атентат срещу бившия служител на ДАНС е бил професионално подготвен, а при този има големи пропуски.

Бившият съветник в ДАНС става мишена на килъри за втори път, след като на 15 август 2002 г. бе прострелян в гърдите и крака на излизане от офиса му в сградата на столичния басейн "Спартак". Тогава се разбра и за друг опит за покушение срещу бившата барета – от 1999 г., който обаче се смята за случайност, след като ранилият го в крака Кирил Киров-Японеца декларира, че е стрелял погрешка.

"Може би ситуацията е такава сега, защото те са били принудени от начина на живот на г-н Петров да използват подобно оръжие, което променя доста неща по време на организацията", каза криминалистът.

"Да сплашваш някого с гранатомет е абсурдно твърдение", категоричен е Ботев.

Той е убеден, че човек не може да стреля с такова оръжие и да не желае резултат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
До До 11За цялата казарма 10 пъти.
17
1
 
6
 
! Отговори
Yofis преди 8 години
Правилно каза Сидеров, "искате ли война, ще я имате". Май нещо се поразмърда в държавата!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убавец
15
0
 
8
 
! Отговори
бгг преди 8 години
до 15, След тези фалити бате и заеми не могат да ни оправят и господ не може да ни помогне!трябваше едно време при Виденов, да ги заровим под парламента и можеше да се оправим някак си...
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 15, за 20 години 4 ФАЛИТА... после и СДС-ари и господ не може да помогне....ВСИЧКИ ЗНАЕМ ФАЛИТИТЕ ПРИ КОЙ СА... САМО ПРИ БСП!!!ДРУГ НЕ СЕ Е ЗАПИСАЛ!!!!!!!!!!
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"А сега ми кажи за последните 20-25 години - колко от тях БСП беше на власт?"По-малко от половината. Останалото време на власт бяха седесарите, под една или друга табела. И най-катастрофлните решения, най-големите икономически престъпления бяха при седесарските управления. Дори и сега може да се види с каква лекото загробват бъдещето на държавата вземайки заем близък по размер със заемът довел до свалянето на Живков от власт.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ СИГУРНО НАЙ МНОГО СЕ (СТРАХУВА) ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ,ЗАЩОТО ТОЙ-(СИДЕРОВ) ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ СЛЕД 89 ПОСТОЯННО Е НА (ВЛАСТ) ТОЙ (ВОЛЕН) ,А НЕ КОСТОВ РАЗПРОДАДЕ И РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНСКИ,ТОЙ-(СИДЕРОВ) А НЕ КУНЕВА ЗАТВОРИ РЕАКТОРИТЕ,ТОЙ (СИДЕРОВ) ЗАТРИ БЪЛГАРСКОТО СЕЛСКО СТОПАНСТВО,И АРМИЯТА А НЕ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ Ф.ДИМИТРОВ,ТОЙ (СИДЕРОВ) ,А НЕ ББ Е МУТРА И НАРКОТРАФИКАНТ-ТОЙ (СИДЕРОВ )Е (ВИНОВЕН) ЗА ВСИЧКО И ЦАЦАРОВ ВЕДНАГА ДА СЕ САМОСЕЗИРА СРЕЩУ СИДЕРА
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми се вярва някой да се опита да го затрие, защото знае някакви неща. 100% се е подсигурил с адвокати, при смърт, да раздухат това онова. По-скоро разчистване на сметки.....
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 4А сега ми кажи за последните 20-25 години - колко от тях БСП беше на власт? Или много удобно така когато някакво управление се провали - то непременно е червено, въпреки че сте ги качили на власт, защото се тупаха в гърдите какви големи антикомунисти са!
9
1
 
5
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
Предлагам военният министър да издаде заповед за въвеждането на задължителна казармена подготовка с цел да не се получават такива сакътлъци. Лекция първа ще е:1. Що е то кумулативен снаряд2. Технически параметри на РПГ3. Как се стреля с РПГАман от некадърници.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уж гарван гарвану око не вади а защо дебелия Чичка от Б иска да убий Тракторчето? Здраво са се омазали и ако Тракторчето проговори какво ли ще научим за Вожда?
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега БиБитко като тръгне сред народа ще го вардят 20 гавази, една рота снайперисти, един полк войници, 3 хеликоптера и две ескадрили МиГ 29. И доброволци от партията му с РПГта които ще стрелят превантивно на 5 минути във всички посоки, да плашат хората на Трактора. И ще оцелее ли и за колко време? Нали си бяха колеги, прецакваха се един друг. Сега единият пречи на другия. Кой ще отиде при Свети Петър първи се пита в задачката?
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП е в девета глуха в момента. Какво друго освен тролене е да им се намесва името под коментарите на статия за разправиите между мутрата Петров и мутрата Борисов?
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алексей Петров може да е всякакъв, но в случая той е обикновен хулиган, предизвикал възмущението на хора от артистичните среди. Те обаче са били използувани от наставниците на артистите, за да им пробудат истински гранати, което е превърнало красивия им протест в грозен опит за убийство. Макар и неуспешен, той ще отклони вниманието до балотажите на местните избори от Залата на ужасите, където народната власт постави над 600 души в положение на хора, лишени от свобода.
4
0
 
12
 
! Отговори
янев преди 8 години
Че петров знае и може да вкара много в панделата е ясно и му плащат за мълчанието но някой е решил да не плаща и иска да го гътне , но помака е хитър и сега е на ход скоро ще стане ясно
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20 ГОДИНИ БСП КРАДЕ !!!20 ГОДИНИ С РЕКОРДНИТЕ 3 ПЪЛНИ Ф.А.Л.И.Т.А !!!ДА ЗАТРИЕМ ТАЗИ ПАРТИЯ, ПАРТИЯ НА МУТРИТЕ, НА ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРИЯ !!!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 1 И братя Галеви му знаят тайните на тоя, но те пък са хитри и забегнаха далееееч далеееч.
1
0
 
3
 
! Отговори
er преди 8 години
Резултат но какъв? Смърт ,публичност ,медийна изява, президентски пост???????

Спонсорирани публикации