Успелите в Холивуд - проект на Стаси Айви и Диляна Флорентин

Двете заснемат 50 интервюта с известни личности имена
7 май 2019 12:06, Анисия Иванова
0

Журналистката Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин представиха в студиото на "България сутрин" най-новия си проект - Cinema Confidential in Hollywood.

Двете прекараха 3 месеца в САЩ, за да реализират истински видеомаратон. В рамките на 70 дни двете правят 50 интервюта с успели личности, които разказват за пътя си към върха в Меката на киното - Холивуд.

"Имаме работа-мечта, която сами си създадохме и се борим за нейното финансиране. Пристигнахме два дни преди "Оскарите" и основната цел беше да се потопим в тази атмосфера. Аз правя интервютата, Диляна приема роля на видеооператор. Това не пречи да прави портрети на голяма част от звездите, с които сме се срещали", разказа Айви.

Една от култовите личности, с които двете се срещат, е актьорът и музикант Рон Мос, известен като Рич Форестър от легендарния сериал "Дързост и красота". Очаква се той да посети България в края на юли в амплоато си на рок музикант.

"Имаме актьори, които са дошли от целия свят. Имаме няколко готвачи, композитори и фитнес инструктори", разкриха още двете.

По думите им това са нормални и обикновени хора, без никакви претенции.

"Не съм се съмнявала в уменията ни, но си доказахме, че можем и на доста по-бързи обороти от обичайното", сподели Диляна Флорентин за зрителите на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари