Шакира на 43 - каква е тайната й за перфектна фигура?

Певицата показа секси тяло на Супербоул
6 фев 2020 19:00, Иванка Гъркова
12
Шакира на 43 - каква е тайната й за перфектна фигура?
БГНЕС

Финалът на шампионата по американски футбол вече приключи, но в САЩ още дълго ще се говори не само за победителя, а и за невероятното шоу, което Дженифър Лопес и колежката ѝ Шакира направиха на полувремето. Двете звезди смениха по няколко тоалета на сцената и с тях показаха, че не се срамуват от телата си. 

На 02 февруари тя стана на 43, а половинката ѝ – Жерар Пике, на 33. Разликата между тях е цели 10 години, но гледайки ги на снимките, никой не може да даде тази възраст на певицата.
 
Каква е тайната на Шакира за перфектно тяло?
 
Не може да се каже, че певицата е слаба. Тя също си има някои по-пухкави страни, но спазва режим, с който се старае да поддържа едно и също тегло.
 
Тренира шест пъти седмично
 
Противно на схващанията, че прекомерното трениране може да бъде вредно за организма, инструкторът на певицата – Анна Кайзер, разкрива в свои интервюта пред медиите, че всеки ден тя прави различно натоварване, което до голяма степен идва и от нейните работни ангажименти. Има само един ден за почивка.
 
„Когато тя има дълги репетиции в залата по танци, тогава денят ѝ започва с нещо много по-лесно, например 20-минутни упражнения“, обяснява треньорът.

Тя постоянно редува различни упражнения 
 
Ако Шакира има повече свободно време, Кайзер ѝ изготвя специална програма за деня във фитнес студиото. Тя редува HIIT тренировки с танци и кръгови упражнения. Според жената, която я насочва, ако човек прави едно и също, бързо ще се отегчи и ще загуби мотивация. Затова тя постоянно дава по нещо ново на певицата. 
 
Шакира иска да бъде във форма не само за някакво събитие като Супербоул или концерт. Тя обича фитнеса и уелнеса, ето защо вече е над 40 и няма сериозни контузии нито в залата, нито на сцената, коментира още инструкторката ѝ. 
 
Още за тайната на Шакира за перфектна фигура четете в Tialoto.bg 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чета и се изумявам.Вие които само оплювате не сте наред. Готина, красива, млааааада, преуспяла. Това ви дразни нали. Тръгнали с цървулите и бирените коремчета да си казват мнението. Ужас.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си милионер, да можеш да си позволиш качествена храна(800-900лв./месец), да си с неограничени финанси за хранителни добавки(500-1000лв./месец), да можеш да си позволиш личен треньор(300-800лв./месец) и да се наспиваш добре(безценно)...Ами слабички са й резултатите. И то не от ген, ами мързел и липса на воля. Дай ми на мен такива условия и гледай после какво е форма!
7
0
 
7
 
! Отговори
NEMARA преди 4 години
na 40 na 40 kakvo iskate -mlada e mlada ,kakva figura ta tja e prosto mlada
6
5
 
9
 
! Отговори
anon преди 4 години
трътлесто джуде... няма да я изхвърля от леглото си разбира се, но хайде да не се вживяваме във фигурата й дори за годините й.
5
8
 
8
 
! Отговори
DivockХампарцомян преди 4 години
Не е моят тип тази трътка. Едно е да имаш уформвно ддупu, а това тресавище отзад с дебелите крака и биреното коремче. Не мерси.
4
2
 
28
 
! Отговори
нормален мъж преди 4 години
Не забравяйте ,че тя роди и две деца! Дай боже всеки да е така на 43,което всъщност не е кой знае каква възраст./ Естественно за невръстните пъпчиви пубери ,които са повечето по форумите тя е бабичка/.За един истински мъж си е жена в разцвета на силите си ,хем знае,хем може....Това човек го осъзнава като порасне.
3
3
 
16
 
! Отговори
Колю Джамбаза преди 4 години
Даже е отслабнала. Вижте и първите клипове от 90-те да видите каква латинска трътка вади.
2
5
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
МАРАЯ КЕРИ ДА Я ВИДИТЕ КАКВА Е СЛАБА 2010-ТА ГОДИНА ИМА СНИМКА В ГООГЛЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ!!!И ДА Я ВИДИТЕ СЕГА НА КАКВО ПРИЛИЧА МАРАЯ КЕРИ!ТЪЙ, ЧЕ НЕКА ПОЧАКАМЕ ОЩЕ 5 ГОДИНИ И ТОГАВА ДА ГОВОРИМ ЗА ШАКИРА КОЛКО Е СЛАБА :D
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клизмомания?

Спонсорирани публикации