Козирог, Водолей... Кои зодии не обичат Свети Валентин?

Някои не обичат да показват чувствата си
Обновена: 7 фев 2020 16:38 | 7 фев 2020 16:38, Иванка Гъркова
13
Козирог, Водолей... Кои зодии не обичат Свети Валентин?
Pixabay

Наближава Свети Валентин – един от най-мразените празници в годината за едни и същевременно най-очакван за други. Вече по магазините има разнообразие от рози, херувимчета, сърчица и всякакви други подаръци, с които да покажем любовта си към любимия човек.

 
За съжаление, не всеки може да покаже чувствата си на този, когото харесва. За някои представители на зодиака, това е просто измислен ден, на който харчим излишни пари и не сме искрени.
 
Според астролога Лиса Стардъст, има хора които не са толкова романтично настроени и не обичат сълзливи валентинки. И това се определя от тяхната зодия и планетата, която ги управлява. Те ще направят от мухата слон, ако им подарите скъп букет с цветя или ще мърморят, че мразят червени балони във формата на сърце, но въпреки това ще се трогнат от жеста. Те просто не харесват помпозността, която съпътства този ден.

Вижте за кои четири зодии Свети Валентин не значи нищо:
 
Козирог
 
Те са романтици в дъното на душата си и не си падат много по Свети Валентин, защото смятат, че човек трябва да показва чувствата си не само в един ден от годината. Освен това са малко недоверчиви. Дори и да приемат подаръка и излязат на вечеря, в главата им се върти сценарий за това каква е основната причина за това внимание. Те винаги се съмняват и това пречи на доверието във връзките им. Ако все пак искате да ги изненадате, помислете за някое местенце, където ще сте сами.
 
Водолей
 
Когато наближи Свети Валентин и всички споделят какво са купили или планират да направят за половинките си, Водолеите бягат настрани. Но както казват: „Тихите води са най-дълбоки“. Това, че са по-резервирани и не ги бива в романтичните послания и изненади, не означава, че нямат чувства. Просто трябва да намерите правилния подход към тях – да се разбират на интелектуално ниво. Те биха се зарадвали на книга или на приятен разговор с вас на дивана, отколкото на романтична вечеря на свещи.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
КуПидон! преди 4 години
Явно е бил надарен! Историята мълчи обаче....
9
3
 
5
 
! Отговори
ама, че глупости... преди 4 години
Тия празници и обичаи идват в повече и са доста опорочени, от нищо, нещо...... Някакъв римлянин на име Валентин опъвал римски с,ливи, плющял и дъщерята на тъмничяра си, най-накрая се наиграл и му резнали зелката, и оп мъченик, чудо големо... Пък сега на 14 февруари романтика голяма, много гламави......
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичта, любовта, уважението не се търгуват срещу парцалки, парфюмчета, цветя един ден в годината. Търговски празник, изключително опорочен
7
1
 
1
 
! Отговори
Нона преди 4 години
До 2 Защо да е заради жената, а не заради мъжа, например...?Ама искам ясен и аргументиран отгивор!
6
3
 
0
 
! Отговори
Водкалей преди 4 години
Зодията Българин. Ние за хляб нямаме, та камо ли за глезотии.
5
0
 
0
 
! Отговори
dodger преди 4 години
Свети Валентин е бил обявен за еретик и обезглавен. Неговите ученици - също. Как да не празнуваш...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме зодии.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво да обичат Свети Валентин? В историята пише, че Валентин се прославил с това, че тайно съчетавал еднополови армейски двойки, като по този начин грубо нарушавал заповед на Римски Император, целяща ограничаване и изкореняване на извращенията сред войската.
2
6
 
2
 
! Отговори
Ганьо преди 4 години
С тия жени в бг какъв свети валентин, всеки втори брак се разваля заради жената!
1
3
 
4
 
! Отговори
Надут томбак... преди 4 години
Наща учителка е спала без *** и сега е бременна...

Спонсорирани публикации