6 вида козметика, които всяка жена да държи в офиса

За по-заетите дами, които нямат време да се гримират
8 фев 2020 22:13, Иванка Гъркова
9
6 вида козметика, които всяка жена да държи в офиса
Pixabay

 Ако сте от жените работохолици, които вършат няколко неща едновременно и рядко си ползват цялата обедна почивка, нито взимат отпуск, то едва ли ви остава време за глезотии. Погледнете си ръцете, кога за последно сте си слагали крем? Ами устните?! Май сте пропуснали балсама на излизане от вкъщи и нито в чантата, нито в шкафчето в офиса разполагате с такъв. Е, време е да се погрижите малко повече за себе си!

 
Сигурно гледате с насмешка на колежките, които са превърнали бюрото на работа в свой олтар. Освен снимките, сложени прилежно в рамки, там има керамични фигурки, хиляди лепнещи листчета, картички и тонове козметика. Ако се замислите малко повече, дори ще се сетите, че сте я виждали да ползва лакочистител докато уж работи. Никой не одобрява превръщането на офиса във фризьорски салон, но това не означава, че вие и жените, с които работите, не може да ползвате козметика, докато сте на работа.
 
„Слагам един гребен и тръгвам!“, казваше една колежка малко преди края на работния ден. Много ѝ се смяха, но всъщност, гребенчето си е едно от нещата от първа необходимост. Ето например, ако сте си легнали с мокра коса или шапката ви е сплескала прическата, ще ви трябва нещо, с което да се пооправите. Пак гребенът ще ви спаси преди първа среща.
 
Освен дамските превръзки, които никога нямаме, когато ни потрябват, има няколко бюти продукта, от които се нуждаете ежедневно и може да оставите в офиса. Дали на бюрото или прибрани в някоя кутия в шкафчето, те ще ви помогнат да изглеждате по-добре в много спешни ситуации. Вижте кои са те:
 
Балсам за устни
 
През зимата е важно да поддържате хидратацията на кожата на устните, за да не се напукват и възпаляват. По-предвидливите дами си носят балсам в чантата, но държат и един на бюрото си, за всеки случай. Така, докато се ядосват със счетоводната програма или си прехапват устните заради някой месечен отчет, ще го видят и ще се сетят, че е време да си сложат малко.
 
Ако отидете в магазина за козметика, ще видите, че ви трябват максимум 2,50 – 5 лв. за да си купите хубав балсам за устни с натурални съставки.
 
Крем за ръце
 
Макар и да не си признават, много жени забравят да си мажат ръцете с крем. Или пък имат един в шкафа в офиса, но заради това, че могат да изцапат клавиатурата на компютъра, рядко го използват. Но зимата навън е факт. Толкова искахме и се надявахме на сняг, сега е време да си поемем последствията.

Още за козметиката, която всяка жена да държи в офиса, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дълбоко пазена тайна е, че козметиката е най-опасният и вреден замърсител на води и почви. Най-големият в световен мащаб. Съдържа силноотровни вещества.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз научих нещо ново - дамската превръзка не била хигиенен, а "бюти" продукт.Му турайте я върху дрехите тогава, че да ви завиждат колежките бе!
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И презервативи задължително

Спонсорирани публикации