Джаки Чан дава 1 млн. юана на създател на лекарство за коронавируса

"Не искам да виждам моите сънародници да се борят с вируса до смърт"
48
Джаки Чан дава 1 млн. юана на създател на лекарство за коронавируса

Известният актьор Джаки Чан обеща награда от един милион юана на този учен, който ще създаде лекарство за новия коронавирус, съобщава БГНЕС.

"Науката и технологиите са ключът за борбата с вируса и вярвам, че много хора споделят това мнение с мен и се надявам, че лекарството ще може да бъде създадено възможно най-скоро", заяви артистът.

Той подчерта, че е готов да възнагради създателят на лекарство, независимо дали става дума за човек или организация.

"Не става въпрос за парите. Не искам да виждам как някога оживените улици на градовете ни са празни и не искам да виждам моите сънародници да се борят с вируса до смърт, когато трябва да се радват на живота", добави Чан.

По данни на Световната здравна организация разпространението на новия коронавирус се забавя.

Според експертите съотношението на броя на новите заразени към общия брой пациенти през февруари намалява в сравнение с януари.

Към момента общият брой на заразените с коронавирус се приближава 35 000 души, а починалите са над 800.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джеки Чан дава пари за лекарство срещу коронавируса а милиардерът Бил Гейт дава милиони за създаването му
33
4
 
12
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До 31. А колко даде Бойко Борисов за пострадалите в Мизия??!!
32
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До change33 шамара са!В демократична натовска България няма стока, която да купиш с 33 стотинки, крети!
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 31Нямаш капка срам, бе! Нещо като го-ведо, което рефлекторно замахва с опашка, когато го полази овод! Стефчо не беше от богатите! Характерът му беше да черпи, при това често цялата колегия , да помага, не беше спестовник!Не гледай чуждите пари, интересувай се само от мръсните пари!
30
10
 
0
 
! Отговори
change преди 4 години
това 33 стотинки ли са?
29
1
 
15
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До пияница мистик. Въпросът е принципен, ясно е че ще ги даде за Китай. Само че се моли да се преборят с този вирус колкото може по-скоро, защото иначе заразата ще пристигне и тук. Но съм убеден в едно, че дори и за нас да ги даде тези пари, пак ще има неблагодарни и ще кажат че са малко. Затова казах, че въпросът е принципен, неблагодарника си е неблагодарник винаги.
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Ти какви мислиш, че са жителите на Хонг Конг?Марсианци?От доста време той не е британска колония, а част от КНР.
27
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големият човек е голям във всичко! Джеки Чан го доказва.Опитах се да си припомня какво дадоха от несметните си богатства на пострадалите хора в Бисер, Мизия, Хитрино разните там Шиши, Черепа, Домусчиев (демек Свинаров), свинарят Гергов, Баневи и разни други месари и колбасари!Помогнете на изстрадалата ми памет!
26
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно за джикитайците 1 милион юана са космическа цифра и жълтура Чан е решил да ги спасява с " големите пари"
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 24Откъде толкова мозък у теб, че си и тръгнал да ме просвещаваш с общоизвестни неща?Детенце мило с поглед наивен, същият този Дън нападна Виетнам, но с случи същото, като с американците, французите, японците - набиха ги и позорно ги изритаха!Още ли не знаеш, че Китайската Народна Република се управлява от Китайската Комунестическа Партия, докато в Русия КПРФ е в опозиция? Глупостта не е болест, тя е даденост и не се лекува.Всуе се мориш! Освен ако получиш някой лев за изделието
24
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сънародници...та този е от Хонконг.Егати мръсният предател...
23
10
 
5
 
! Отговори
пенсионер от рая 22 преди 4 години
видях се с Бен Франклин каза, да му викав БиЕф, т.е. Бест Френт Бен Франклин. Каза, още че Мао е в Ада за геноцида извършен над Китайският Народ. Изненадващо каза, че Ад0лф и в Рая, но още не съм го срещнал...
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дън Сяопин донесе растежа за Китай. При Мао редовно си умираха от глад, Дън е този, който отвори Китай и издуха Русия като стой та гледай. Фактически СССР се опитаха да се отворят като Китай, но се сгромолясаха. Другарите требва първо да мразите китайците, а после Рейгън и Горби. Но откъде толкова мозък.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеНТи си завършен човеконенавистник! Пожелавам ти в определената от теб цифра да влязат всичкr твои роднини, близки, приятели! Hough!
20
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пенсионерЕй, деменцио, много фамилиарно го даваш - БЕН Франклин! В Америка никой не го нарича така! Може след скорошната ви среща да се опиташ да се обърнеш към него така!Ако Мао беше направил това, за което раздуваш лъжливия балон, нямаше китайците така да го почитат!
19
13
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
тоз пък *** 1 000 000 Юана с Лика на Убиеца на 80 000 000 Китаеца - Мао Дзъдун, кой за тия хартийки очакваш да ти изработи ваксина. Виж, ако парите бяха с Лика на Бен Франклин - друга работа!!
18
14
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 4ВЪВ ФИЛМА : ЗАРАЗЯВАНЕ 2011ЕДИН ПРЕДЛАГАШЕ ФАЛШИВО ЛЕКАРСТВО, ЗАЩОТО КОМПАНИЯТА ПРОИЗВЕЖДАЩА ГО МУ БЕШЕ ПЛАТИЛА! ДАЖЕ ЗАСНЕ ФАЛШИВ КЛИП КАК ОЗДРАВЯВА!!!ТЪЙ ,ЧЕ ЩЕ ГО ВИДИМ И ТОВА ЛЕКАРСТВО!---------АЗ СЪМ СИМПАТИЗАНТ НА ГЕННОМОДИФИЦИРАНИЯ И УМИШЛЕНО ПУСНАТ КОРОНА ВИРУС ТОЙ Е БЛАГОСЛОВИЯ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО КОЕТО Е 20 МИЛИАРДА ВЕЧЕ! 1 МИЛИАРД Е ПРЕ ДОСТАТЪЧНО ЗА ПЛАНЕТАТА!
17
10
 
17
 
! Отговори
Перничанин преди 4 години
До анонименБил Гейтс е спасил повече животи отколкото ти можеш да броиш. Не говорете глупости чули недочули. Такъв работохолик и дори на тези години продължава да чете и да се обогатява и сега бай петко си сипал една ракия и решил да го оплюе.
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 милион юана са 255 хиляди лева, което никак не е малко. То така и така търсят лек срещу този вирус и един допълнителен стимул е добре дошъл.
15
7
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До Анонимен 3 И ВСЕ ПАК Е НЕЩО.ИМА ХИЛЯДИ МИЛИАРДЕРИ ТЕ КАКВО ДАДОХА. ЕДНОТО НИЩО. А БИЛ ГЕЙТС СИ ГИ ДАВА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ИМЕННО ТАКОВА БАКТЕРИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ НА ХОРА. А ПЪК МОЖЕ И В НЕГОВАТА ЛАБОРАТОРИЯ ДА Е СЪЗДАДЕН ВИРУСА И РАЗПРОСТРАНЕН В КИТАЙ. ТОВА Е ПО СТРАШНО И ОТ САНКЦИИТЕ НА ТРЪМП. ИКОНОМИКАТА БЛОКИРВА НА ПЪЛНО И САЩ ЛИКУВА.

Спонсорирани публикации