Ретроградният Меркурий променя връзките

Ето как ще се отрази на интимния ви живот (1 част)
12 фев 2020 23:00, Иванка Гъркова
11
Ретроградният Меркурий променя връзките
Pexels

 На 17 февруари Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза, която ще продължи до 10 март. Сигурно ще си кажете: „Пак ли?“. За съжаление, първият от няколкото такива периода за годината предстои само след дни. Пригответе се за промени.

В следващите няколко седмици внимавайте с комуникацията с близките и партньорите. Освен това наближава Свети Валентин, преди и след който някои двойки ще бъдат поставени на изпитание.
 
По време на ретроградния период Марс – планетата на действието и секса, преминава през знака Козирог. Това също ще повлияе на отношенията между определени представители на зодиака. Има голяма вероятност някои знаци да се видят със стари любови, които ще искат втори шанс. Но Козирозите, например, не биха се върнали назад, ако не им гарантират, че ще имат стабилна връзка.
 
Ретроградният Меркурий ще донесе колебливост при част от обвързаните, но и смелост за флиртове при онези, които си търсят половинка. Ето как ще се промени интимния живот на всеки:
 
Овен
 
Овните често мислят за табутата в секса и границите, които си поставят заедно с партньора. Ретроградният Меркурий ще ги накара да преосмислят интимната си връзка и да започнат да държат повече на чувствата. Те ще бъдат по-уверени в секса и ще доминират в леглото.
 
Телец
 
Може би за Телците периодът до 10 март ще бъде по-сложен в личностен план и ще им донесе някои перипетии, но не и в интимния живот. Те ще се отпуснат и ще поискат да разнообразят връзката си с нови пози или секс на непознати за тях места. Нека половинките им не се учудват, ако те са по-разкрепостени в желанията си.
 
Близнаци
 
Марс ще попадне в техния девети дом, което ще стане през ретроградния за Меркурий период. Близнаците не бива да се притесняват за това какво другите мислят за техните сексуални желания. Просто трябва да оставят свенливостта настрани и да се оставят на страстите, чрез които ще изпитат нови изживявания в леглото и ще се избавят от стреса. 
 
Останалите зодиичетете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
ретроградна черепуха преди 4 години
b Ретроградния Меркурий предсказа на черепухата, че ще изтегли късата клечка. Още му предсказа, че не е безсмъртен.
6
0
 
3
 
! Отговори
Гената преди 4 години
До Анонимен 5,Пробвай и това: пръдни в буркан и го дръж на тъмно 3 дни. После 5 дни вдишваш по един път преди лягане. Напикаването спира рЕзко
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5, Тук точно е, ще спиш 7 нощи с напикани *** под възглавницата и ще ти мине. A също трябва да пратиш 1 бутилка марково уиски и 5000 лв. на "пророка" иначе не работи.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ретрограден Меркурий. Съсипаха я тая държава.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да оздравея, друго не ме интересува.
2
3
 
9
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Ретроградният Меркурий е оптична илюзия, позната от преди 18-ти век и не променя абсолютно нищо. Връзките ги "променят" жени с психологични проблеми основно.
1
0
 
5
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Вярно, скоро си смених връзките.... на обувките

Спонсорирани публикации