Ретрограден Меркурий - ще ви върви ли в работата?

Някои ще имат проблеми с документацията
15 фев 2020 22:40, Иванка Гъркова
13
Ретрограден Меркурий - ще ви върви ли в работата?
Pixabay

Попадне ли в своята ретроградна фаза, Меркурий засяга основно комуникацията между хората. Как това ще рефлектира върху работата на представителите на отделните знаци? Ще разберем от 17 февруари до 10 март. 

 
Очаквайте провалени срещи, проблеми с техниката и конфликти заради проблемното общуване в семейството и в офиса. Въпреки това, не взимайте прибързани решения, за които после може да съжалявате. Ако искате да смените работното място, то изчакайте да премине ретроградният Меркурий. 
 
След като ви разкрихме как планетата ще се отрази на работата на представителите на първите пет зодии, ето и останалите: 

Дева
 
Обикновено Девите са най-организираните хора в зодиака, но и дори календара в Google няма да ви помогне да подредите плановете си и свършите всичко по време на Ретроградния Меркурий. През следващите няколко дни ще се сблъскате с проблеми по отношение на партньорите ви. Бъдете изключително внимателни с начина, по който общувате с колегите си, за да избегнете една част от противоречията, които ще възникнат между вас. 
 
Везни
 
Колкото и предпазливи да сте, няма да ви върви във всичко, тъй като много често ще бъдете зависими от вашите колеги. Някои от тях са подготвили подмолен план, с който да блеснат на преден план, а вие останете зад гърба им. Внимавайте каква информация споделяте с тях, особено за линичния си живот, защото не знаете как ще я използват. Използвайте дипломатичните си умения, за да изгладите бързо различията. 
 
Скорпион
 
Този месец ще Скорпионите ще са по-спокойни в офиса. Въпреки ретроградната планета, при тях не се очакват кой знае какви катаклизми. В началото на март може да се противопоставят на решенията или мнението на колеги, но ще успеят да обуздаят гнева си и няма да се стигне до конфликт. Дори и процесът на работа да не върви както искат, не бива да си изпускат нервите. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде юруш на простотиите!
3
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 4 години
Баси, тоя Меркурий по цела година се е ретрограден. А запрете се малко.
2
2
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
ЦСКА е кoчина! Комунистическа гадост!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии

Спонсорирани публикации