Стрелец, Близнаци... Кои зодии предпочитат да са необвързани?

Така са много по-щастливи
15 мар 2021 19:00, Екип на Tialoto.bg
6
Стрелец, Близнаци... Кои зодии предпочитат да са необвързани?
IStockphoto

Има връзки, в които единият партньор поставя себе си на първо място през цялото време. И не обича да се съобразява с някого. Тук роля има и зодиакалният знак, смятат астролозите. Има определени зодии, които предпочитат да са независими.

Стрелец
 
Стрелците нямат нищо против излизането на срещи и връзките, стига всичко да се случва според техните разбирания. Не че искат да контролират всичко, просто ако нещата станат твърде сериозни, те много често прекратяват отношенията.
 
Тъй като представителите на тази зодия обикновено не са емоционално готови за сериозна връзка, се нареждат сред зодиакалните знаци, които се чувстват по-щастливи, когато са необвързани.
 
Близнаци
 
Представителите на тази зодия са много по-щастливи, когато са необвързани. Не че не обичат да имат връзка, но често предпочитат отношенията да са по-неангажиращи и да няма усложнения.
 
Те обичат да се забавляват и да са безгрижни, а не засипани с отговорности и ограничения. Близнаците едновременно са горещи и студени – един ден ви обичат, а на следващия се нуждаят от повече пространство. Често не знаете какво да очаквате от тях.
 
Дева
 
Девите са много придирчиви, когато става дума за интимни взаимоотношения. Това е както когато се опитвате да нарисувате нещо, за което имате много точна представа в главата си, но щом в действителност започнете да рисувате, резултатът няма нищо общо с представата.
 
Точно това се случва и с родените под този знак – те трябва да намерят точно това, което си представят и то трябва да бъде съвършено. Всичко това важи и за връзките и в крайна сметка те предпочитат да са свободни.

Още интересни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Икономическите отношения на обществата си изготвят нужните мода,морал,право,култура религии,вярвания(надстройки),като астрологията например,целта е да сме разединени на всички нива,но ни го втълпяват,че е нещо ,което ни индивидуализира,под етикета на избраната единтичност.
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само умственоизостаналите са щастливи сами,защото човек си има нужди...а докато чакаш принцесата или принца на бял кон дошло времето за бастуна!!
3
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
Точно от Стрелец вече бягам, защото се вкопчват на умряло и не можеш да се оттървеш от тях.А навсякъде пише, че не искали да се обвързват.Да бе! Вече не искам да чувам за стрелец и тяхното вкопчване!
2
3
 
3
 
! Отговори
Зодии преди 3 години
Не сме зодии
1
4
 
3
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 3 години
Зодиите, важат- за- всички, който- вярват, във- тях,....А- това- е, стотици- милиони,..И- то, чули- и- чели ....