Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева ден преди Свети Валентин
Обновена: 13 фев 2023 20:36 | 13 фев 2023 19:52, Иванка Гъркова
4
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 13-19 февруари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата на виното и любовта – какво да очаквате?
 
Овен
 
Бихте могли да предприемете някои промени и подобрения, засягащи професионалната сфера. Да направите крачка напред в йерархията, да усвоите нова или втора професия, дори да започнете допълнителна работа в сфера, съвсем различна от основната. По друг начин казано, да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. Наблюдавайте обстановката и поведението на колегите си, не е за пренебрегване опасността от интриги. Навременна помощ за уреждане на документи ще получите от близки приятели.
 
Телец
 
Правилната тактика е да отделяте време за нещата, които харесвате. По този начин ще си осигурите стабилен тонус и ще стимулирате вдъхновението си. Финансовото ви състояние ще е леко проблемно. Приходите и разходите ще са горе-долу еднакви с временни спадове и възходи на определени неравномерни периоди. Не лишавайте семейството си от внимание. Ако отскоро сте в брачни отношения или живеете заедно с любимия човек, разпределете дейностите си така, че да сте повече заедно, особено на Свети Валентин.
 
Близнаци
 
Приходите ще са пряко свързани с активните ви действия и проявата на инициатива. Организирайте работата си без излишен шум и без да привличате вниманието. Не забравяйте, че ще има хора, които да се зарадват на успехите ви, но и такива, които с радост ще ви „сложат прът в колелата“. Прекалената заетост ще се отрази на физическото и психическото ви състояние. Ако хората от обичайното ви обкръжение в някакъв момент започнат да недоволстват от вас, замислете се доколко поведението им се дължи и на вашите реакции. Избягвайте пристъпите на раздразнителност, които обикновено предизвикват неприятни последствия в седмицата на виното и любовта, сочи вашият нов хороскоп.
 

Три зодии, които имат силни ангели пазители

Нехарактерният начин, по който всяка зодия действа след раздяла

Три зодии, които ги очаква любов от пръв поглед през 2023 г.

Рак
 
Ще преодолеете натрупаните проблеми, без значение от какво естество са, ако действате бавно, обмислено и с готовност за компромиси. Като начало ще ви хрумне решение на спорен въпрос, който е станал повод за конфликт между вас и роднините ви. Предложението ви ще се окаже удобно за всички и в крайна сметка, ще забравите натрупаните до момента обвинения помежду си. Личните отношения ще са леко неясни и даващи повод за прояви на ревност, но ако успеете да овладеете емоциите, ще разберете, че ситуацията е била най-обикновена проверка на чувствата ви.
 
 
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е за един ден.
1
0
 
2
 
! Отговори
Въпреки зодията преди 1 година
Чака ме плащане на битовите сметки. Най-напред тази към А1, после за ТЕЦ и останалите.

Спонсорирани публикации