Откриха и втори труп край Лозен, на 34-годишен мъж

Първо бе намерено тялото на 18-годишно момиче
Обновена: 5 авг 2023 10:59 | 5 авг 2023 10:44, Александър Попов
128
Откриха и втори труп край Лозен, на 34-годишен мъж
Снимка: БГНЕС

Два трупа са открити край Лозен на близко разстояние. Те са на мъж на 34 г., и на момиче на 18 г.

По първоначални данни те са били жертва на престъпление, като са застреляни. Двете тела са били намерени на 500 м едно от друго.

Вчера младата жена е била обявена за издирване.

За смъртта на двамата има задържан, който е криминално проявен.

Сред първите версии убийството е от ревност, не се изключва да е имало любовен триъгълник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Лозентруп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бааааа, 90-те години започват да изглеждат като приказка за лека нощ спрямо сегашното положение. Тогава поне се избиваха мутрите помежду си и от време на време някой обикновен си изяде пердаха, че не си е платил навреме. А сега започва да те е страх да излезеш вечер по улиците, че не знаеш някой ненормалник и друсалка няма да те светне за нищо.
80
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Шерлок Холмс. На кротките хора им е забранено да носят оръже понеже може без да сикат да могат да се защитят. Само на престъпниците или криминално проявените е разрешено.
79
0
 
15
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 9 месеца
Щом са застреляни е играл пищова!Нормалните хора не носят пищови защото им е забранено!Милиционерите имат пищаци!И покровителстваните от милицията Семерджиевци и тем подобни мутри имат пищаци!Вади пищака и бум,бум,бум!На нас са ни забранени!
78
7
 
10
 
! Отговори
Какво знаете за соца преди 9 месеца
Първо каквото и да направиш границата е затворена -можеш да се криеш не можеш да избягаш Не може да си промениш вида ако си без коса всеки те проверява ако си със дълга коса още повече трябва да работиш във паспорта всичко пише ,няма къде да се скриеш във всеки вход домоуправителя и още двама са редовно на доклади във полицията няма как да живеш под наем или нещо такова без да е ясно кой си ,още от детската градина те знаят страхлив ли си побойник ли си на всякъде ти правят характеристики
77
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бас държа че убиецът е добре познат на органите. Те престъпниците си се знаят, помагат си като чавдарчета.
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Радев назначи Петков и Киро следваше инструкциите на Радев със Христо Иванов -------////-------- Не, когато махнаха спецсъда, Кирил и Асен бяха на власт след избори и имаше редовно Народно събрание.
75
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Днес е много модерно да обвиняваш президента ,но виж бойко магистралния магистрат който години ви ду пи сега е изпран с омекотител и мирише на хубаво.
74
0
 
6
 
! Отговори
До До 55 преди 9 месеца
Не, според плана Калерги, за който вчера се спомена тук, след като качествата на бялата раса бъдат изкуствено занижени чрез смесени бракове, чрез наложителна селекция числеността на човечеството ще бъде сведена до 1 милиард, за да може планетата сама да възстановява изразходените ресурси. За целта ще се предприема кастрация и други средства, та в резултат африканците да изчезнат напълно, от азиатската раса да останат само японците. Прочетете да видите за кои се предвижда да са етносът господар
73
5
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
70 ти абсолютно вярно!!!!!!!Още помниш ли Ангел Марин с Първанов? 78 САДИСТА , значи клали с брадви, кълцани ужасии. 78 бяха помилване.Това е тенденция с насока да съборят правителство.Браво 70 ти!!!!!!!
72
2
 
5
 
! Отговори
До 55 преди 9 месеца
Свиква се! Който не може да се приспособи, просто ще приключи ето така и накрая ще останете само такива като теп, правилните във всяко отношение! Като почнеш от политическа ориентация, до отношение към музиката и ще живеете щастливо, без чувствителните, които ви досаждат! Вие, ромите и китайците ще останете да се радвате на гените си, осигурили ви вечност! Нещата се развиват във ваша полза! Без руски паметници и 3 март!
71
0
 
3
 
! Отговори
До Бау 72 преди 9 месеца
Не знам кое е това издание на БЗНС и кога е било публикувано. Но за другото можеш да ми вярваш. Такива изявления са правени официално някъде към средата на 70-те години и дори е имало случаи, при които са били изказвани предположения, че се случва тук да си разчистват сметките хора, които нямат нищо общо със страната ни, защото България била нещо като международен кръстопът. Това ти го казвам като чуто от стабилни хора, аз няма как да знам точно кой и в какви медии е казвал това по онова време.
70
7
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
58 ми , точно така е. Радев назначи Петков и Киро следваше инструкциите на Радев със Христо Иванов.Не се прави,че не разбираш. Достатъчно умен си да разбереш истината.Радев е виновен.
69
2
 
15
 
! Отговори
мария гаргамел преди 9 месеца
Тази държава не е за демокрация , само суров режим като в Северна Корея ще ви вкара в ред.
68
0
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Баси, тоя ги е гонѝл с пистолета по полето като зайци. Първо е утрепал момичето, после е преследвал другия донжуан из търнаците, жежка нощ е било... луната е още почти цела и е трудно да се крие човек.
67
6
 
6
 
! Отговори
Бау преди 9 месеца
Лъжеш най безобразно, сербез! Точно онези години, издание на БЗНС, посочва, че в САЩ стават около 24 000 убийства годишно, в НРБ - около 300! При броя на населението може да се изчисли къде какво...! Но, да пишеш, че тогава властта е отчитала 1-2 убийства годишно, след като знам с очите си, е точно по издухания стил на Тон Тодоров! Възможно е това да е на 100 000 души, което удобно премълчаваш!
66
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 56 "Трупове и убийства всеки ден. Това е България на Кирил Петков." Това е България на Юмручко Мракобесникиов, ПростоКиро е НЕГОВО отроче, защо "забравяш", че грипеновият преврат започна още през 2020 г. по заповед на Кремъл и неистовия страх на Чорапеску от имперското джудже?
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Бонго Бонго 50 Преди 33 години и Луканов уреди една масова амнистия. Редом с политическите затворници бяха пуснати на свобода цели пълчища рецидивисти и народът лудна заради лавината от престъпления, та да се отклони вниманието му от изборите и да се пробута сравнението с уж мирното и спокойно време на бай Тошо, когато уж почти нямало престъпления. Какво ли цели някой да постигне сега? Пак ще да е напън за власт и материално облагодетелстване.
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Бау. Че за кво ти е изкуствен интелект след като няма да съществуваш ?
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами, пари нема - действайте. И хората действат. Какво да правят?
62
1
 
14
 
! Отговори
нагаждач преди 9 месеца
Колкото и по зле да става винаги можем да обвиним комунизма , това е спасителния пояс на провалилите се баш демократи.

Спонсорирани публикации