Кои са типовете поведение, които ви пречат да се влюбите?

Бързо се местите при гаджетата си
17 дек 2023 17:07, Михаела Лазарова
15
Кои са типовете поведение, които ви пречат да се влюбите?
Снимка: Istock

Ако все не ви се получава в любовта и връзките, не бързайте да обвинявате съдбата или ужасните партньори, които подбирате. Опитайте се да погледнете навътре в себе си, за да си отговорите дали грешите в нещо.

Много често не си даваме сметка каква сила имат нашите нагласи, избори, решения, подходи. Всичко, което правим, мислим и казваме, както и отношението към самите себе си е от значение за това дали ще имаме успешни връзки и дали ще успеем да се влюбим.

Кои са типовете поведение, които ви пречат да се влюбите?

Не мислите, че заслужавате повече

Ако се задоволявате с малко, само и само да сте обвързани и да не изпуснете поредния кандидат за сърцето ви, вие сте готови на всичко. И то до такава степен, че се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате и отколкото искате. Това е много погрешен подход към самите вас, който ви пречи да установите истинска връзка с човек, който ви оценява.

Давате цялото си сърце на грешния човек

Една от основните грешки, които пречат да се влюбите истински и да бъдете обичани е отдаването на сърцето на грешния човек. Ако правите всеки път една и съща грешка – отдавате се на този, който не се отдава изцяло на вас, не е случайно, че все още нямате стабилна връзка.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 6 - Ко? Не ти се разбира.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Някой да ми докаже, че любовта съществува извън въображението ви. Има нагон, има секс и ако има обич чудесно! Любовта е най-продаваната стока, нищо повече!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нейния е по-голям от моя.
5
1
 
4
 
! Отговори
Ако си седиш само преди 4 месеца
у дома пред телевизора, кварталните тетки ще говорят, че си много добро момиче. Какъв ти е келепирът от това? Нулев. Ще си останеш стара мома, докато твоите връстници, одумвани от тетките, че много хойкат, ще си намерят и гаджета, и съпрузи. Теб най-много да те посети някоя от устатите махленки и да започне да те убеждава да се вземете с нейния син, който наближава пенсионна възраст, но все още се прави на плейбой. Та да има кой да го обгрижва и хрантути на старини, щото пенсията му ще е малка.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дудняте на половинката толкова че той отива на лозето само за да не ви слуша. Щом се върне гообвинявате че заради него връзката куцука, а той мисли кога пак ходи там.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Софийските синчаги, които са наследили панелката на баба си, са в най-изгодна позиция. Ако успее да надделее над майка си, която иска да даде бабината му гарсониера под наем, синчагата взима ключа и се мести там. После има богат избор сред момичета от провинцията, дошли в София да учат или да търсят работа. Бързо се навиват да се нанесат при момче софиянче.
2
1
 
6
 
! Отговори
Времена и нрави преди 4 месеца
Бързо се местят при гаджето, защото и на двамата им излизат скъпо софийските квартири. Събират се в една, та да си делят наема.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой ти е казал, че отдавам цялото си сърце, когато пламне любов? Страстта е най-силна в началото, когато все още не познаваш достатъчно добре другия човек. Ако в рамките на няколко седмици или най-много на няколко месеца се увериш, че не сте един за друг, това съвсем не е съкрушаващо любовно разочарование. Това е отрезвяване. Може да ти е малко тъжно заради това, че харесаният човек не е този, когото търсиш. Но това се преодолява.

Спонсорирани публикации