Борисов за Терзиев: Скрил се от дебат с Григорова. Защо се е скрил? Значи се страхува

Сглобката последните две седмици тотално се счупи, заяви отново лидерът на ГЕРБ
2 ное 2023 13:09, Нели Христова
206
Борисов за Терзиев: Скрил се от дебат с Григорова. Защо се е скрил? Значи се страхува
Снимка: БГНЕС

"Имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Дори и да ги призова да гласуват, това е против устава на партията, ще се съберат партийците и ще ме свалят." Това обяви в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иронизира и поведението на кандидата за кмет на столицата от ПП-ДБ Васил Терзиев. "Скрил от дебат с Ваня Григорова. Защо се е скрил? Значи се страхува. От какво се страхува?", попита Борисов пред кандидатите за кметове на ГЕРБ в Плевенско, които отиват на втори тур тази неделя.

Още по темата
"Сглобката последните две седмици тотално се счупи. Със спирането на "Хемус" вчера заедно с пътя Велико Търново-Русе и Монтана-Видин, няма как да се приеме бюджет. Всички кметове, зад които стоя, са обещали тази инфраструктура да я има. Празни обещания не даваме", повтори той тезата, която по-рано защити и край Ловеч.

"Така самозабравила се сглобка... не можем да гарантираме, че ще се случи", каза още той и отново критикува решението на правителството за закупуване на бойните машини "Страйкър", без да се гласува в парламента.

Борисов обяви, че е доволен от резултатите на партията в Долна Митрополия и новия мандат на Поля Цоновска.

"Нея я даваха на една прокуратура, на втора. Не само, че се оказа невинна, но с 3 г. ядове, но хората си я избраха на първи тур, защото им направи толкова много неща. Към колегите от "Промяната" - и тия номера приключват. Да, тормозят хората, но накрая "наказанието" е - печели на първи тур", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българи в ст общински съвет ГЕРБ и ДБ са в коалиция, така че не ти вярвам Лойкоооо, ти ще наредиш на актива да гласува като машини за Терзиев за да продължи схемата. Ще лапнете и няколко милиона за рушене на паметници вместо за детски градини. долу сглобката. гласувайте масово за промяна а не за подмяна на Фъндупкова с Теризедесаров.
148
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ето и Терзиев е на този акъл до го дхат бедните нали така В понеделник ако го изберете значи софиянци нямате елементарна политическа култура. На Иванчева спретнаха подхвърлен подкуп но бог види КОМПИРИЦАТА ДАЖЕ НЕ СЕ КАНДИДАТИРА. СЪЩИТЕ СПРЕТНАЛИ НА ИВАНЧЕВА ПОДХВЪРЛЕНИЯ ПОДКУП СЕГА СПРАТВЕТ КАКВО ЛИ НЕ НА ГРИГОРОВА.
147
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Скрил се е, защото няма да го псунат със слушалка в ушето и 10 пиарчета д аму нареждат,какво да казва. ЛАтернативате е просто да притисни Григорово, ама ... не минава на живо по телевизията ...
146
5
 
11
 
! Отговори
Галя от Посолството преди 6 месеца
Тука в посолството си говорихме, че ако Васко не отиде на дебата ще е много голям резил.Но после се сетихме, че ако отиде, и пак така едвам мъца, ще е мнооого по-зле за имиджа.
145
6
 
7
 
! Отговори
Емил Колев Тъпкача преди 6 месеца
Не се сърдете на Васко, че не успя да дойде на дебата. Вината не е негова, а моя. Снощи малко е поувлякохме с едни орални упражнение и сега го боли гърлото. Даже и за пред камери не става.
144
5
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 месеца
Боко не отиде на нито един дебат. И не даде ДНК.
143
4
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Бонев ли ви харесва комплект с Терзиев това са *** падение падение падение НО София не е България
142
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Божеее,за страх говори тоя,дето две години след протестите през 2020 г.се криеше по гори и паланки и не смееше носът си да покаже навън от страх.Не смее и сега открито да застане пред софиянци,а обикаля провинцията като простинал кон с една шепа антураж и плюе по тия,които уж подкрепяше.
141
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Григорова е кандидата на Боци и Шиши. Успех.
140
9
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 месеца
Ама Борисов как си ги натресе "умните" софиянци, дето скачаща по паветата! Искали да е като в Европа? Само че излезе Радев, размаха им юмрук и ги засили към ...Азия! Сега пък щели да избират между ДС-израстък, и Позитанска синдикалистка! Безценно ! Да са ви честити!
139
8
 
13
 
! Отговори
Помнещ преди 6 месеца
Борисов правеше пресконференции при пълни зали с журналисти ! Отговаряше на всякакви неудобни въпроси... А Терзиев просто го покриха, да не изтърве някоя глупост!
138
6
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 6 месеца
Г-н Борисов, още помним как лично Вие не се явихте на нито един дебат. Хубаво е да замълчите. Че много Ви личи лошотията.
137
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 321: Терзиев не е създал бизнес за стотици милиони, а е изпрал стотици милиони от "червените куфарчета". Той пере по-добре и от перална Бош с прах за пране Ариел.
136
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А ти в колко дебата участва през всичките години във властта? Страхливец.
135
4
 
12
 
! Отговори
Сенеката преди 6 месеца
Ми взема пример от тебе бе мушмурок...ти как като стане издънка и се покриваш а жени ГЕРБ излизат на амбразурата с голи гърди да та бранят...
134
7
 
19
 
! Отговори
xcvxcv преди 6 месеца
Боце повечето хора помнят по една година и това беше отдавна ама аз си спомням. Ти как се скри от дебата със Станишев преди години, уж си беше счупил крака?
133
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На най-видния евроатлантика Бочко му лъсна червения г...
132
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Обаче ме кефи как Бхаратеца от Банкя говори по такъв начин за сглобката, все едно няма нишо общо с нея. Пълен гьонсуратец
131
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ти,кво,ча
130
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Цялата сорроска пасмина сега и удобно да повтаря че Ваня била от непео.