Резултатите от изборите не задоволяват "Възраждане"

Партията си е заложила по-високи критерии
7 ное 2023 14:16, Нели Христова
138
Резултатите от изборите не задоволяват "Възраждане"
Снимка: БГНЕС

"Анализът на резултатите на "Възраждане" показва няколко важни извода. От 247 общини участвахме в местните избори в 245 общини и то самостоятелно. Вкарваме 201 общински съветници и печелим един кмет на община".

Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в първи коментар след вота в неделя.

Костадинов все пак подчерта, че са заложили по-високи критерии.

"Резултатите не ни задоволяват. На първо място имаше ниска избирателна активност, имаше купен и корпоративен вот, те изкривиха и изборните резултати", каза още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
4
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 6 месеца
И вече щели да се наричат - Партия "Въображение"...
90
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
възраждане е една от най успешните разработки на американците- отнесоха гласовете на най-недоволите в небитието - спомнете си янето дето уволняваше борисов а после му беше съветник- американците ще продължават да поддържат всички тия информации за "руския"агент
89
3
 
2
 
! Отговори
май чистач на кенефи преди 6 месеца
До До подбита кратуно Ти къде си , не си ли у Европа , когато българите сме имали държава в Европа , по немско , френско , белгийско , испанско , португалско що е имало , римски колонии и диви племена по тях .
88
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Идеологията на Костадинов е подхранвана от омразата. Не става! Костадинов събира електорат измежду маргиналите които по форумите са могъщи, но в действителност са напълно бита карта. Затова и събира такива рехави протести. Като цяло, българина е европеец. Може и да не харесва украинците, но това не значи, че е възлюбил руснаците. Костадинов не може да отвърне българина от европейския му път. Това е предела му. По нататък е само надолу.
87
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този си взе каквото взе от Митрофанова, на повече спонсориране изглежда не може да се надява.Митрофанова явно е разочарована от Костадинов и Възраждане, засега ще разчита само на Нинова да събори западното правителство:)) Едва ли ще дочака!
86
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Естествено, Копейкин само Митрофанова може да го задоволи
85
7
 
9
 
! Отговори
До подбита кратуно преди 6 месеца
Е именно де! Ние си гледаме нас и искаме да сме в Европа! България пак избра Запада! Което е добре! А вие предателчета, заминавайте за Русия и си гледаите вас си! Форумни тигри! Както и да го въртитете все един е извода!
84
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Зозо - Зозко, ти па ли обълна плочата?! Не беше ли за Ванчето и Костадинчето? Подозрително почва да прилича на шизофренност?
83
7
 
7
 
! Отговори
рендету преди 6 месеца
Костадинов е еродиран и интелигентен човек, умее да излага тезите си, да дискутира, но е слаб "тактик", а това не се учи по университети, умението да предвидиш реакцията на противника не става само с аналитика, иска се и Интуиция, а нея или я имаш, или я нямаш!
82
7
 
1
 
! Отговори
изтъпеляк преди 6 месеца
" Руква " нали знаеш какво е , някоя която се подлага някому , та ми обясни разликата когато примерно се подлага на американците , па си е " руква "
81
8
 
4
 
! Отговори
подбита кратуно преди 6 месеца
До Анонимен Едно ми е ясно , българинът няма да се усвести докато го водят за носа с разни от рода Европа това , пък Русия онова , а не погледне себе си .
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя е бита карта! Сега посолството залага на неуспялата за кметица и на фа тмака! Той е в канала!
79
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Едно нещо се разбра от тези избори! Българинът си иска Европа и Запада и въобще го боли фара за Русия и Изтока! Само на форумните тигри не им е ясно това и мачкат всичко пред клавиатурата!
78
0
 
12
 
! Отговори
губи им се политикат преди 6 месеца
До АнонименПроблемът е , че това не са политици , а нарциси и си имат партиите за ЕООД-ета , сите , без изключение .
77
0
 
18
 
! Отговори
Невероятни умници преди 6 месеца
С поведението си Костадинов и феновете на Възраждане ме изгубиха на тези избори. Първите провокации срещу Григорова бяха пуснати много тънко от *** на ***, но възрожденците и лично Костадинов не се усетиха и започнаха да атакуват предимно Григорова. Желая им успех, но мисля, че вече се изчерпаха. Необходима е мъдрост и да приемеш загубата достойно за да се изправиш, но те не са способни на това.
76
1
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Ъъъъъъъъъ 36000 гласа имат копейките в София. Правописна грешка. От 1,1 милиона избиратели са точно 3,27% :))))))))))))))))))))))))))))))))
75
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само с агресия и отрицание не става. Хората искат надежди, искат перспективи за своя живот. Къстадинов това не може да им даде.
74
0
 
19
 
! Отговори
друг пат преди 6 месеца
Са нема ли да си подадеш остъфката бе Коци , или като Буци и Нинова , пък разправяш , че си различен от тях .
73
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато постоянно говориш някакви омразни неща, мн ясно че няма да печелиш
72
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 77 Дори и падението на великия лидер се използва за проутването на руските опорки. Резил :)