Николай Марков няма да участва на изборите с "Величие"

Нарече политическата партия "нещо"
13 авг 2024 11:54, Инна Ангелова
138
Николай Марков няма да участва на изборите с "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Няма да участвам на предстоящите избори с нещото "Величие" или други подобни субекти. Пожелавам на всички приятели и врагове успех и полезни уроци по пътя, който са поели”, обяви Николай Марков.

Той отново подчерта, че името му се използва неправомерно в предизборната кампания на бившите му съратници от разпадналата се партия “Величие”.

"Провеждат се открити и закрити партийни и полу-партийни срещи с активни граждани и обществеността във връзка с предстоящите избори. Получавам информация, че масово се подвеждат хора, дори с лични телефонни обаждания, чрез некоректно използване на моето име. Предупреждавам всички мои симпатизанти и последователи, че не участвам в никакви политически проекти! Всяко споменаване на името ми в този контекст е манипулация и лъжа. Не се подвеждайте! Моля да предупреждавате и всички ваши познати и приятели за опасността да бъдат подведени", отбеляза Марков.

"Всеки политически претендент и евентуален лидер трябва да има собствено лице и да печели привържениците си с него. Особено неприятно ми е когато бивши партньори, с които вървим вече по различни пътища, злоупотребяват по най-грозния и подмолен начин”, допълни народният представител.

Марков посочи, че липсата на доверие е една от причините за разпада на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
23
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Добре ,че не стана евродепутат !!!
86
0
 
29
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Тоя трябва да се скрие в дън земя !!!
85
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще участва с Атака! Волен. получи транш!
84
0
 
24
 
! Отговори
Евелин преди 1 месец
Кай чесно, верно ли имаш симпатизант?!?
83
4
 
1
 
! Отговори
Ивелин средниста преди 1 месец
До Абе да питам . . . абе направо продаваи апартаментити и даваи кеш парата. барака и дворна тоалетна после ще ти осигури та да не спиш на улицата като оная нашата председателка
82
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свинчокка захлеби с някой друг милион и вече не ще да е дупетат
81
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марков, така и не каза кой те изнудваше, а нали бяха те пратили там да изсветляваш схемите. И Ивелин ти каза, ако има нещо за мен да публикуват. Ти отдавна си подготвял този театър, само дето хората го научиха твърде късно
80
31
 
3
 
! Отговори
Ентусиаст преди 1 месец
Марков е пич! Кефи ме този човек!
79
3
 
22
 
! Отговори
Въшливец преди 1 месец
Въшливец, за разлика от Васил Левски и всички други национални герои!
78
4
 
16
 
! Отговори
Абе да питам преди 1 месец
Колко апартамента да ипотекирам за да стана част от Величие
77
7
 
9
 
! Отговори
Питам преди 1 месец
Ако Гласувам за Цар Ивелин ще получа ли от монетите с неговият лик или поне някоя статуя с неговият облик ..... Искам да вляза в сектата величие . Как става ?
76
5
 
10
 
! Отговори
Ники Милиционера преди 1 месец
ХУбави времена беха,. гато с Цар Ивелин обикалахме градовете и заглавичквахме електората със Светлото Бъдеще;))) Обещавахме му милиарди от туризъм;))) Само дето не му казхами, чи туризма има и много лоша обратна страна - мирише на ***!;))) И че милиардите са всъщност само едни пари за кифтета;))) Иначе, започвам отначало, защото електората бързо забравя, как сме го лъгале с цар Ивелин, но никога не забравя Светлото Бъдеще. Тва е червейчето на кукичката;))) Обещавам ви го!;)))
75
0
 
11
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Наградата на роящите се нови формации е, на следващите избори да си вземат парите за единия процент разводнен вот.
74
2
 
8
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
И тоя роящи се партии след всяко НС вземат по 1-2% всеки избори. Вече са отнели доста проценти. Развод явайки вота, помагат и на Пеевски и на ДПС и на ГЕРБ...какеото и да означава това. Всяка нова формация е нов пирон в ковчега на мъртвеца. Дефакто това се получава.
73
1
 
9
 
! Отговори
Нюрка подлетенантика преди 1 месец
Той имаше план и се придържаше към него, но нещо се обърка.
72
2
 
3
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
69, проектът Величие не може да навреди на България, но други проекти могат. Задава се президентска партия, чиято цел е да замести партийки като Велиичие. Отделно коммуннягите се готвят с нов "проект", уж за обединяват лявото. Нищо, че и те вече не знаят какво е ляво и какво е педеляво.
71
0
 
10
 
! Отговори
до 70 преди 1 месец
Спокойно, народът отдавна не е осем милиона.
70
3
 
6
 
! Отговори
трънчо преди 1 месец
Защо Бойко Борисов е бил личен шофьор на най-големите олигарси ? Зашо Кирил Петков говори за пачки кеш ? Защо Костадинов е взимал милиони за изборна агитация?
69
11
 
3
 
! Отговори
Да ви кажа преди 1 месец
Цар Ивелин е поредният проект на Пеевски . Само Пеевски и хората му гласуваха против комисията за разследване на Пирамидата ИП и Цар Ивелин. Това и обеснява защо прокуратурата толкова години си е затваряла очите за престъпленията на Цар Ивелин
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зад фасадата на демокрацията в България е създаден един диктаторски режим със система от закони и съдилища, задушаващи осеммилионния народ.