Николай Марков няма да участва на изборите с "Величие"

Нарече политическата партия "нещо"
13 авг 2024 11:54, Инна Ангелова
138
Николай Марков няма да участва на изборите с "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Няма да участвам на предстоящите избори с нещото "Величие" или други подобни субекти. Пожелавам на всички приятели и врагове успех и полезни уроци по пътя, който са поели”, обяви Николай Марков.

Той отново подчерта, че името му се използва неправомерно в предизборната кампания на бившите му съратници от разпадналата се партия “Величие”.

"Провеждат се открити и закрити партийни и полу-партийни срещи с активни граждани и обществеността във връзка с предстоящите избори. Получавам информация, че масово се подвеждат хора, дори с лични телефонни обаждания, чрез некоректно използване на моето име. Предупреждавам всички мои симпатизанти и последователи, че не участвам в никакви политически проекти! Всяко споменаване на името ми в този контекст е манипулация и лъжа. Не се подвеждайте! Моля да предупреждавате и всички ваши познати и приятели за опасността да бъдат подведени", отбеляза Марков.

"Всеки политически претендент и евентуален лидер трябва да има собствено лице и да печели привържениците си с него. Особено неприятно ми е когато бивши партньори, с които вървим вече по различни пътища, злоупотребяват по най-грозния и подмолен начин”, допълни народният представител.

Марков посочи, че липсата на доверие е една от причините за разпада на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
18
 
! Отговори
Фелдмаршал преди 1 месец
Сбъдна си мечтата да види на живо кумира си генерал Тиквун Банкянски. Сега ще похарчи откраднатото няколко години и после ще създаде нов проект за спасяване на държавата, но вече като Генерал Марков!
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре захлеби бай Кольо от народната пара и ся потривайки доволно шкембеклъка вика - "Стига ми толкоз за тоз сезон, чи съ пръсна!" -ямиии
45
4
 
6
 
! Отговори
ОТ САЩ преди 1 месец
Подмолник Марков и Цар Ивелин сциантолога са наши пътеводни светлини .Войни на Светлината . Галасувайте за сектата ..... Дарете и за ИП да направим имотите на Цар Ивелин от 1000 на 2000
44
12
 
13
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 1 месец
Противното и продажно НИЩО Николай Марков отново лъже и фъфли безсмислици.Партия Величие не се е разпаднала ,а се е разраснала и ще помете крадците от ГЕП-ПП-ДПС и жалката псевдоопозиция ИТН-Из..раждане и БСП.Само ментето-продажник под?полковник и изме.кярин Марков не го разбира.Селския тарикат от Нова Загора е пътник!!!Както и останалите политически шмекери.Марков се оказа просто една торба с ***...Пфу!
43
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин взел 5 милиона от Исторически скам за лобизъм. От къде на къде и като какви, Исторически скам ще дават 5 милиона от парите на инвеститорите за някакъв си Копейкин и про кремълското му проектче?
42
6
 
5
 
! Отговори
От Козяк преди 1 месец
Гласувайте за Величие тя е наша секта на сциантолозите . Цар Ивелин ние го пазим и ИП е наша пирамида не се притеснявайте . Да живее Украйна и да откраденм реакторите на Белене
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полковник Морков
40
3
 
7
 
! Отговори
До свобода преди 1 месец
Тея дет гласуват за ГЕРБ и БКП ги забрави . Изобщо не знам колко трябва да си пропаднал за да гласуваш за някой от тези изродяци
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със 7 милиона долара (както се говори ) , може да си ходи за риба и хич не му дреме .
38
8
 
4
 
! Отговори
То Сциантолозите в Б преди 1 месец
Всички сциантолози в БГ призоваваме да се гласува масово за нашата секта Вличие и Цар Ивелин Михайлов нека направим имотите му от 1000 на 2000 да се свети името му
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
поне си взе часовник, телефонче, зимни гуми и леля Гица от бюфета на парламента му опекла един кашон с кифтета и кибапчета - да има да лапонти цяла зима - най е хубаво депутатското кюфте, а подполковника изнесе промишлено количество от парламента
36
1
 
11
 
! Отговори
Свобода преди 1 месец
100 хил тАпака гласува за тия, дано останалите тАпаци, където гласуват за Възраждане и ИТН и тем подобни им е за урок
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марков има тежки ментални проблеми!
34
0
 
6
 
! Отговори
До Zks преди 1 месец
Подобните Тери гласуват за Възраждане ГЕРБ ПП , ДПС ги знаем че са етно и шили ще яде брадвето , ако доганя каже де
33
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От това изказване разбрах , че вече си е свършил работата . Вкарал е политическата мафия по затворите , конфискувал им е всичко включително и сметките от офшорните зони , спрял е възможноста на държавата да участва във война , забранил е наркотиците , оправил е икономиката и е построил Белене . Той така каза .Когато си свърша работата ще се отегля !
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С ГЕРБ ли ще участва?
31
1
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 1 месец
ами тоя мисли да се явява на избори ли , сериозно ли бе ?!
30
1
 
18
 
! Отговори
Еее то кой преди 1 месец
Ще гласува за него . Събра няколко дупедатски заплатки , купи ново телефонче и сега на плажа . Туй му беше славата
29
0
 
3
 
! Отговори
От сциантолозите в Б преди 1 месец
От Сциантолозите в БГ : Вие дарихте ли на Цар Ивелин нашият гуру ........
28
0
 
9
 
! Отговори
След това преди 1 месец
представление едва ли е имало някой, който да си мисли, че Марков и Михайлов ще са отново заедно в една партия... въпреки, че и по-странни неща сме виждали от сглобкаджиите.