Борисов: ГЕРБ е готова да управлява, позиционирал съм се за първа политическа сила

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, каза той
Обновена: 8 сеп 2024 12:34 | 8 сеп 2024 12:00, Анисия Иванова
487
Борисов: ГЕРБ е готова да управлява, позиционирал съм се за първа политическа сила
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ е готова да управлява. Президентът е прав в едно, всички трябва да се позиционираме. Аз съм се позиционирал за първа политическа сила, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив.

От трибуната на парламента отказах подкрепата на ДПС, аз съм се позиционирал и никога ДПС не са ме подкрепяли за нещо, нито за президентски, нито за парламентарни избори, нито в парламента, посочи още Борисов.

Той каза, че не може да отрече, че заедно с ДПС са направили най-сложните решения, когато всичките се криели от тях -  помощта за Украйна, съдебната реформа и новия бюджет.

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, посочи Борисов. По думите му отсега трябва да се позиционира направата на правителство.

"Ще довършим Околовръстното на Пловдив и стадион "Локомотив" с парите от бюджета, обеща той.

"Всеки да се стегне, да си изкара добър резултат, да се вдигне избирателната активност, за да можем да направим правителство. Ние, ако от сега започнем с "анти", как ще направим правителство? В момента това, което се е случило, е ново разделение. С кой ще направим правителство?", попита лидерът на ГЕРБ.

Нашето верую е ниски данъци, спокоен бизнес, и работа за бизнеса, за да работи добре и да генерира приходи. В момента това, което вчера се е случило, е ново разделение. ПП-ДБ казали, че не могат с Възраждане, не могат с ДПС, с нас не можели. Като изключим отсега няколко партии, то няма смисъл от избори. А трябва да е точно обратното, каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


487
Още от Избори 2024
Румен Христов: Двупартийна коалиция няма да е достатъчна за кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
361
14
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Най-добрият български политик! За последните 4 години видяхме , че всички събрани заедно ...сини и червени комунисти, Шарлатани , необолшевики, меки китки , зелени чорапи и обикновени *** , доказаха , че всички събрани заедно не могат да управляват държавата като ГЕРБ! Парите окрадени, строителството умря ,цяла Европа ни се смее , та даже и Копейките се взеха насериозно! Само с евтина помия не става, товарищи, иска се и малко акъл!
360
1
 
11
 
! Отговори
info. преди 1 седмица
Този лукав индивид е слуга на мамона,все пак си е турска кукличка!Но идва денят в който той и всички негови слуги ще горят в пъкъла.
359
1
 
7
 
! Отговори
Мис Бикини преди 1 седмица
Аве Боче, тая работа не е кат оная работа. Да си играеш на позициониране.
358
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами г-н Борисов с тези си думи провокирате Хората да идат да гласуват ,давайте още в тоя дух и току виж Възраждане първи.
357
3
 
2
 
! Отговори
Гогото преди 1 седмица
юд оти гласувайте за П утин тогава да се оправите,мъ.рл.ячи
356
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По двора крачат ПУЙКИ и ПУЯЦИ, ЦВЕТУЩИ ПЕТЛИ и ПЕРЕСТИ КОКОШКИ... ПИЛЕНЦА КУДКУДЯКАТ... ПА и ПАТКИ имаше... В ДВОРА ХАМБАРА ПРАЩЕШЕ ОТ СТОКА ... КОЧЕТО *** И ВАРДИ НОЩНО ВРЕМЕ ГОСПОДАРЯ НА ДОМА ОТ ЗЛИ ДУХОВЕ - КРАДЦИ... ПУШКАТА ВИСИ НА ЗАБИТ ГВОЗДЕЙ ЗА БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ сраещу КРАДЦИ. В мазата СИРЕНЦЕ, ПЕТМЕЗ, ТУРШИЯ ОТ ПЕЧЕНИ ЧУШКИ, ДОМАТИ КОНСЕРВИРАНИ, ЗЕЛЕНИ БЪЧВИ С АРМЕЕНА ЧОРБИЦА... Но и Ракийка имеше БОЛ преди да си легнеш с кака Сийка!
355
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От 10 избори до сега бойко винаги е имал 25,26%така че да плюете няма смисъл и сега че така ,пп бега на власт 2пъти по 9 месеца окрадоха бюджета на държавата 2 пъти с милиарди ,първите 8 месеца при пп олиото беше 8 лв.и нафтата 5 лв вероятно сте забравили ,сега спряха газта и горивата от Русия ,а ЕС си купува още горива от Русия ,гадовете смениха конституцията ,взеха правата на президента ,смениха ,гл.прокурор ,подсигуриха си като крадят никой да не ги арестува или съди ,долу ПП те крадци
354
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вече видяхме как управляваш. Не искаме повече.
353
0
 
10
 
! Отговори
Jackson преди 1 седмица
Тикво ,ти отдавна си се позиционирал като *** на ФАЩ и началниците !
352
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На последните избори мутрите имаха само 9,5% от гласовете на имащите право на глас в България, но станаха първи заради гласовете на негласувалите.
351
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички против Борисов, Пеевски и ПП-ДБ. Да си отвоюваме държавата от мафията. Стига падение. Друг изход няма.
350
18
 
2
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 седмица
Всички за Борисов. Да си отвоюваме държавата от мафията.Стига падение.Друг изход няма.
349
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 1944 година повече от половината българи по селата живееха в колиби от слама и глина често с една стая, в която живеят всички или заедно с животните. Повечето нямаха маса и т.н. Справка - изказване на депутат в народното събрание през 1942 година за трагичното положение на народа
348
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И ДУНАВА КАТО ЗАМРЪЗНЕШЕ ...ЦЕЛИ ГЛУДНИЦИ ОТ ВЪЛЦИ ПРЕКОСЯВАХА РЕКАТА И НАВЛИЗАХА ПО СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ СИ ИМАШЕ ОРЪЖИЕ - ЛОВНА ШВАЙЦАРСКА ПУШКА... СПОМНЯМ СИ В ЦЕНТЪРА НА СЕЛО ЦЯЛАТА ВЪЛЧА ГЛУДНИЦА ДОЙДЕ. ДЯДО МИ ИЗЛЕЗЕ С ШВАЙЦАРСКАТА ПУШКА И КАТО ГИ ПОЧНА ИЗЛАЗОХА И ДРУГИ С ПУШКИ... ЦЕЛИЯТ ЦЕНТЪР НА СЕЛОТО СЕ ИЗПЪЛНИ С КРЪВ.... и КозитеОвцете останаха ЖИВИ. Дойдоха КомунВълците след 1944г... Обраха земите на селяните и веке няма ниОвце ниКози!
347
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преди 1944 година ИМАХМЕ НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ СЕЛА В ЕВРОПА. ДЕЦАТА НА РОУС - РУСНАЦИТЕ КАТ НИ ПОКОРЯВАХА СЕ ВЪЗХИЩАВАХА ОТ ЖИВОТА И БОГАТСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ.. КЪЩИТЕ НА ДВА КАТА... ДОЛУ ПОД ЗЕМЯТА БЪЧВА С ВИНЦЕ, ЕСТЕСТВЕН ХЛАДИЛНИК - В СЛАМА СЛОЖЕН ОТ ЗИМАТА ЛЕД. ПЪРВИ ЕТАЖ НАПРАВЕН ОТ ДЪРВО И СТЕНИ ИЗОЛИРАНИ СЪС СПЕЦИАЛНОЛАЙНО - ИЗСРАНО ОТ МЛАДА КРАВА. ДЖАМАЛ-ПЕЩ ЗА ПЕЧЕНЕ НА ХЛЯБ. КАТ ЗАГРЕЕШ КАМЪНИТЕ СЪС ЗАПАЛЕНА СЛАМА .. ЦЯЛ ДЕН ТОПЛО.. ТОПЛО...
346
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преведено: Съвсем скоро както казват добре образованите, но тежко засегнатите гърци - само няколко души в Гърция и типовете Goldman Sach отвън ще притежават по-голямата част или цялата Гърция... Всъщност, Китай направо с пакет долари в брой може да купи, ако му бъде позволено 1/5 от цяла Гърция!
345
3
 
10
 
! Отговори
ДЕМОКРАЦИЯ преди 1 седмица
В Малките Градове ше Гласуват Под Натиск - Но В Големи Градове ГРОБ = Шиши + Боко - Ше е ТОТАЛЕН СРИВ НА ГЛАСОВЕТЕ НА БОКО....
344
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кой ти обеща първото място-Главчев,Пеевски или новият шеф на МВР?Щото народа мисли друго.
343
4
 
17
 
! Отговори
истински мъж преди 1 седмица
Луд ли си?Ние чакаме да те арестуват и да влизаш в затвора,той мислил да управлява.Ха-хо!
342
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Надежди говежди.