Борисов: Ритуално си режем главите, ако няма правителство

Да не се явяваме и на тези избори с невъзможни коалиции
Обновена: 11 сеп 2024 09:49 | 11 сеп 2024 09:44, Инна Ангелова
226
Борисов: Ритуално си режем главите, ако няма правителство
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред медии в парламента, че естествените партньори са тези, които направиха така наречената сглобка, плюс ИТН и БСП.

"Бях провокиран от репортажите от регистрациите на политическите партии. Едно и също се говори и от вторите, третите. Според мен е честно да се каже на хората какво ще се прави след изборите, а не да се подлъгват българите и после пак да се държим като мажоритарно избрани партии", заяви Борисов.

В демократичния принцип има преговори и коалиции за правителство. До този момент сме изхарчили над 1 млрд. лв. само за избори и политическите партии не дават решения като те свършат.

Нека да не се явяваме и на тези избори с невъзможни коалиции. Ако не им харесва "дежентълменско споразумение", нека да измислят "умните" друга дума, каза още той. Години наред всеки въпрос от медиите беше като отричащи се от дявола за машинното гласуване - истерия! Сега защо никой не пита? Защото изтече записът с "ала-балата", допълни Борисов.

“Ако трябва да направим изборите по-интересни, да използваме мажоритарен вот, има гръцка система - да използваме нея. Да отидем с решение за след изборите, призова лидерът на ГЕРБ.

Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати, но те не са от решаващо значение за формирането на кабинет, завърши Бойко Борисов.

"Ритуално си режем главите, ако няма правителство”, допълни лидерът на ГЕРБ.

“Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати, но те не са от решаващо значение за формирането на кабинет”, допълни Борисов. И допълни, че ПП са злословили срещу номинацията на Екатерина Захариева за еврокомисар.

“Аз им отстъпих на ПП всичко, те не отстъпиха за вътрешен министър, сега президентът Радев си назначи вътрешен министър”, заяви лидерът на ГЕРБ.

“Сега всички ги е яд много, че ГЕРБ е монолитна партия”, каза Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от Избори 2024
Активно е е-заявлението за гласуване извън страната на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
10
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Тези, които наричат Б.Б. мутра, да прочетат нещо от Георги Стоев -бивша мутра и писател за мутренските времена. Та този човек(бог да го прости) казва, че Бойко никога не е бил мутра. Та на него ли да вярваме,или на някакви обработени с лъжи, манипулации и облъчвания разбрали-недоразбрали индивидчета. Образовайте се преди да пишете врели-некипели !
162
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Макар да не ми е любима страна щатите, системата им е добра-демократи и републиканци и едните печелят и управляват. Нещо подобно трябва и в България.
161
2
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Заговорят ли Копейките за "народа" , и да ти се доповръща! Винаги са гледали на него , като на някое стадо , което трябва да го пасат, стрижат и водят на заколение! В България е свободно общество ,където всеки има право на мнение ! Не сме азиатска държава!
160
3
 
8
 
! Отговори
иво преди 1 седмица
Какво правителство?Пред Боко Тиквата пътят е само един....съд,затвор и конфискация.Коалиция може да прави само с бай Ставри от централният затвор.
159
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Споко нема да се режете главите, ама всичко правите единствено и само за парите, давате клетва уж в името на народа , ама веднага след клетвата го забравяте. Сега от НОИ от НСИ пускат настройки за премахване на златното швейцарска правило за пенсиите на пенсионерите, депутатите и кандидат за такива мълчат...
158
3
 
9
 
! Отговори
Тиквун Инокенти преди 1 седмица
Имахте си правителство, имахте си Мария Габриел, която сега трябваше да управлява и да ни вкара в Шенген по суша. Имахте си и мнозинство. Можеше не 4, а 8 години да сте на власт, обаче сте алчни от ГЕРБ и Пеевски ви управлява жалката мафиотска партийка. Сега ще ви порят всички кой къде ви хване.
157
2
 
3
 
! Отговори
maca преди 1 седмица
До Анонимен 41 - Е ако всички си гласуват за Кирето и Асен няма да получиш Боко и Прасето, *** то се иска малко мислъл.
156
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това е изящна реч, интелектуален гигант
155
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Буки , с което ДПС оцелее и Изражданье идват с пълна сила
154
5
 
4
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 1 седмица
...Копейките ли реват срещу Борисов, че са спрели Асен Василев да пълни гушите на Лукойл и Газпром !
153
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Наглата руска му тра нарочно развали предното превителство, а сега се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и се прави на "националнотоговорен". Лъжеш, му тро!
152
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ГЕРБ РИТУАЛНО РАЗПОРИ АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ
151
3
 
9
 
! Отговори
Боко с дупето широко преди 1 седмица
Боко е човекът развалил предното редовно правителство. Кой му вярва на тоя льольо?
150
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Джентълменът от зайчарника пак се опитва да ни баламосва.Арсеналът му от лъжи няма свършване.И пет пари не дава,че никой не му вярва.Плещи си каквото му хрумне,защото знае,че все някой ще се хване.
149
3
 
11
 
! Отговори
ДЪНО преди 1 седмица
ББ удари дъното с неговите хвалби и претенции.Всичко се свежда до неговото щтеславие.Иска всички да се съобразяват с него.Беше първа пол.сила,кметовите са негови,но не направи правителство.Остави това на ПП+ДБ,които се хванаха на играта му и загубиха.Не престана да ги обижда,но иска с тях да управлява.Защо не искаше с ДПС,БСП,ИТН и Възраждане-не каза.Ако гражданите масово излязат да гласуват с/у този тумор ще дръпнем напред.Мафията така ни е смазала въжето,че само ние можем да се отскубнем.
148
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докато я има милиционерската партия ГЕРБ,докато Борисов не е в затвора за 999 години,България не я чака нищо добро.
147
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Буци, отивай да си гледаш детето в Барселона, недей да се правиш на умна тиква :)))
146
2
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
Злословили срещу Захариева? Ами тя е глупава и мъжът и строи подпорна срена с асансьорни шахти, така че...
145
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
КАКВИ ПИСАНИЦИ ИМА ЗА БОРИСОВ ЛИДЕР НА НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ СТОЯТ СИ ПОД СТАТИЯТА ЗА УКРАШЕНИЕ ЛИ ЗАЩО ЛИ ДРУГИ ПРИЧИНИ ИМА РАЗБИРА СЕ
144
2
 
6
 
! Отговори
ТОЙ Е АЗ,БОЙКО преди 1 седмица
АКО НЕ БЯХ АЗ,БОЙКО ЩЯХТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ МНОГО ПО ДОБРЕ И ДА ИМАТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ похвалил се пред народа второто поколение член на БКП и МВР