Борисов: Ритуално си режем главите, ако няма правителство

Да не се явяваме и на тези избори с невъзможни коалиции
Обновена: 11 сеп 2024 09:49 | 11 сеп 2024 09:44, Инна Ангелова
226
Борисов: Ритуално си режем главите, ако няма правителство
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред медии в парламента, че естествените партньори са тези, които направиха така наречената сглобка, плюс ИТН и БСП.

"Бях провокиран от репортажите от регистрациите на политическите партии. Едно и също се говори и от вторите, третите. Според мен е честно да се каже на хората какво ще се прави след изборите, а не да се подлъгват българите и после пак да се държим като мажоритарно избрани партии", заяви Борисов.

В демократичния принцип има преговори и коалиции за правителство. До този момент сме изхарчили над 1 млрд. лв. само за избори и политическите партии не дават решения като те свършат.

Нека да не се явяваме и на тези избори с невъзможни коалиции. Ако не им харесва "дежентълменско споразумение", нека да измислят "умните" друга дума, каза още той. Години наред всеки въпрос от медиите беше като отричащи се от дявола за машинното гласуване - истерия! Сега защо никой не пита? Защото изтече записът с "ала-балата", допълни Борисов.

“Ако трябва да направим изборите по-интересни, да използваме мажоритарен вот, има гръцка система - да използваме нея. Да отидем с решение за след изборите, призова лидерът на ГЕРБ.

Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати, но те не са от решаващо значение за формирането на кабинет, завърши Бойко Борисов.

"Ритуално си режем главите, ако няма правителство”, допълни лидерът на ГЕРБ.

“Да оставим ДПС да се регистрират и да видим тези 20 от едните и 20 от другите депутати, но те не са от решаващо значение за формирането на кабинет”, допълни Борисов. И допълни, че ПП са злословили срещу номинацията на Екатерина Захариева за еврокомисар.

“Аз им отстъпих на ПП всичко, те не отстъпиха за вътрешен министър, сега президентът Радев си назначи вътрешен министър”, заяви лидерът на ГЕРБ.

“Сега всички ги е яд много, че ГЕРБ е монолитна партия”, каза Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от Избори 2024
Активно е е-заявлението за гласуване извън страната на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов е лицето на контрабандата и руското замитане в България от десет години. Този "човек" ще изгние в затвор на ЦРУ в Румъния. Дори държавата му ще се откаже от него като затвотник. Смятайте за какво прасе става дума
122
0
 
15
 
! Отговори
00-11 преди 1 седмица
Ами или ще изринем ОПГ Олигархията в Бг, в лицето на Тикви като Винету, и ще имаме поне някакъв шанс да съхраним държавата си или вече сме свидетели на началото на края й!!! Средно веке нема!!!
121
0
 
10
 
! Отговори
Дедо Ви Поп преди 1 седмица
Идем да ви опевам ! Вечна ви памяааат ....
120
0
 
21
 
! Отговори
Сик преди 1 седмица
Мутрата пак се прави на умен.
119
0
 
18
 
! Отговори
Чекмеджан Велики преди 1 седмица
Море глава си давам, чекмеджето празно не оставам!
118
0
 
10
 
! Отговори
ХУБАВ ПЪТ преди 1 седмица
Абе гледам тук там се прокрадват разни камънье павета и дръвйе , нов път ще се строи тука друже , нов път в тези канари ! Ама не такъв като магистралите му !! А той и те ще бъдат надзиравани добре да го строят . ПОД НАШ НАДЗОР . Ето тогава пътят ще е добър .
117
0
 
20
 
! Отговори
Ужас преди 1 седмица
Абе само на мен ли ми се струва, че този на снимката все повече заприличва на една голяма част от електората си? Много си черен Бойко - защо и заради кого почерня така?
116
1
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 седмица
Преди ни казваха колко лошо е нещо диктатурата и колко хубаво нещо е да има избори. Сега ни казват колко лошо е да има избори след избори и че най-хубавото нещо което може да ни се случи на този свят е само Винету да ни управлява, вече второ десителетие.
115
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ББ иска властта за да гепи отново повече и много пачки.... Т.е. не заради самата власт! Ако я искаше заради самата ВЛАСТ - щеше да избута нещата към това БГ да е президенстка репуплика и да стане несменяем президент )))
114
0
 
16
 
! Отговори
хахаа преди 1 седмица
Иска да каже, че той няма да си реже главата, а другите. Щото той има тиква!
113
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Горко на тази партия, която ще сключи с "джентълмена" ББ споразумение! Още по-зле и за българина с такъв скандален лидер! Да демонизираш тези, с които ще се сглобяваш, може само една криминална особа като този
112
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По-добре да няма правителство това ги изнервя и ще почнат да се трепят един друг . Вече се почна с ДПС и БСП
111
2
 
6
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
И тоя е в заверата Доган да влезне в парламента и бъде назначен от Синагогата за негов председател,така че да иземе функциите на президента. Ажсошютна параноя,дами и господа...абсолютна шизофренна аврамистична параноя. То от чуването на гласове и кяризенето на видения на Авраам и Моисей фараоните тръгва и генетичната мания за власт и кръв.
110
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Държавата не се ли отърви от този и в частност партиите, горко ни и горко им че ще влезнат в договора с тази мутра.
109
5
 
7
 
! Отговори
До 90:Възмутен преди 1 седмица
Имало две редовни правителства от ПП и ДБ.....!!!? И как стана това? Благодарение на управленският им капацитет.. ! Не, благодарение на гласовете на ГЕРБ и ДПС ! Относно свалянето, огромния мерак за власт на всякъде ги свали. Има хубави поговорки: "Пусни го под кревата, и той да се качи на кревата ", "Изпиши му веждите, та да ти изкара очите ". И сега искат много, много, всичко,.....а пак нищо не могат! Аматьори отвсякъде!
108
4
 
16
 
! Отговори
До Борисов е прав! преди 1 седмица
алооо забравяш че боко е бодигард на бай тошо, той трябваше да унищожи комунистите в Бг, а не го направи, той е част от проруските сили, той построи на путин "турски паток" с пари на българския данъкоплатец, без капка газ за нас
107
0
 
10
 
! Отговори
НЕКА ! преди 1 седмица
Нека и народа каже най-после като политиците , КОЛКОТО ПО-ЛОШО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ! ! ! Ритуално да отреже главите на политиците с магистратски тела !
106
2
 
17
 
! Отговори
Кръчматъ преди 1 седмица
Ами 34 години държавата беше управлявана от Тикви като тебе, бе, Винету и резултата е повече от ОчевАден!!! Предстои ни още по-дълбока и тежка политическа, икономическа и социална криза, щото именно такива кът тебе "изчистиха" политическото пространство в Бг от честните и достойни хора в политиката. Престарахте се!!!
105
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Горко на тази партия, която ще сключи с "джентълмена" ББ споразумение! Още по-зле и за българина с такъв скандален лидер! Да демонизираш тези, с които ще се сглобяваш, може само наш Бойко.
104
3
 
16
 
! Отговори
Факт преди 1 седмица
Всички ВЪН, скоро ще додйдат паветата, много е скоро....Подарихте държавата на Боко и шиши