Борисов: Всеки ден ли ще се занимаваме с турски сериали?

Това ли искаме ние - крайнодесни или крайнолеви да ни пометат, пита той
12 сеп 2024 10:14, Нели Христова
142
Борисов: Всеки ден ли ще се занимаваме с турски сериали?
Снимка: БГНЕС

Отворихме вратата за всички да говорим по всички теми. От това, което вчера научихме е, че колегите от ПП-ДБ искат да ни предложат пак от същото. Това заяви пред медии в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Вие виждате ли желание у другите партии да се дебатира изобщо", попита той.

"Асен Василев вчера предложи максимално неутрален премиер, който да си предложи екип от министри. Аз имам въпрос - кой ще предложи този премиер? Той няма ли пак да е партиен? Пробвахме с проф. Габровски, направихме нещо подобно и с Мария Габриел, която се върна от Брюксел в България", каза Борисов.

"Ако е така, както казва, се връщам на честността, не е ли тогава време - те да обявят, ние да обявим кой ще е този човек. И защо този човек, ако има такъв и всички го харесват, не се яви на изборите и не спечели", пита лидерът на ГЕРБ.

Вчера пред "Лице в лице" Василев каза: "Ние предложихме подобен на френския или италианския вариант – човек, който е равноотдалечен, който има голям статут и може да сглоби вариант за правителство, който да движи България напред."

"Марио Драги беше добър ръководител, но италианците избраха Мелони. Това ли искаме ние - крайнодесни или крайнолеви да ни пометат. Ако ние от партиите не предлагаме управление, как ще дойде после един неутрален човек и ще стъпи на политически програми, за да ги обедини и ще започне да управлява с мнозинство в парламента", каза лидерът на ГЕРБ.

Какво би се случило, ако този неутрален Х човек - Господ, заиграе с някоя от партиите и другите не са доволни, попита Борисов.

"Всеки ден ли ще се занимаваме с турски сериали, с ДПС, от 240 депутати те ще имат 20-30", отговори той на въпрос за скандалите в Движението.

"Начертах партиите, с които би могло да се говори - чухме мнението им, моето се затвърди. Максимално трябва да се работи от страна на ГЕРБ в страната, за да направим голям резултат и да се сформира стабилно правителство, допълни Бойко Борисов.

"Чух, че разсъждават какво е джентълмен, да разсъждаваме какво е дама тогава, ако искат джендърско да направим", през смях отговори на друг журналистически въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от Избори 2024
Томов: "ДПС - Ново начало" подаде онлайн само 1 от 9 нужни документа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
8
 
14
 
! Отговори
ДС и ГЕРБ преди 6 дни
Са виновни че мафията в България е превзела държавата и ограбва и репресира и унищожава българския народ те убиха средната класа!Пренърнаха България в престъпен руски Ке н е ф по образец на Русия!
69
3
 
20
 
! Отговори
турски сери ал преди 6 дни
До Анонимен 72 Боко излъга още 2005 г., че ако стане кмет на София, ще върне на общината Софийска вода. Може да смяташ колко години минаха
68
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Всички партии, както и всички във всички партии се извъртяха на по 180 градуса през годините. Някой с ръка на сърцето да каже дали дори е чул от създаването си някой от Възраждане да отстъпи и една дума от казаното, дали е чул една дума против България, дали това, което искат не касае всеки един българин.
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Прави впечатление че трима политици в три европейски държави управляват от има няма 20 години. И общото между тях е че са уж десни и са много любезни с Путин.
66
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Бойко прав си ,айде кажи за Народа и сме Всички с теб : 1. Махаш всички украинци от хотелите ,а парите отиват за Децата ,пенсионерите ,Хората с изгорелите къщи . 2. Спираш Големите кражби за Милиарди ,че и нещо от Накраденото да върнат .3. Неутрална позиция за България във военните конфликти .4. Връщане към Държавата на Водата,Тока,и парното ! -това са стратегически ресурси и е опасно да са в чужди ръце.
65
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Вижте добре карикатурата от снимката - 12 години беше премиер и управляваше еднолично Територията. Върна ни във феодализма и ни направи последни в Европа по всичко.
64
4
 
23
 
! Отговори
Анализатър преди 6 дни
Бойко Борисов трябва да се СМИРИ с реалността, че времената, когато управляваше едновластно никога НЯМА да се върнат и да се оттегли от политическия живот, защото спъва цялата държава към развитието й!
63
16
 
10
 
! Отговори
Точно сега е момента преди 6 дни
да пласираме Възраждане, защото те досега само приказваха и направиха някои неща за които не вярвахме, но станаха! Въпроса е, че два остри камъка брашно не мелят, в предвид ГЕРП! За разлика от някои умствено дефицитни този път сме семейно за Възраждане след като станаха известни многото гафове на ПП ДБ с ала бала или постовете на регулаторите и пр.!
62
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Явно е, че Асен Василев има предвид Пpo100 Киpo. Това е реално максимално отдалечен от България човек. Няма идея какво се случва тук, дори е толкова неутрален, че и български не знае.
61
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Боко иска пак да е премиер, да си граби данъците ни, да ги раздава на лакеите и да се прави на велик управник. Да, ама НЕ!
60
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Какво се занимавате всеки ден с тези прасета Боко, Пеевски и Тошо? ГросенЧалга Швайнен Райх ли ще правите? Я им теглете ножа. Под свинска тирания ли сега да седим 5 века? На 4 крака ли да ходим всички, като прасетата?
59
5
 
22
 
! Отговори
Разумен преди 6 дни
Този човек отдавна е станал проблем за България, още когато "Мата Хари" го остави гол върху леглото и го снима. Борисов е "тапата" затапила изхода от политическата безпътица у нас.
58
6
 
5
 
! Отговори
България над всичко преди 6 дни
русофоб в България - потомствен русофил. интереса клати феса хахахахахахаха
57
6
 
21
 
! Отговори
Вероятно преди 6 дни
Бойко Борисов иска да ни сложи Пеевски за премиер и да ни удави съвсем
56
3
 
21
 
! Отговори
Ха,ха преди 6 дни
Снимката кърти .На Баце звездите му го говорят .
55
7
 
16
 
! Отговори
Коал.ЗаУскуреноРазв. преди 6 дни
България без Борисов и Доган!
54
5
 
23
 
! Отговори
Колев преди 6 дни
Всички изявления на Борисов са сякаш от кварталната кръчма-инфантилни и долнопробни. За 23 г не се научи горкият. Поназнайва, подочул, подхвърлили му нещо. Политическият му нюх е като морфичния резонанс на Доган. Инстинктът за съхранение на Борисов обаче е силен и го кара да се озърта като подгонен крадец на коли. Той си знае колко поръчки е изпълнил през годините . Защото е бил и си остава момче за поръчки.
53
10
 
12
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 6 дни
...четвърта година поред ! Събраха се леви и десни комунисти, зелени чорапи, Чалгари , Шарлатани , необолшевики , меки китки и обикновени *** , и доказаха , че освен да лъжат и да крадат , за друго не стават ! Едно поне познах, че след толкова цепене и делене на партии , Борисов ще се върне със ... тен ! И няма да се учудване на високия резултат на ГЕРБ на изборите , Борисов не ви е виновен !
52
2
 
17
 
! Отговори
Йосич преди 6 дни
Не гледай нагоре , зад теб съм , Бойче !
51
1
 
12
 
! Отговори
Тошо преди 6 дни
Още ли дига самолета арменчето , или и тя не може вече ?