Червената линия за БСП винаги е била ГЕРБ и ДПС, заяви Трифон Панчев

Той е категоричен, че трябват нови лица, тъй като доверието в политическия елит е ниско
16 сеп 2024 22:25, Красимир Ангелов
24

Колаборация с ГЕРБ няма как да се случи. "Червената линия" за БСП винаги е била ГЕРБ и ДПС. Всеки един разговор за правителство, експертно или коалиционно такова, трябва да почива на базата на тези решения. Всеки един, който се е прегърнал с Пеевски и Борисов, след това е изчезнал от политическия живот. Това коментира Трифон Панчев от БСП в предаването "Денят ON AIR".

По думите му не е невъзможна коалиция между политическите субекти, които са в парламента, извън Пеевски и Борисов.

"Това е идеята на широкото ляво обединение - да съберем всички леви формации, да работим заедно, да не си пречим, а да си помагаме. Това е сбор на различни идеи. Събираме се, не се разделяме", каза Панчев пред Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че трябват нови лица, тъй като доверието в политическия елит е много ниско. Панчев обясни, че поради тази причина БСП предлага формулата "експертен кабинет" - хора, които не са политически лица, а са специалисти в сферите, в които работят.

"Разцеплението в ДПС дава голяма възможност и на БСП да влезе в смесените райони с правилни послания и с лица, които да накарат хората да ни повярват. Това, което се случва в ДПС, ще помогне на неговия избирател да потърси нещо различно", смята Панчев и добави, че голяма част от избирателите на БСП са по-възрастни хора.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от Избори 2024
ВАС остави без разглеждане две жалби на ДПС срещу решения на ЦИК
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
нн преди 2 дни
Преди три години Нинова с Радев тръгнаха да свалят Борисов, 1 милион избиратели и Нинова и БСП следващите 4 години на власт, това им беше целта. Подтикнаха протести, нови партии ИТН и ПП излязоха напред и резулната стана политически хаус, няма свястни политици да направят правителство и настанаха времена всеки срещу всеки и да ги питаш защо не могат ти отговори. Народът им яде попарата, бездарни властолюбци.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тези се само разпаднаха, което явно е нечия поръчка. Да свалиш лидера, какъвто и да е той точно преди избори си е равно на смърт.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вие сте си отвън червените каквото и да се обединяват стари муцуни алчни Вън Вън Вън
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Червени кхмери вън от Парламента :)))