Бойко Борисов: София нямаше да има метро, ако не бяхме ние

Неслучайно ГЕРБ излъчи най-много евродепутати, похвали се той
17 сеп 2024 18:50, Нели Христова
311
Бойко Борисов: София нямаше да има метро, ако не бяхме ние
Снимка: БГНЕС

При сериозна надпревара между кандидатите на "Продължаваме промяната" и ГЕРБ, Европейската комисия избра нашия – по-подготвеният кандидат (бел. ред. Екатерина Захариева). Ресорът на България най-ясно обрисува нашата програма като партия и нейната програма като водещ кандидат на Европейската народна партия (ЕНП). Неслучайно, само при ГЕРБ дойдоха и председателят на ЕК: г-жа Урсула фон дер Лайен, и председателят на ЕНП – Манфред Вебер. Само при мене! При никоя друга партия! Неслучайно ГЕРБ излъчи най-много евродепутати, похвали се лидерът на ГЕРБ по време на среща със симпатизанти в София.

Той самопорица себе си и съпартийците си за прекалената им скромност. "Години наред само сме работили. Спомням си слоганите: "Работа, работа, работа“" "Има воля" – все нещо да направим. Забравяме да се хвалим и покажем на хората това, което сме направили", тюхка се Борисов.

"Хората, залисани в ежедневието си забравят, те си имат своите проблеми, не ги упрекваме. Упреквам нас, че не го промотираме и напомняме", направи си автокритика лидерът на ГЕРБ.

Борисов честити на София, на общините за отлагането на новата такса смет и благодари на Фон дер Лайен за ресора на Захариева

След лирическото отклонение, той продължи по основната линия на мисълта си - превъзходството на ГЕРБ в европейските институции спрямо другите политически партии. "В това отношение просто няма кой да се съревновава с нас! Нашите евродепутати станаха заместник-председатели, членове на водещите комисии: по правосъдие, на комисията ЛИБЕ – така ли се дава на една държава, излъчени от най-голямата партия, такива ресори? 20 души говорители имат колегите, но понеже са едно и също, едно и също всеки ден на 4-5 места и това се запомня от публиката. Как се слагат така хора на най-водещи европейски позиции, ако хората се съмняват в нас", риторично запита Бойко Борисов.

"България е известна с иновативните си решения и компютърните си специалисти, с мощната оръжейна индустрия. Ресорът, който България поема в Европейската комисия, е точно това, което ни трябва", коментира още той.

"По Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) им се скарали олигарсите", затова нещата не вървели, обясни лидерът на ГЕРБ.

"София нямаше да има метро, ако не бяхме ние", каза още той, като критикува Асен Василев, че е орязал парите за софийското метро по ПВУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от Избори 2024
На изборите през октомври: 24 партии и девет коалиции
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 ден
Та така: Мамка ти и прасе!" Което е интересен въпрос: Коя точно е на Симо майка му! Че ако не е тая дето твърдите, мамата си е ебалооооо... Ама трябва да се изслушват всички страни и при 100 % доказателства : Мамка му и прасе!
217
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Няколко години Борисов не беше лъгал по типичния за него селски маниер. Известно време го човъркаше спомена от злополучния арест. Но днеска отново му дойде мерака да лъже
216
0
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 1 ден
1. Спечели кандидата който отговаряше на половите изисквания на Урсул, да е женско, всички останали качества бяха без значение. 2. Метро нямаше да има ако българските данъкоплатци не го бяха платили, тази дърта комунистическа метреса 1 стотинка не е извадила през съществуването си, че да се кичи с чужди постижения!
215
2
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 ден
Мислиш, че се майтапя ли? Светът в който живеем вече е такъв: Кой не ще да слиза от кръста му теглят ножа! Защото много трябва дървесината да не е в някви пикльовци дето само знаят да правят проблеми и да печелят от тях! Излишна тежест и баласт за изхвърляне!
214
0
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 ден
Естествено, че ще му ги върнете - знаете какво и на кой, просто защото колкото и първокласни свинйеее да сте не може да освините 140+ суверенни държави! Ако не му ги върнете ще ви теглят ножа! Виж колко простичък е дуализмът на демокливия меч!
213
2
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 ден
Естествено, че ще му ги върнете - знаете какво и на кой, просто защото колкото и първокласни свинйеее да сте не може да освините 140+ суверенни държави! Ако не му ги върнете ще ви теглят ножа виж колко *** е дуализма на демокливия меч!
212
1
 
7
 
! Отговори
пасарела преди 1 ден
Боко , по кротко и умната ,, не се хвали много ,, ако съм за теб !! Не преигравай нещата , не се прави на недосегаем като този що пазеше , че виде какво стана !!Ако искаш за теб да гласуват , направи го с акъл , а не с хвалби !!!
211
7
 
3
 
! Отговори
Софиянец преди 1 ден
Като гледам, самодоволните физиономии на Шарлатаните, че са загубили милиарди от ПВУ, не виждам какво неясно има в изказването на Борисов, че благодарение на тях, в София има метро ? Вместо да заливате с примитивна помия , що не кажете, какво по-добро направиха сред вдигнатият юмрук на Радев , Превратаджиите! Копейките не ги броим , те не влизат в сметката! Освен къщата на Коце Копейкин , друго няма !
210
0
 
4
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 дни
Боцееее споко бе! Ако състезанието е кой е по-голяма свииииня, Симо печели с грамадна преднина пред тебе!!!!
209
0
 
1
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 дни
Боцееее споко бе! Ако състезанието е кой е по-голяма ***, Симо печели с грамадна преднина пред тебе!!!!
208
1
 
9
 
! Отговори
Метрото преди 2 дни
ви го построи Тодор Живков, както и всичко в тази държава, за 35 години нищо не направихте освен да крадете
207
1
 
7
 
! Отговори
Метрото преди 2 дни
Баце го прави Софиянски, а не ти. Имаше плакет за това в метеостанцията Сердика, който ти свали като стана кмет! Или си забравил?
206
0
 
6
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 дни
Мога да хвана бас, че ако Ралин и Радичков бяха живи днес щяха да кацат на сто процента, че името на прасето е Боце или Симо....
205
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 дни
Ей Кинти, я да ни светнеш нас неэнаещите, кои са кадърните и можещите!! Та и ние да влеэеме в час, нали
204
0
 
3
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 дни
Мен винаги много ми харесва Свирепо настроение на Радичков. Сюжета е много простичък двама селяни вървят на дълъг път и няма да са си вкъщи дълго време! Ама преди да заминат не могат да си оставят семействата на гладно. И единият селянин разказва как търсил прасето да му тегли ножа! А тук прасе, а там прасе няма го! Къде ли го не търсил това прасе и при комшиите и в гората си мислил , че избягало!И се връща в кочиииината и гледа прасето там заровило се под сламата. Това прасе се казвало Боце....
203
0
 
3
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 дни
Мен винаги много ми харесва Свирепо настроение на Радичков. Сюжета е много простичък двама селяни вървят на дълъг път и няма да са си вкъщи дълго време! Ама преди да заминат не могат да си оставят семействата на гладно. И единият селянин разказва как търсил прасето да му тегли ножа! А тук прасе, а там прасе няма го! Къде ли го не търсил това прасе и при комшиите и в гората си мислил , че избягало!И се връща в *** и гледа прасето там заровило се под сламата. Това прасе се казвало Боце....
202
9
 
3
 
! Отговори
Али Реза преди 2 дни
Аз нямам нищо против ББ. При него ми беше по-добре, отколкото при Радев и Шарлатаните. Може и да е крал, но от мен не е. Ще гласувам за ГЕРБ. Писна ми от мераклии. Веднъж се минах да пусна за ПП. Беше полезно. Показаха си истинското лице. Свърших с тях
201
0
 
11
 
! Отговори
Кинти преди 2 дни
Да земята щеше да спре да се върти и слънцето щеше да изгрява от запад ако не бяха герберастите.Хахахахххахаха най гадна та кал на света некадърни,некомпетентни и неможещи нищо освен усвояването на държавен ресурс.Истината е че много хора се подведоха от тези и много хора бяха изнудени да са с тях.
200
3
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 дни
Прав е човека, а банго василий да си гледа работата и да си чака аэбуката
199
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Шопите са дървени глави!