Ахмед Доган влезе в централата на ДПС в София

Симпатизанти му ръкопляскаха, той не каза нищо
Обновена: 19 сеп 2024 13:07 | 19 сеп 2024 12:51, Инна Ангелова
175

Снимка: БГНЕС

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган пристигна в централата на партията в София, съобщава bTV.

Той дойде с автомобил със затъмнени задни стъкла. При пристигането си беше посрещнат с ръкопляскания от симпатизанти и влезе в сградата, no без да отговаря на журналистически въпроси.

С мълчанието си Доган отказа да коментира конфликтa с Пеевски. По непотвърдена информация Доган ще се срещне с младежите от ДПС.

Още по темата
Това е първото му публично появяване, което обаче остана без отговори. През последния месец имаше спекулации къде се намира почетният председател на ДПС и какво е здравословното му състояние. Според източници на bTV Доган лично започва да провежда срещи и консултации, както с водачите на листите, така и с целия им състав.

През последните месеци в редиците на ДПС настъпи разцепление по оста Делян Пеевски - Ахмед Доган. Част от парламентарната група подкрепи председателя на партията, а другата - почетния председател.

След като резиденциите, които Ахмед Доган ползваше дълго време -  така наречените сараи в парка "Росенец" и в "Бояна", му бяха отнети, той изчезна от публичното пространство. Последваха и проблеми при регистрацията на двете крила на ДПС за изборите в ЦИК.

В крайна сметка крилото, подкрепящо почетния председател, ще се яви на вота с коалицията "Алианс за права и свободи", а групата около Пеевски ще ползва името "Движение за права и свободи - ново начало".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от Избори 2024
Борисов към РСМ: С тези хора не трябва да има и приятелски срещи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
21
 
! Отговори
Ahmet преди 10 часа
Тези не трябва ли да са в затвора
128
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Пеевски е психопат. Класически, профилен психопат. Освен това е глупав, некадърен /булгартабак, лафка.../ и много, много алчен. Целта му е да стане диктаторче на България от путински, в краен случай от ердогански тип. Ще го оставим ли? Искаме ли един изкукал психопат да ни управлява?
127
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Учудвам се, че на ден има по 10 статии за личния живот на Доган, а за личността на Пеевски не се знае нищо освен официалната биография
126
1
 
10
 
! Отговори
ароматния пръч преди 10 часа
Повече гласове ще получи този,в чийто отбор родата е по-многобройна както при избори за селски кмет.Пеевски смени половината областни ръководстваи зависи каква рода имат като брой новите.А бе новите лица срещу старите,па ще стане ясно кой ще финишира пръв,но не очаквам голяма разлика.
125
6
 
11
 
! Отговори
Пуделът е обезпокоен преди 10 часа
Феноменът Пеевски да не получи повече гласове на изборите от почетния?
124
0
 
6
 
! Отговори
Бренда преди 10 часа
Какъв сериал!
123
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
в помашките села няма нито един циг анин или турчин, населението е изцяло българско, и наричат себе си българомохамедани, възрастните все още си говорят на българските имена
122
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
колко ориенталско... всички прави, патриарха седнал!
121
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
ЦИ(Р)К
120
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
ДПС е разделя на две - турско и ромско-помашско!
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
пеевски няма ли да се изкаже по въпроса
118
3
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 часа
абе некои много се захласват по Прасчо,но все пак да помислят:..-Кой може да "нокаутира" един бандит,ако НЕ Е ПО-ГОЛЯМ БАНДИТ от него ?!..Пеефски е бомба със закъснител,утре той ще излапа и вас.
117
2
 
14
 
! Отговори
... преди 10 часа
Без да обиждам гласуващите мюсюлманите в България, но се оказаха страхотни абдали. Да ги заблуждават разни шушляци и то 30 години. А тези шушляци станаха милионери, а абдалите още са в строителството или на полето. А и да спомена, че истинското име на божеството не е Доган, а Исмаилов.
116
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
А аз влязох в задния двор на съседката. Така де, да си откъсна цвете от градинката, тя го държи отворен задния двор, пуска всеки, който иска да влезе. Мхм. Дори куче няма!
115
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
това е истинско предизвикателство към пеевски, той сваляше президенти, а му взеха централата под носа, хайде да се строяват журналистите му и да гонят доган
114
1
 
8
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 11 часа
До пияница мистикняма силен политик в БГ - има крадци ! и това е така защото вие българският " народ " ги гледате 34 години вече какви крадат и лъжаТ и нищо не правите ....
113
10
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 11 часа
Аамед Джолан е бита карта. Мислех го за по-силен. Щом за толкова години кражби и хидроложки проучвания не успя и един собствен сарай да си купи, а да живее на аванта при друг, забрави брат. Свинян Дебелян владее прокуратурата и съдилищата. А Джолан беше години наред изолиран и в забвение. Айде да го видим сега как ще се пребори с този корпулентен глиган :))))))))))))
112
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 часа
Доган е разконспириран. Не е турчин от баща ром и майка татарка. Когато се ражда на бащга му не казваха че е ром а ци.
111
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
Посолството ще се разграничи ли от Пеевски или ще се уповава на неговия фалшив европатос...
110
1
 
4
 
! Отговори
00-11 преди 11 часа
Това ли е Топ Новината в Българската държава??? А, Българска ли е??? И може ли вече да се нарече "държава"???