Чакъров: С Доган стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите

Почетният председател ще даде изявление след като процесът приключи
Обновена: 19 сеп 2024 20:17 | 19 сеп 2024 19:46, Нели Христова
13

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Първо искам да поздравя всички наши поддръжници, членове, симпатизанти, обществеността, която ни подкрепя. Получаваме много добри послания от наши съграждани из цялата страна. Днес ръководството, начело с почетния председател д-р Ахмед Доган стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по различните региони.

Това заяви пред журналисти Джевдет Чакъров, председател на ДПС от крилото на почетния председател на партията д-р Ахмед Доган, предаде БГНЕС.

"Днес 6 области консултирахме. Листите се обсъждат и трябва да ви кажа, че г-н Доган е в перфектна форма. Ще го видите след като приключат консултациите. Той ще направи изявление, когато приключим следващите дни. Ще имате възможност да го чуете и да го видите", каза Чакъров. Той посочи, че структурите също са в много добра кондиция, с много добра нагласа, с оптимизъм и с вяра.

"Готвим се за изборите да се представим достойно на 27 октомври", подчерта Чакъров.

Чакъров отбеляза, че листите още не са готови. "Като финализираме обсъжданията, консултациите, ще имате цялата информация", увери той.

По думите му колективните органи на партията функционират много добре. "Представят се позициите, обсъждат се, подреждат се по начин, по който имаме традиции, утвърдени. Над 30 години по този начин се работи, така че благодарим за работата на хората, които работят па нашите структури, областните съвети, общинските съвети, местните съвети за номинационните процедури, които са минали гладко, така че гледаме с оптимизъм на тези избори", каза още Чакъров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Избори 2024
ЦИК отхвърли твърденията, че хартията за машинно гласуване, не отговаря на изискванията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
сега с разцеплението може да дадат възможност на електората да гласува по съвест, но се съмнявам, за пеевски след санкциите е въпрос на оцеляване да влезе в парламента, но днес е в шок, Доган е в София, в централата на ДПС, в шок са и неговите журналисти, не могат да направят дори една фокусирана снимка на Доган
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
DJ Marten ще пусне ли кючек на доган, чакъров и компания?
8
0
 
5
 
! Отговори
някой си преди 6 часа
Лъже.Самите турци са обезверени и не искат и да чуят нито за Пеевски нито за Доган.По думите на един турчин: От всички партии крадат ама от ДПС най много. Та ще гласуват роднините на водачите платените -ако успеят и тези които крадат или имат възможност да крадат.Няма да има такъв масов турски вот организирано както беше преди. Много са разочаровани турците - ама много.Нищо не остана от идеята за ДПС - само крадене
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Дребното пиле с ореол на божество добре си живее на чужд гръб цял живот и държи вилаета си в мизерия чрез люта лъжлива пропаганда. Познавам турци и помаци - работливи, умни хора с морал и чест, под чепика на местните дерибеи и дребното пиле, които и пръстът си не мръднаха за тях - нито работа, нито инфраструктура, нито перпектива за бъдеще освен емиграция.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Meтko мaй e goлъл ga ygpя egнo koлянo нa Шuшu?
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
ДПС е на феномена Пеевски,тия са некви набедени земеделци-дерибеи. Доган е пропаднал пияница. .
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
До Анонимен 1 "Kakвo нu uнтepecyвa тoвa нac, нopмaлнuтe xopa?" Вече ДВЕ години "сияеш" с тази т...ъп...н..я, както и с п...р...о...с...т...и...ите си за евроатлантизма и демокрацията. Стига бе, трольо, смени малко плочата, че веднага си личи колко "гениални" сте от трольо-фабриката на ДС-РР.
3
1
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 7 часа
Бай Джевдет заложи на грешния сокол. Бай Доган е вече старец на 70 години със склонност към алкохола. Времето му изтича. Било каквото било , ръцете му треперят , фъфли, утре ще започне да забравя че трябва да отиде до тоалетната.И накрая като останеш сам Джевдет , ще бъдеш атакуван от Пеевски и кръга около него и ще ти вземат всичко .
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Аут. Пеевски победа
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Kakвo нu uнтepecyвa тoвa нac, нopмaлнuтe xopa?