Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите

Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение
27 сеп 2024 12:51, Гергана Попова
114
Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите
Снимка: БГНЕС

"Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите. Няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение". Това каза пред журналисти в Казанлък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно вчерашните събития с блокадата на Народното събрание.

"Вчера стана грешка. Видях едно много отговорно поведение във Външна комисия. Не знам какво им стана вечерта. Дали защото Костадинов го нямаше и се изпуснаха. Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Гласувайте за мен и ще ви ги върна тези пари. Българите загубиха тези пари заради това, че вкараха тези партии в парламента. Това е обобщението", каза още Борисов.

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23:00 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите", допълни Борисов.

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. Там са наши приятели. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората. Вчера, като гледах как ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от Избори 2024
Има ли изход от политическия омагьосан кръг?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
1
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 3 минути
ГЛАВЕН НИГГА ОТ БАНКЯ У МРАКА ПАЗИ МАНДРАТА !
102
0
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 5 минути
ДРУГАРА БОРИСОФ СТАА СЕ ПО ИЗЛИШЕН ! ФАКТ ! ДВЕ ПАРТИИ ГЕРБАШКИ ША ИМА ЛИ ?
101
0
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 7 минути
КОНГРАЧУЛЕИШОН ! СПАСИБА ГАЛЯМА ! ДУМИ НА БАЦО ! СЕРИОЗЕН ТРЕЗВЕН БЕЗ АМФЕТКИ ! КВО ЛИ ШЕ Е ИНАЧЕ !
100
0
 
0
 
! Отговори
Бой на Неегъърии преди 7 минути
в Тъмна Нощ ли е било в Парламента в Полунощ?!
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 минути
Пишете къде се движи тази мутра контрабандист за да му правим всеки ден граждански арест и да го предаваме на МВР
98
0
 
1
 
! Отговори
Пфффт преди 9 минути
Цар Тиква в действие. Извади ги от твойте офшорки и ги внеси лично в бюджета дръвник. Това ще е истинско връщане на пари, поне от крадливо псе като тебе. Може даже и да ида да пусна за тебе ако наистина го направиш.
97
0
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 9 минути
КВО ШЕ СТАВАШ ? МНОЗИНСТВО В ЗАЛА ! И ТАЯ ТИКВА Е БИЛА ПРЕМИЕР 11 ГОДИ ?
96
0
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 11 минути
Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите........ГОВОРИ НЕСВАРЗАНО И ЛАЖЕ ВИНАГИ !
95
0
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 14 минути
ОН Е ГОСПОД НА ОФЦЕТЕ !
94
0
 
1
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 15 минути
ТИКВАТА ЗНАИЕ СИЧКО !
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 16 минути
ЕС - враг номер 1 на България!
92
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 17 минути
Ясно е че законите за тези милиарди от ЕС за мините не можаха да се приемат нарочно.Възраждане и ИТН скачат и правят театъра кога режисьорите им наредят.
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 18 минути
До БОКО И ШИШИ "....докараха България до дъното на Европа." ----- наивни са верующите! България я докараха до дъното именно есср! Под надзора на есср на боко шиши и ко беше разрешено да унищожат държават в замяна на сляпо изпълняване на всички антибългарски разпореждания идващи от есср! Докато не се отървем от параазита есср никога няма да се отървем и от наместниците тип боко, шиши и т.н.!
90
1
 
7
 
! Отговори
ФН преди 21 минути
Бай Тошо построи АЕЦ, ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове и превърна Бг в абсолютно независима Енергитическа държава! За 35 години демоСрация, Бг държава, се превърна в клоаката на Балканите! Калпави "стопани" се оказахме като народ, дано новите, които ще дойдат, а те ще дойдат, се окажат по-добри стопани на тази земя!
89
0
 
6
 
! Отговори
АХЕ преди 22 минути
Нагла мутрясалатиква, работила за Държавна сигурност на Бате ви Тошко, пазила тиквата по поръчка на ДС правешката тиква и така наглата мутренска тиква направи българия бостан от управляващи ни тикви....нДСв и царчето ги докараха ДС и му "заповядаха" на банкюнския....Некой требеше да събира раздадените през 90-те пари от ДъСъ и да се отчита на ***.....Евроатлантик ама ДРУГ ПЪТ.....още ДъСъ-то ви води за бостанския нос сите...........
88
0
 
8
 
! Отговори
вервайте ми преди 22 минути
То и блоковете на аеца никой не искаше да затваряме..
87
7
 
5
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 33 минути
Никога повече комунисти мачкали България 33 години БСП ДПС ГЕРБ ИТН дъното малкото ДПС и БСП и НДСВ НФСБ ВМРО и Възраждане -Атака докараха България до дъното на Европа.
86
0
 
8
 
! Отговори
Муахаха преди 47 минути
а в Германия - как е без Северен Поток - химическата им индустрия напълно ли се изнесе в Китай?!
85
1
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 50 минути
До Анонимен/64 "Държавата никога няма да се оправи , загубих вяра" - ми некадърните про'с'таци дет гласуват за ЕС да им дава МРЗ стават все повече. Логично е да става все по-зле.
84
1
 
11
 
! Отговори
Що е то? преди 50 минути
Срича слуша и не разбира- Баце!