Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите

Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение
27 сеп 2024 12:51, Гергана Попова
136
Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите
Снимка: БГНЕС

"Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите. Няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение". Това каза пред журналисти в Казанлък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно вчерашните събития с блокадата на Народното събрание.

"Вчера стана грешка. Видях едно много отговорно поведение във Външна комисия. Не знам какво им стана вечерта. Дали защото Костадинов го нямаше и се изпуснаха. Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Гласувайте за мен и ще ви ги върна тези пари. Българите загубиха тези пари заради това, че вкараха тези партии в парламента. Това е обобщението", каза още Борисов.

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23:00 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите", допълни Борисов.

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. Там са наши приятели. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората. Вчера, като гледах как ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от Избори 2024
Има ли изход от политическия омагьосан кръг?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
1
 
! Отговори
ИТН СА СЪБОТЬОРИ преди 31 минути
Маймуняк Тошку и Балабанчик и някаквата им нищожна партийка декември 2023г в НС/архив/гласуваха против бюджет 2024г- нямаха предложения, нямат алтернативен бюджет- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ- ТЕ СЪБОТИРАТ РАЗВИТИЕТО НА БГ!
124
1
 
1
 
! Отговори
ВЪЗРОЖДЕНИЕ НЕ Е БГ преди 35 минути
Архиви НС- декември 2023г руската партия Възрождение гласува против бюджет 2024г- нямаха алтернативен бюджет и предложения- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ- ТЕ РУШАТ НЕ ГРАДЯТ!
123
0
 
1
 
! Отговори
ЖАЛКИ, МНОГО ЖАЛКИ преди 38 минути
Влезте в архива на НС и вижте как гласуваха юли 2023г за бюджет 2023г партията на алкохолика и наркомана Тошиту- против- нямаха предложения и алтернативен бюджет- НЕ ГИ ИЗБИРАЙТЕ ТЕ СА НАДРУСАНИ ВСЕКИ ДЕН И НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ! ГЛЕДАХТЕ ЛИ ЖАЛКИТЕ ЦИРКОВЕ- НЯМА ДА ПОЛУЧИМ 6 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ БРЮКСЕЛ- КАЖИ БАБА ТЕНКЮ НА ТОШИТУ И БАЛАБАНЧИК!
122
0
 
1
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 41 минути
Мечтата на Боко Тиквата: "Ех да успея да докопам отново властта ще се правя отново на дон Корлеоне,ще раздавам отново безконтролно парите на българския данъкоплатец и ще намеря други Цветан Цветановци,които отново ще ми целуват ръка". Ех мечти,мечти...
121
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 52 минути
Какъв Брюксел какви 5 лева! Спешно напускане на ЕС и НАТО! Наложително е да станем суверенна , независима държава и едва после сроред интересите НИ да правим съюзи от позиция на ДЪРЖАВА я не на колония губерния и бананова република! Възраждане имат моя глас за да направят това!
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Боже тоя крадльо от къде се появи пак?
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
АМИ КОЙ БУДАЛЯНКО ТОГАВА ГИ ЗАТВАРЯ, ТА ДА НИ НАПРАВИ ТОКА ПО 5 ЛЕВА ЗА КИЛОВАТЧАС???!!!...
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ако те свалят от власт , създавай хаос. Колкото повече хаос , саботажи толкова по добре .Това го пише в дебелите учебници на КГБ.
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
ТУК ЕДИН ПОСТОЯННО ЛЪЖЕ ОБИЖДА ЗАПЛАШВА ОЧЕРНЯ РАЗДАВА ПРИСЪДИ И ВСИЧКИТЕ МУ ПРОСТОТИИ СИ СТОЯТ НИКОЙ НЕ ГО ТРИЕ НИТО ГО БРОКИПА КАК ТАКА И ДОКОГА ТОВА
116
17
 
2
 
! Отговори
ЕВРОПА ВЯРВА В ГЕРБ преди 2 часа
ЕДИНСТВЕНАТА ПРОЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ.... ДРУГИТЕ СА СЛУГИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ПОСОЛСТВА....
115
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Аре нема нужда да те търпиме още за някакви пари. Къш мъшо.
114
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Мързелив, пр.ост, крадлив, нечистоплътен и страхлив народ заслужава точно едно такова туловище да го управлява - ***, нагло и крадливо.
113
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ЩЕ СИ НАМАЖА ЕДНА ФИЛИЯ С МАС! ПО ГОЛЕМИ ЛЪЖИ НЕ СЪМ СЛУШАЛ.
112
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Крадливия похотливец защо не е в затвора ?
111
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Герб и ДПС дадоха миньорите на Възраждане и ИТН за да им вдигнат процентите на изборите. След това отново ще си ги вземат.
110
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Не, те не искат да ги затварят, а само да им плащаме скъпите квоти. Това пък ни напряви тока най-скъпия в Европа. Вече внасяме, а преди изнасяхме. След като сме загубили тези пари да спираме тогава да плащаме квотите и работата се оправя. Око за око и т.н.
109
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Лицемер и лъжец.
108
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 107 а теб ли да слушам хахахахаха каква лъжаааааа107 хахахахахаха
107
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ей, българи, разберете най-после, че НЕ трябва да се гласува ГЕРБППДБДПС!! Всичките мафиоти, шарлатани, олигарски, и всички с Магнитски, завличат все повече България на дъното, Не го слушайте този на снимката, мисли само за себе си, а и с този вечно недоволна и смръщена физиономия, на човек му се доповръща.
106
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 часа
на никого не мисля злото,но се радвам като гледам снимката...Определено "Свише" са се намесили..Торбички под очите /направо "чували" /,упорито сбръчкване и покафяване...И гербофилии,вижте Деменцията какъв вид има,въпреки че може да бъде баща на банкянската тиква и осъзнайте що за "божество" имате !