Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите

Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение
27 сеп 2024 12:51, Гергана Попова
128
Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите
Снимка: БГНЕС

"Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите. Няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение". Това каза пред журналисти в Казанлък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно вчерашните събития с блокадата на Народното събрание.

"Вчера стана грешка. Видях едно много отговорно поведение във Външна комисия. Не знам какво им стана вечерта. Дали защото Костадинов го нямаше и се изпуснаха. Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Гласувайте за мен и ще ви ги върна тези пари. Българите загубиха тези пари заради това, че вкараха тези партии в парламента. Това е обобщението", каза още Борисов.

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23:00 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите", допълни Борисов.

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. Там са наши приятели. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората. Вчера, като гледах как ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от Избори 2024
Има ли изход от политическия омагьосан кръг?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
7
 
! Отговори
ejj преди 3 часа
Ейй неможаха да напълнят гушите от прословутия ПВУ предизборно... Сега ще се изядат от яд....Изсветляват уговорките от сглобката!
56
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Борисов на власт повече - НЕ! Каквато и да е цената.... Като искаше да договаря пари да е направил ротацията.
55
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Съсипахте с Шиши всичко в България , гепихте парите и все се оправдавате с Брюксел. И недейте лъга за Шенген, толков Ви е страх от влизането, че Кювеши като дойде и всичките се изпокривате.
54
1
 
26
 
! Отговори
стоян преди 3 часа
Що за "държава"сме след като Бойко тиквата и свинята Пеевски все още са на свобода??????
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Този памперс на Пеевски защо въобще ръси поредните си простотии. Хубаво се беше покрил, да не му слушаме бисерите мафиотски. Ще управлява пак на куково лято. Колкото и да плаща на пишман мисирките, няма да вземе повече от десетина процента
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 44 - не се прави на хитър с шаблони. Избирателите на ПП-ДБ и Възраждане са от малкото останали адекватни избиратели, а това че не могат да намерят общ език е жалко за нацията, тъй като още сега можеха да управляват заедно вместо да ни се налага да гледаме мордата на този *** от ГЕРБ.
51
1
 
12
 
! Отговори
Полупроводник преди 3 часа
Тиквата страда от Нощно Напикаване. Сънува онази , румънката Кьовеши как го Кани на "прием' в Хага...По милиционерски бяга преди да са ко повикали...
50
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Бокич, преди няколко години друго говореше, спомняш ли си ? Тогава стана и бума на ВЕЦ-овете /съсипахте реките и язовирите/ и соларите /съсипахте земеделските земи/. И стига се хвали с тия магистрали, че са гола вода . Една направи ама като хората, а не 5 с по 1см. асфалт. Много се гепи в тази държава, много и е време да се търси възмездие !!!
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))
48
2
 
18
 
! Отговори
Българин преди 3 часа
Борисов - чехла на Пеевски!
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Бойкот на зелената сделка,който я е подписал той да плаща,българския народ не е питан.
46
2
 
18
 
! Отговори
Дедо преди 3 часа
И как ще се разбира в Брюксел, като не знае две думи на английски, козирува на портиерите , Меркел го излага пред целия свят ,че си е сложил маската като клоун и той и на нея козирува .Австрийския канцлер го пита кафе или чай и тоя отговаря "Аз има торта ъъъъъу.......Сахер". Или записите ,че ги минава всички в Брюксел отзад с 200. България и трудолюбивите българи не заслужават ,такъв неграмотен, некултурен и неморален индивид .
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Биби иска да го запомнят като цар Симеон I Велики, ама ще го помнят като Василий II ***!
44
0
 
6
 
! Отговори
мак преди 3 часа
Нали началниците искаха затваряне на мини, кава стана тя? Светна им, че това е прибързано заради намеса във войната ли? Тоя пак, ако аз управлявам, ще текат реки от мед и масло. В брюксел има приятели този, който козирува и се подчинява на всяко дори най-безумно решение, а "тези" партии нали са избрани, както и герб е избиран, или хората имат право да гласуват само за герб според грандомана?
43
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 41 ква ителигенция ППДБ кой киро пелтека, Манол алкохолика или лена парапета, това ли ви е интелигенцията
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Те ни закриха атомните блокове, които бяха 200% зелена енергия, тоя за въглищата седнал да ни лъже!?
41
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Време е за Възраждане!
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. " - с по-прости думи разбирайте - "Брюксел работи със СИК, ВИС, *** и никой друг." А щом Брюксел работи само с поробителите на българския народ трябва да Ви е ясно за къф "съюз" става дума. А го има и другия момент... Защо Брюксел работи с мафията в БГ, а не с нормалния и работлив български избирател? Явно, Брюксел не ги устройва интелигенцията гласуваща за ПП-ДБ и работната ръка гласуваща за Възраждане да надига глас?...
39
0
 
15
 
! Отговори
Бгг преди 3 часа
На национални предатели не се вярва. За тях Народен съд.
38
0
 
12
 
! Отговори
ww преди 3 часа
Защо тогава Брюксел постоянно вдига данък СО2 емисии?