Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите

Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение
27 сеп 2024 12:51, Гергана Попова
128
Борисов: Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите
Снимка: БГНЕС

"Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите. Няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение". Това каза пред журналисти в Казанлък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно вчерашните събития с блокадата на Народното събрание.

"Вчера стана грешка. Видях едно много отговорно поведение във Външна комисия. Не знам какво им стана вечерта. Дали защото Костадинов го нямаше и се изпуснаха. Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Гласувайте за мен и ще ви ги върна тези пари. Българите загубиха тези пари заради това, че вкараха тези партии в парламента. Това е обобщението", каза още Борисов.

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23:00 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите", допълни Борисов.

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. Там са наши приятели. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората. Вчера, като гледах как ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от Избори 2024
Има ли изход от политическия омагьосан кръг?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
6
 
! Отговори
България преди 3 часа
До Работещия- Високите глоби , които казвате , че плащате лично на кого ги инкасирате ??? В кои банкови сметки влизат ??? Ако не е тайна . Че е интересно как така Държавата България плаща глоби за нещо , което не съществува със реални пари. Това си е за Световния Трибунал. По тази логика за "мръсния" въздух Китай и Индия трябва да плащат трилиони долари на сулю и пулю.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Айдеееее копира 100 % ПП Величие. Буци кат видя накъде духа вятъра, ясна работата...страхлив ***.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Осбено сега, като с чу, че ще се изася за Украйна ...
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Брщксел иска да закрие не само мините ами цялата ни държава
33
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
А снощните циркове на надрусаните от ИТН и руската Възрождение защо бяха?
32
1
 
12
 
! Отговори
Ааа преди 3 часа
И от кога Брюксел е на това мнение? След като докара енергетиката на България до под кривата круша?
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Да бе,за това искахте да я прокарате тая простотия в последния момент по терлици.А за готвещата се нова сглобка Герб,Пп и Пеевски-без коментар.
30
5
 
6
 
! Отговори
РАБОТЕЩ преди 3 часа
ЕС не дава,ама ББ-дава.Че са от бюджета,това няма значение.Ще продължаваме да плащаме на група хора за продукция,която никой не иска.Ама нали ни трябват гласове.Че там не се диша,че има толкова много болни,за ББ няма значение.Вместо и самите работещи да искат модернизация,чист въздух и здраве-те се поддават на манипуации.И сега продължаваме да плащаме високи глоби за мръсен въздух.Но това от герберските уста няма да чуете.
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ТОВА Е ЛЪЖА
28
0
 
16
 
! Отговори
България преди 3 часа
Българската земя е една и е българска, а не турска, пловдивска, софийска или ромска. Това си го запишете на стената. А Брюксел не е столица на България и не може да диктува каквото и да е . Всички решения, добри или лоши, се вземат в България и България им плаща цената.
27
3
 
9
 
! Отговори
прав е Бойко преди 3 часа
Брюксел не иска да се затварят, иска да плащат такси за въглеродните емисии според Зелената сделка, които са толкова високи, че тока просто ще стане непродаваем, и ще трябва да затворят. Иначе никой не е казал "България да затвори ТЕЦовете"
26
0
 
23
 
! Отговори
Рапона преди 4 часа
Загрява за републиканското по надлъгване! Голям спортист!
25
1
 
25
 
! Отговори
Възраждане преди 4 часа
Разписано си е в плана за декарбонизация, какво ни качваш на черешата
24
0
 
5
 
! Отговори
Смех... преди 4 часа
БРЮКСЕЛ НЕ ЗАТВАРЯ---- АМА И ПАРИ НЕ ДАВА....ЩЕ "ДАВАТЕ ВИЕ", ЩОТО ИМАТЕ МНООООГО ПАРИ....ХАХАХАААА.........ТЕ, ТАКА СЕ УМИРА ОТ "ДАВАНЬЕ"!!!!!!
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Борисов както всеки път лъже!!! Зелената сделка какво е, бе, ***?
22
2
 
21
 
! Отговори
МУТРОС преди 4 часа
ББ все се бие в гърдите,че ако е той-всичко ще цъфне.Ама нали беше толкова години в управлението и все се хвалеше как го давали за пример в ЕС?Ами защо тогава сме вън от Шенген и еврозоната и то в много добра външнополитическа обстановка?Ще се разбере с Брюксел-това да не ти е Каракачанов да се разберете кой колко ще взима?Толкова много лъжи в едно интервю-но мисирките мълчат.Смеят ли да питат?Толкова пари откраднаха по време на неговото управление,че години наред ще сърбаме попарата.
21
1
 
18
 
! Отговори
Джепето преди 4 часа
Пинокио с нов лак и полировка, но със същите навици и пороци!
20
3
 
16
 
! Отговори
Карл Май преди 4 часа
Избирайте си Винету и ще живеете в 19 век!
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Как хубо лъже самоооо, давай Биби, давай, пак ще си световен шампион по шикалкавене, Кирцата само се излага покрай теб! Биби! Биби!Биби!....
18
5
 
25
 
! Отговори
ИВАН преди 4 часа
ВИНЕТУ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НИ ДОКАРА ДО ПОСЛЕДНИ В ЕС ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!