Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме

Рядко глупави сме, каза още Борисов
Обновена: 11 окт 2024 13:56 | 11 окт 2024 13:53, Инна Ангелова
157
Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов сподели, че икономиката ни дванадесети месец върви надолу. “Това, което мога да обещая е, че ще положа всички усилия и ще направя компромиси, за да направим правителство”, каза лидерът на ГЕРБ по време на среща с партийния актив в Русе.

"С тези четири години популизъм, като корабът без котви по Дунав вървим. Тук е голяма вина на ГЕРБ, а и моя лична, че партията не остана като котва. Държава от Африка сме направили, ТИР, ТИР гледам тук, не ви ли е срам?!? Четири години, откакто сме си тръгнали, сега решихте, че трябва да показвате, че правите по нещо по магистралата преди изборите оставих 12 милиарда”, продължи Борисов.

Като потенциален проблем номер едно той определи засилващия се мигрантски натиск, но и приемането на България в сухопътен Шенген, за което Австрия все още ни спира.

"За нелегалната миграция предстои голям проблем, ако не сме ние и го решим. Темата Шенген, не че не е важна, не че няма да се борим, но и днес да ни приемат, на границата с Германия няма Шенген, на границата с Австрия няма Шенген и там пак ще ви спрат. Да, когато никой не искаше да говори с Ердоган, аз направих среща във Варна и дойдоха всички от Европа и решихме, че ще се плати и ще стоят в Турция. Това е моя и наша заслуга, че спряхме мигрантите", акцентира Борисов, като припомни събитията.

"Рядко глупави сме - и лидерите на ПП-ДБ, и на ДПС, и ние. Тук споменавам аз, другите не можеш да ги преброиш колко са. Те казват, равно отдалечени, какво значи това. Вместо да излизаме да говорим какво успяхме да свършим заедно, цялата редица тук излиза и говори срещу ПП-ДБ, без да им споменава имената. А всъщност не са много вариантите”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че по негово време еврофондовете са се усвоявали на 99,3-99,7. Днес един План за възстановяване и развитие не може да бъде направен като хората и България е на път да изпусне средствата по него. “Дойде нов Ковид, а ние план още не сме дали“, подчерта още Борисов.

На русенци Бойко Борисов припомни постната пица на Дянков, за която толкова са му се подигравали на времето, но и това, че след затягането на коланите за година е оставил държавата пак метафорично - с "мазнинка".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от Избори 2024
Нейкова, ЦИК: Дефектни машини няма да се използват на вота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ЕГА ви тръшне , всичките политици !
66
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Бай Ставри ще те ваксинира Тиквооо
65
0
 
15
 
! Отговори
А,в плана преди 3 часа
Да бе забравиш за Алибегов.0% ДДС за ресторантьорите и компенсации до дупка.
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
разбира се, че сме глупави, не е ли казал про сти, щом като направихме премиер човек, който не може да състави едно изречение правилно на български
63
2
 
16
 
! Отговори
Бойче, преди 3 часа
Я кажи как с икономическото ти "гуру" Стоян Мавродиев,подарихте на Вълка 150 млн.лв.държавни пари срещу 10%?И защо позволи на Шиши да го обстреля с "приятелски " 9 огън?Говори се,че си получил SMS с една единствена дума" Барселонагейт'
62
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
"Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме" е нали имате стар ,който "работи" ,ККП-та ,сертификати ,без пейки ,без разходки в гората и т.н. Все ваши успехи .А да и милиони платени и изхвърлени ваксини .
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Само глупости от дежурните хахахахаха
60
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ето! И тоз твърди че булгерианса е мно просттт. Това дето ви го казвам не от днес а от години. Тук някои много "ритаха" ама ето и любимеца им го казва.
59
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Това нещо, ако имаше грам съвест, щеше да се оттегли и да си харчи милиардите на някой екзотичен остров. Обаче шубето е голям страх. Знае, че без държавната власт няма да се радва дълго на старини, затова е залепнал за другото прасе и заедно зануляват държавата. Нашият народ е изтърпял, какво ли не, ще изтърпи и тези кърлежи...
58
1
 
13
 
! Отговори
в този дух преди 3 часа
Дойде време за диета,а ние нищо не правим...
57
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
БОРИСОВ Е ТУК БОРИСОВ Е СИЛЕН БОРИСОВ Е УСПЕШЕН А ВИЕ НЕМОЖАЦИ НЕ СТАВАТЕ НО ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ХИЧ НЕ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ
56
2
 
15
 
! Отговори
Русофил преди 3 часа
Тази дърта комунистическа кадъна защо не се е срещнала с граждани, а като шумкар се е видял само с партийни членове и се е изнизала като Бойка калдаръм кадъна от харема на Ердоган посред нощ? А, да защото ако се срещне с гражданите може да я линчуват публично и да я набият на кол за назидание.
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Преялия с власт вечен мрънкач! На дъното сме заради теб. Не пускат кокъла с шишо, но магнитски ги страхува!
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Този жълт объл зеленчук защо всява паника... Обикновено той свиква триото *** и баба радка и започва насила ваксинациите и затварянето на градовете ...нали така беше ? Помним!!!!!! А и така наречените ваксини за милиони дето после ги бракуваха .....народна пара на вятъра ...
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ген Майтапчийски е поръчал 5 млн. Черни чувала,всичко е под контрол
52
8
 
5
 
! Отговори
НОВИТЕ ПАРТИИ преди 3 часа
СЛУГИ И АГЕНТИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ПОСОЛСТВА - ВЪЗРАЖДАНЕ, ВЕЛИЧИЕ, ПП ДБ, МЕЧ, ИТН..... ТОЛКОВА ИМ Е НОВОТО И ПРОМЕНЕНОТО..
51
1
 
15
 
! Отговори
Само посмейте пак преди 3 часа
Какъв ковид бе? Я си...
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Последните неманипулирани избори може да са били в миналия век! След това няма никакво печелене на избори, само натъкмяване на резултатите. Редовното явление е "ниска избирателна активност", макар че никой не знае колко са избирателите
49
0
 
10
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 часа
Много Домузи станаха у таз държава, бе!!! Нема ли Ловци???
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Плана е ясен - бойкот на ваксините