Костадинов и Цънцарова се сблъскаха, кой лъже, кой маже и кой плаче?

Костадинов: България е жертва на натиск още с влизането в ЕС
Обновена: 14 окт 2024 13:09 | 14 окт 2024 12:40, Инна Ангелова
211
Костадинов и Цънцарова се сблъскаха, кой лъже, кой маже и кой плаче?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова влязоха в словесен сблъсък тази сутрин. Причината стана темата от преди няколко години за ваксинираните депутати на "Възраждане". Именно Цънцарова направи репортаж по темата.

Костадинов настоя на няколко пъти, че имало глобена лекарка, защото влязла в "здравните досиета на моите деца" заради Цънцарова и разкрила лични данни.

Цънцарова отговори като показа решение на Комисията за защита на личните данни, което е в нейна полза - заради ковид ваксините, които били експериментална течност, което беше защитавано от политиците от "Възраждане". "

Не съм влизала никъде и никой не е глобен заради мен. Работата на журналистите е да не позволяват на хора като вас да разпространяват...".

Последва размяна на реплики:

Костадинов: Когато разбраха, че ви гостувам, гражданите поискаха чрез мен да ви кажат, че заради вас си гасят телевизорите, че минават на друг канал! Влезте и прочетете коментарите в мрежата за себе си, г-жо Цънцарова! Вие сте в конлфикт с мен и с "Възраждане". И дължите отговори за това, което направихте през 2021-ва, извършихте престъпление!

- Как се нарича човек, който лъже, г-н Костадинов?, отвърна му веднага Цънцарова.

И отговорът на политика бе светкавичен:

- Мария Цънцарова!

- Ще ме разплачете, г-н Костадинов!, отвърня тя и му каза, че може да напусне студиото.

Все пак разговорът продължи и по важни теми и политики, зад които стои "Възраждане".

“Преди 3 дни наша делегация беше в Берлин на среща с представители на “Алтернатива за Германия“, с които заедно учредихме европейска политическа партия “Европа за суверенните нации“. Там се договорихме да направим конференция, на която да настояваме за свикване на Конвент, който да обсъди последиците от “Зелената сделка“, заяви Костадин Костадинов.

Лидерът на “Възраждане” добави, че целта е да се преразгледат политиките на ЕС по отношение на “Зелената сделка” и на Парижкото споразумение за климата. “ЕС се опитва да постигне въглеродна неутралност, но същевременно в четири пети от останалия свят тези политики не важат”, каза още Костадинов.

Той даде пример в Африка и Азия, където постоянно се откриват нови ТЕЦ-ове.

Костадинов е на мнение, че ако не се преразгледа тази политика, ЕС ще стане конкурентно неспособен, а това означава висока цена на енергията.

“Политиката на ЕС е насочена към ограничаването на работата на атомните централи, България стана жертва на такъв натиск още с влизането ни в ЕС, което ни костваше закриването на 4 блока на АЕЦ „Козлодуй“, което ни донесе огромни загуби – над 20 млрд. лв.“, каза Костадинов пред bTV.

Той отново зачеркна и темата за присъединяването на България към еврозоната. Костадинов каза още, че към настоящия момент на нас Закона за референдумите не ни позволява да направим допитване за отказване от еврозоната.

“Ако има ниска избирателна активност, тези, които си продават гласа, ще определят състава на следващото Народно събрание. Тогава съставът или видът на следващия кабинет няма да има никакво значение“, каза Костадинов.

“Ние сами сме казали, че ще водим разговори само с нашите условия. Тези разговори вече ги проведохме както с ГЕРБ, така и с ПП-ДБ, така и с „Има такъв народ“, в рамките на този действащ парламент. Не срещнахме подкрепа за нашите приоритети, но всички искат да си говорят с нас и съответно ние говорим. Не сме готови обаче на компромис с нашите виждания и с българските национални интереси никога“, заяви председателят на „Възраждане“.

Костадинов допълни, че формацията на Делян Пеевски е единствената партия, която трябва да бъде изолирана, защото представлява най-сериозната заплаха за националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още по темата: ЕСТЕЦЗелена сделка
Още от Избори 2024
При избори днес: ГЕРБ с 24,5% от вота, Възраждане и ПП-ДБ в тройката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Като дойдат на власт едно от първите неща които възраждане трябва да направят е закон за журнолистическата етика.Макар че и само закона за чуждите агенти ще помогне много.
129
18
 
10
 
! Отговори
Сега преди 2 часа
Костя дава за пример Африкаи Азия само дето забрави и С.Корея. и ако такива се докопат до власта смятате какво ни очаква
128
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Коцето я попиля и направи на две стинкки , сигурно сега е на тежки андидепресанти
127
4
 
8
 
! Отговори
До122 преди 2 часа
От кое тесто са,най вероятно от внуците на ДС или пък правнуците-Васил Терзиев?Според теб такива люде ли заслужават уважение?
126
5
 
22
 
! Отговори
Тя преди 2 часа
Цънца крека като мисирка в ефира ,няма ли кой да ампутира крилата й !?
125
22
 
11
 
! Отговори
Ох баня ох кеФ преди 2 часа
Костя копейкин .... какво повече да се каже ! Хората му против ваксините, но са ваксинирани ! Против еврото, ама влоговете им в евро !
124
4
 
13
 
! Отговори
Тя преди 2 часа
От ваксините починаха хора,на които не им понесе,така че за в бъдеще трябва да се работи върху тях !
123
12
 
23
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 2 часа
Тая Цънцарова е толкова жaлка и некадъpна поръчкова миcиpка, че ако направи собствен канал в YouTube ще yмрe от глад.
122
12
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 часа
А , пък Коце ще се жени за Цомчо ! Кум ще е Шишо , а кумицата - Боци !!
121
2
 
0
 
! Отговори
Хой преди 2 часа
До К9И аз така на тебе, *** американски!
120
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До До104 Пропуснал съм ги, защото те са от друго тесто. Единствените, които заслужават уважение в тая разкаляна действителност. Но нали знаеш.."У нас свестните считат за луди" Така е било и продължава да бъде. Народът си го заслужава.
119
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Ситуа;ията с еврото е същата, както с ваксините. "Колко хубаво ще бъде ако ...", настройване на ваксинирани срещу неваксинирани, денонощен информационен терор, включително и с фалшиви цифри, и накрая ... се будалкаха в лицето ви с О-микрон и Флирт!? Сега, като ни натикат в Еврозоната, не се съмнявайте, че някои ще бъдат изтеглени на работа в международни структури за заслуга за извършената услуга. Хърватите май вече не са толкота щастливи. Защото все са както си бяха преди ли? Едва ли.
118
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Вече и на децата стана ясно че ковид ваксините бяха далавера между фармацефтичните компании и разни чиновници в ЕС.Осъдени естествено няма.
117
1
 
14
 
! Отговори
Тя преди 2 часа
*** ,ще бъде съдена заради тия ваксини и милиардите пръснати по тях ,само на цънца са й в главата ,щото други грижи нямаме !
116
9
 
3
 
! Отговори
до 111 преди 2 часа
Не българския, а руския суверинитет. Мерси.
115
2
 
11
 
! Отговори
До104 преди 2 часа
Гледам нещо си пропуснал Шарлатаните от ПП-ДБ,случайно или не,ама май по скоро намирисваш на ***!
114
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Давай Коце , България е зад теб!
113
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Заради Костадинов загинаха 39 000 българи за малко повече от година. Престъпна наглост и безочие, но не без помощта от ордите безпросветни българи.
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Чаплата вероятно ще попадне под удара на закона за чуждите агенти :)Страх лозе пази.
111
6
 
1
 
! Отговори
Баце преди 2 часа
Аз пък бих и го дал на Цънцарова! И на Рая също! Еххх Рая