Костадинов и Цънцарова се сблъскаха, кой лъже, кой маже и кой плаче?

Костадинов: България е жертва на натиск още с влизането в ЕС
Обновена: 14 окт 2024 13:09 | 14 окт 2024 12:40, Инна Ангелова
208
Костадинов и Цънцарова се сблъскаха, кой лъже, кой маже и кой плаче?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова влязоха в словесен сблъсък тази сутрин. Причината стана темата от преди няколко години за ваксинираните депутати на "Възраждане". Именно Цънцарова направи репортаж по темата.

Костадинов настоя на няколко пъти, че имало глобена лекарка, защото влязла в "здравните досиета на моите деца" заради Цънцарова и разкрила лични данни.

Цънцарова отговори като показа решение на Комисията за защита на личните данни, което е в нейна полза - заради ковид ваксините, които били експериментална течност, което беше защитавано от политиците от "Възраждане". "

Не съм влизала никъде и никой не е глобен заради мен. Работата на журналистите е да не позволяват на хора като вас да разпространяват...".

Последва размяна на реплики:

Костадинов: Когато разбраха, че ви гостувам, гражданите поискаха чрез мен да ви кажат, че заради вас си гасят телевизорите, че минават на друг канал! Влезте и прочетете коментарите в мрежата за себе си, г-жо Цънцарова! Вие сте в конлфикт с мен и с "Възраждане". И дължите отговори за това, което направихте през 2021-ва, извършихте престъпление!

- Как се нарича човек, който лъже, г-н Костадинов?, отвърна му веднага Цънцарова.

И отговорът на политика бе светкавичен:

- Мария Цънцарова!

- Ще ме разплачете, г-н Костадинов!, отвърня тя и му каза, че може да напусне студиото.

Все пак разговорът продължи и по важни теми и политики, зад които стои "Възраждане".

“Преди 3 дни наша делегация беше в Берлин на среща с представители на “Алтернатива за Германия“, с които заедно учредихме европейска политическа партия “Европа за суверенните нации“. Там се договорихме да направим конференция, на която да настояваме за свикване на Конвент, който да обсъди последиците от “Зелената сделка“, заяви Костадин Костадинов.

Лидерът на “Възраждане” добави, че целта е да се преразгледат политиките на ЕС по отношение на “Зелената сделка” и на Парижкото споразумение за климата. “ЕС се опитва да постигне въглеродна неутралност, но същевременно в четири пети от останалия свят тези политики не важат”, каза още Костадинов.

Той даде пример в Африка и Азия, където постоянно се откриват нови ТЕЦ-ове.

Костадинов е на мнение, че ако не се преразгледа тази политика, ЕС ще стане конкурентно неспособен, а това означава висока цена на енергията.

“Политиката на ЕС е насочена към ограничаването на работата на атомните централи, България стана жертва на такъв натиск още с влизането ни в ЕС, което ни костваше закриването на 4 блока на АЕЦ „Козлодуй“, което ни донесе огромни загуби – над 20 млрд. лв.“, каза Костадинов пред bTV.

Той отново зачеркна и темата за присъединяването на България към еврозоната. Костадинов каза още, че към настоящия момент на нас Закона за референдумите не ни позволява да направим допитване за отказване от еврозоната.

“Ако има ниска избирателна активност, тези, които си продават гласа, ще определят състава на следващото Народно събрание. Тогава съставът или видът на следващия кабинет няма да има никакво значение“, каза Костадинов.

“Ние сами сме казали, че ще водим разговори само с нашите условия. Тези разговори вече ги проведохме както с ГЕРБ, така и с ПП-ДБ, така и с „Има такъв народ“, в рамките на този действащ парламент. Не срещнахме подкрепа за нашите приоритети, но всички искат да си говорят с нас и съответно ние говорим. Не сме готови обаче на компромис с нашите виждания и с българските национални интереси никога“, заяви председателят на „Възраждане“.

Костадинов допълни, че формацията на Делян Пеевски е единствената партия, която трябва да бъде изолирана, защото представлява най-сериозната заплаха за националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: ЕСТЕЦЗелена сделка
Още от Избори 2024
При избори днес: ГЕРБ с 24,5% от вота, Възраждане и ПП-ДБ в тройката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Хаха,във ефир го каза на тая мисирка какво мислят хората.Ако няма зверски манипулации на изборите възраждане са първа сила.
88
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
От екперименталните отрови умряха много хора.Не харесвам Костадинов,но че Цънцарова и цялото бтв са платени,си личи от самолет,за това нормалните хора в тази държава не гледат и не си формират мнението от телевизиите
87
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Костадинов е истински негодник - агресивен лъжец и манипулатор. Но по един особен начин Цънцарова си го заслужи. Много лесно е да нападаш добронамерени и интелигентни хора като доц. Денков, например, под претекст, че винаги търсиш контрапункт и "обективност". Ама сега загуби ума и дума.
86
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Браво,хубаво е да се припомни как ни караха на сила да слагаме експериментални ваксини и да пълним джобчето на дер ***.Само Възраждане защити правото на избор.
85
3
 
5
 
! Отговори
ВГЗ преди 3 часа
Пазете Шиши да не се спъне на някоя стълба и той
84
18
 
15
 
! Отговори
123 преди 3 часа
Баси - значи, ако един журналист не задава неудобни въпроси го обвиняват в слугинаж, ако задава, го обвиняват че е заядлив манипулатор. Няма угодия. Журналиста може да пита каквото прецени, политика е длъжен да отговаря, а не да задава контра въпроси. Костадинов е пипичния популист, който е във властта от години, винаги някой му е виновен за нещо, но не е той и винаги отговаря на въпросите с въпроси. Всичките които играеха по тоя начин са по калъп Волен, Бареков, Каракачанов, Симеонов и тн
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Анонимен 86...а на теб закърпиха ли ти гъ....
82
19
 
26
 
! Отговори
Браво Коста! преди 3 часа
Гласувам за Възраждане!
81
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Как е контрата, Крим върнаха ли?
80
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Костя копейката - ваксинирания антиваксър, борецът против еврото с банкови сметки в евро, антисоросоидът, чиято съпруга получава грантове от сороска фондация. Човек трябва да е пълен маргинал да гласува за този.
79
7
 
5
 
! Отговори
История преди 3 часа
До новия политик...като Ти чета бисерите не се учудвам защо БГ е на последно място в която и да е положителна класация...като такива се раждате или после късате синджира...да гласуваш за партия с която...Никой не иска да се коалира...
78
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До новия политик Железни нерви, докато не му забиеш един тупаник, той и Болен беше железен преди да му мнасинят окото... :)))
77
22
 
23
 
! Отговори
новия политик преди 3 часа
Костадинов е класа. Това е новия политик - спокоен, уравновесен, аргументиран. Железни нерви, няма емоции и сръдни, да се засяга и обижда. И не само той, всички от Възраждане се държат изключително професионално на интервютата когато миcиpкитe се гърчат неистово да ги провокират да си изпуснат нервита, в крайна сметка журналистите стават за смях.
76
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Дано се вземат с Мутрофанова, белким ни отърве от него и го заведе в Масква, да види колко е хубаво в матушката му :))
75
17
 
10
 
! Отговори
Църпърцърцърува преди 3 часа
Ами нормално, като типична Мисиркова обслужвам единствено гроб, новодс, Васка терзийката, това е.
74
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Този наистина се оказа истински изрожденец. Какво по-голямо *** от това?: Да си прибираш всеки месец по 10-12 хиляди лева от държавата, а в същото време да рушиш, да прекъсваш, да заплашваш, да лъжеш и в крайна смерка да крадеш от държавата. Костадинов е плачевното доказателство, че българинът е човек с тежки дефицити - морални, материални и в крайна сметка интелектуални.
73
8
 
10
 
! Отговори
Костя преди 3 часа
всички видяхме как Десислава Атаносова му се скарва на видео и веднага се гласува "правилно" с пълно ЗА от пълно Против преди 1 минута. Целта му е единствено да обере патриотите за да може да подкрепя Боко и Пеевски по важните за тях въпроси- а именно да си опазят кожите. Русии, Америки - прах в очите , не са им те важни.
72
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Баси фейк въжрожденеца дето е тоз, но народеца си е *** по-принцип, всякакви може да го излъжат :))) То и аз не вярвам в ковидчето, затова не се ваксинирах, ама да се хванеш за това измислено нещо и да се ваксинираш, после да лъжеш селянчетата какъв си руски патриот, това вече е наглост :)))
71
12
 
10
 
! Отговори
Чефо Жечев преди 3 часа
Коцето и депутатите му са ТРАНС-ВАКСЕРИ.Определят се като ваксани - имат документа и сертфиката, но реално не са ;)Хиляди хора сме като тях. Да са живи и здрави, че устояха на медицнският фашизъм.
70
19
 
31
 
! Отговори
Браво на Костадинов преди 3 часа
Железни нерви! Разказа и играта на наглата манипулаторка, започна да заеква, сигурно после е плакала в тоалетната - ха ха ха!