Любовни премеждия на София Филм Фест

Българският „Love.net” и румънският "Болни от любов" на 6 март
Обновена: 6 мар 2012 10:19 | 6 мар 2012 09:06, Петя Славова
0
Любовни премеждия на София Филм Фест
Режисьорът на "Болни от любов" Тудор Джурджу. Снимка: София Филм Фест

Колко души влизат всеки ден в сайтове за запознанства и до колко живота им във виртуалното пространство отговаря на реалната им същност, се опитва да преоткрие дебюта на Илиян Джевелеков „Love.net”.

Филмът може да видим но 6 март от 18,30 часа в Дома на киното в рамките на предварителните прожекции от София Филм Фест.

Историята е разказ за любовта във всичките й проявления – от дълбоката и искрена, до повърхностната и бързоликвидна. Главните роли се изпълняват от

Владимир Пенев, Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Койна Русева, Джон Лоутън, Дияна Добрева, Диляна Попова, Мик Бокс, Йорданка Кузманова, Лора Чешмеджиева.

Второто предложение за 6 март е филм, отново свързан с любовта. Продукцията е на румънския режисьор Тудор Джурджу, който разказва за приятелството на две тийнейджърки Алекс и Кики в „Болни от любов”. Прожекцията е безплатна за ученици и студенти. В рамките на тази прожекция ще можете да видите и късометражния филм на Джурджу „Супермен, Спайдърмен или Батман” (2011), в който 5-годишният Арон, заедно със силно притеснения си баща, търси лекарство за болната си от сърце майка. Момчето се надява да успее да я спаси като един истински супергерой от комикс...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари