Анджелина Джоли - най-богата сред актрисите

Forbes обяви най-високоплатените актьори в Холивуд за годината
Обновена: 31 юли 2013 14:07 | 30 юли 2013 12:32, Петя Славова
21
Анджелина Джоли - най-богата сред актрисите
Анджелина Джоли. Снимка: Reuters

Анджелина Джоли е най-скъпоплатената актриса в Холивуд, пише Forbes. Рейтингът на първите 10 звезди бе публикуван от изданието на 29 юли.

В периода от юни 2012 до юни 2013 г. Джоли е заработила 33 милиона долара. Значителна част от доходите на актрисата са от хонорар за участието й в Maleficent", който излиза на екран прес есента на 2014 г.

Второто място в класацията е за Дженифър Лоурънс, която си е спечелила 26 милиона долара за отминалите 12 месеца. Доходите на 22-годишната актриса, получила „Оскар“ през февруари за най-добра женска роля, значително са се повишили благодарение на участието й във филма „Игри на глада“, който събра 690 милиона долара при 80-милионен бюджет.

Миналогодишната победителка в класацията на Forbes Кристен Стюарт сега е на трето място с 22 милиона долара. Следва я Дженифър Анистън с 2 милиона по-малко.

В класацията намират място още Ема Стоун с 16 милиона долара, Шарлийз Терон с 15 милиона. Сандра Бълок и Натали Портман са с еднакви доходи от 14 милиона долара. Последните две места са запазени за Мила Кунис и Джулия Робъртс, които също са заработили еднакви суми. Всяка е увеличила банковата си сметка с 11 милиона долара.

Същата класация за най-високоплатените актьори се оглавява от Робърт Дауни-младши, който за една година е спечелил 75 милиона долара. Следват го Чанинг Тейтъм, Хю Джакман и Марк Уолбърг с доходи от над 50 милиона долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Красива?! Не зная дали сте виждали снимки на Анджелина Джоли като младо момиче. Вижте ги. Има доста корекции по лицето. Съвсем различен нос, липсват скули, изразени назолабиални бръчки. Формата на лицето е друга. Ако жена с толкова пластични корекции ви е символ за красота...Ще ме извините, но всяка втора българка е много по-красива от нея!!!
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С това показно рязане на здрава гръд това се очакваше. Това е наградата от ***, които искат да осакатяват днешните деца и бъдещи майки. Наградата е скъпи хонорари в Холивуд, който си е еврейски синдикат.
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички, които не харесват актьорските и умения. Въпроса е, че тя си прави - play the came, а вие можете да посетите българските театри да задоволите нуждата си от силен и вдъхновен артистизъм.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Красива, но прехвалена! Великите за нашето време си остават Том Ханкс, Мерил Стрийп, Де Ниро и Джак Никълсън
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много красива е - факт, но определено не блести като актриса, всичките си роли играе с едни и същи физиономии..., сексапилна жена, но прехвалена актриса
11
12
 
1
 
! Отговори
foramen magnum преди 10 години
Има много мозък в тоя череп,факт
10
15
 
9
 
! Отговори
:) преди 10 години
Забавлявате ме.Грозна била,затова всички искат да приличат на нея.Затова името и е класика,затова татуировките са най-копирани.Тази жена си остава номер 1 по сексапил и красота.Да,вече не е на 20 и да подобен фурор направи Меган Фокс,която страшно прилича на нея.Не може да отречете фактите
9
2
 
9
 
! Отговори
хаха преди 10 години
абе, нашите "звизди"дали са изкарали и 20 000 за една година а :))))) иначе голям наплив за нови "звизди" и евтина слава без много труд
8
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-скъпо платената, но не и най-талантливата! Да не говорим за красота. Дори няма здрав външен вид
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако беше от върхушката на БКП,щеше да се води най-богата за всимки времена.
6
8
 
14
 
! Отговори
wtff преди 10 години
До #2, 4 и 6:.... И лисицата, като не успяла да достигне гроздето, се успокоила: Ами, то и без това е кисело!.....
5
16
 
18
 
! Отговори
ot 2 преди 10 години
Ne samo grozna, no i bezdarna..no proizhogda ot filmovata mafia i zatova e vlijatelna.
4
13
 
23
 
! Отговори
Darwin преди 10 години
Хейтваш ли номер 2?Когато си намериш жена и с наполовина толкова правилни черти и интелигентно излъчване може и да ти вземем мнението на сериозно.
3
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ot edin tutmanik mnenie ne iskam.
2
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ne razbiram..nai-bogatata a e nai-groznata !!
1
0
 
42
 
! Отговори
зрител преди 10 години
Добре са заработили хорицата, въпреки че се теглят торенти. Ето - има и за тях, има и за нас :)