Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости

Сателитите на САЩ се страхували от силна Русия
28 мар 2024 10:16, Петър Бойчев
509
Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости
Снимка БГНЕС

"Изявленията на Запада за предполагаеми планове на Русия да атакува Европа след Украйна имат за цел да сплашат собствените им граждани". Увереност в това изрази държавният глава на Руската федерация Владимир Путин в рамките на среща с военни пилоти в Творжок, Тверска област, предава РИА Новости.

"Това е пълна глупост - възможността за атака срещу някои други страни, срещу Полша, балтийските държави, плашат и чехите. Просто глупости. Просто друг начин да измамят гражданите си и да източат допълнителни пари от хората, да ги принудят да поемат това бреме на раменете им, това е всичко“, коментира Путин, цитиран от Фокус.

По думите му "сателитите на САЩ се страхуват от голяма, силна Русия“, въпреки че притесненията им са напразни. "Нямаме никакви агресивни намерения спрямо тези държави“, подчерта руският президент.

Русия няма да воюва с НАТО, разликата във военните разходи на Москва и тези на страните-членки е голяма, допълни още Путин. Той припомни, че през 2022 година САЩ са похарчили 811 милиарда долара за военни разходи, а Русия - 72 милиарда долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е то във война най -много се лъже.ВСВ колко лъжи са изприказвани от всички посоки.Точно, когато лидер на една сила каже нещо значи веднага мислете, че всъщност е обратното.Какъв е изобщо смисъла на войната в Украйна, като не е част от един по глобален конфликт?Имаше ли смисъл Запада така да я брани и въоръжава,ако един ден не смята това за прелюдия към война с Русия.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия да атакува Украйна ? Това са пълни глупости.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Думата "чушь" не значи точно глупости.
40
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той Путин каза, че няма да напада Украйна, но украинците направиха всичко възможно за да ги нападне, сега точно по същият път вървят и европейците, с тази разлика, че нямат и хора за фронта (освен ако не решат да пратят емигрантите)
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Свикнахме на руските глупости! В този случай обаче няма да е глупост, а края на Путин!
38
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тука е пълно с укрофашаги ! Няма да стане с натискане на клавиатурата ! Марш на фронта !
37
2
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
До Пепи Фейка :/ ДАНО ПЕПИ ДАНО :D ША ИМА МНОГО БОЙ ДРЪН ПО ПУТИН ГУТАНИТЕ
36
11
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 2 месеца
ти си абсолютен гл.упак - влезе в украйна, защото се въоръжаваше и укриофашистите скъсаха минските споразумения, а че атентата руснаците са си го направили сами, го разправяй на шапката ми!
35
3
 
21
 
! Отговори
Долу мутрите преди 2 месеца
Абе копейки безмозъчни никой не ви задължава да живеете в този "прогнил" Запад,айде хващайте пътя за вашата Русия и не се връщайте никога!
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
диктатор путин като дойде в България първи ще заминат русофилите ще ги накаже ,че през всичките години нищо не направиха само си счупиха пръстите от натискане по клавиатурата да пишат глупости и е прав човека първо се почва от утайката.
33
4
 
9
 
! Отговори
Христо лодкаря преди 2 месеца
С Кирчо какъв салам изядохме.Голям,много голям.
32
3
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
САМОЗВАНИТЕ ПУТИН: МОЛДОВА НЕ СЕ БРОИ ТЯ СИ Е НАША
31
3
 
8
 
! Отговори
Пич преди 2 месеца
За всичко това имат вина динствено и само импоотентните политици на Запада. В Русия трябваше да се действа силно и решително още преди много години. Всместо това новото поколение от розови поитици си правеше илюзии, че всички може да живеем в един прекрасен и розов свят, пълен с цветя и песни. От това, естествено, се възползваха диктаторите и убийците като Пуутлер. Дано илюзиите да са вече в имналото на този етап.
30
3
 
15
 
! Отговори
Историк преди 2 месеца
Връщайки се назад, в цялата история на тази гнилоч, която управлява Русия от 1917 г, няма един случай в който да НЕ СА БИЛИ ЛИЦЕМЕРИ, ВОЙНОЛЮБЦИ, КРЪВОЛОЦИ И ДА СА УВАЖАВАЛИ ЖИВОТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД! ФИНЛАНДИЯ, ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ, ПОЛША...! САМО ЧАСТ ОТ "Няма да нападаме, пълни глупости!" И оправданието е винаги: "защитаваме земята си, начина си на живот!" Никой не ви иска нито земята, нито да ви вземе начина на живот!
29
5
 
4
 
! Отговори
до9 преди 2 месеца
Що при европейците и натовците да не би да има коректно отношение, всичко е пари и далавера, едно време му викахме- пре.....би другарче.
28
2
 
12
 
! Отговори
asd преди 2 месеца
Вие и за Украйна казвахте, че е пълни глупости.
27
4
 
14
 
! Отговори
ник преди 2 месеца
е той не каза ли че няма да аткува Украйна точно преди да я атакува ?
26
2
 
10
 
! Отговори
3 дни преди 2 месеца
преди да нападнат украйна пак така говореха
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Начи се готви, ако още е жив, щото каза че и да нападне Украйна са пълни глупости.
24
5
 
7
 
! Отговори
Пепи Фейка : преди 2 месеца
"Ох,дано Бай Дрън да спечели,за да не ми спрат грантовете за Укропропагандата!!!"