Фандъкова отсече: Кандидатирам се за кмет на София

Тя загатна за промени в екипа си
Обновена: 2 сеп 2019 14:23 | 2 сеп 2019 13:16, Александър Попов
177
Фандъкова отсече: Кандидатирам се за кмет на София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за кмет на столицата на местните избори, които ще се състоят на 27 октомври. Това обяви тя при проверка на строителството на участъка от третата линия на метрото от пл. "Орлов мост" до бул. "България".

София е моят град, тук съм израснала, тук съм отгледала дъщеря си, заяви тя.

"Очаквам в предизборната кампания да се изтъкват проблемите, пропуските, грешките. С моят екип имаме грешки, не сме застраховани. Но всички те ми дават възможност да направя изводи и при следващ проект да се справяме по-добре. Ще има промени и в структурата, за да направим работата си по-добра", заяви Фандъкова.

Тя благодари за доверието на структурите на ГЕРБ, които са я номинирали, както и на СДС.

"Аз съм гласувала някога за тях, нормално е новата и старата десница да са заедно. Получавала съм подкрепата на премиера и на държавата - иначе няма как да се развиват градовете. Моята мотивация е да работя", каза още Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Йорданка Фандъкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странджа-Василев и т.н. с няколко партизански имена.Най-върлия близач на задните герберски части.А там е такава воня...
146
13
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Мая да се вслуша в думите на Гълъбов, а не на червен Кольо и Кънчо...
145
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе аз такова... Въобразявам ли си, или СТРАНДЖАТА ми прилича на агент от руските тайни служби?Някаква параноя ме обзема сигурно, не знам?
144
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли какво наговориха за Тодор Живков след като беше свален от власт след преврата?Ей така ще говорят и за Бойко Борисов когато дойде и неговият край, помнете ми думата!Лошото е, че народът не е в състояние да го свали и пак някоя бандитска групировка ще надделее.В България отдавна няма държава. Само мафиотски структури.
143
13
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Мая е чакала да чуе решението на безспорната фафоритка... - и сега благоразумно ще се оттегли...
142
10
 
14
 
! Отговори
ха-ха преди 5 години
СТРАНДЖАТА застъпи на смяна!Вече се усеща вонящия му герберски дъх.Започва голямото потене и скимтене в помощ на шайката.
141
8
 
21
 
! Отговори
Joko преди 5 години
Фандъкова,не се срамувай от селския си произход. София НЕ Е твоя град. Така можеш да се изказваш само ако си родена тук и поне първите 20 г.от живота ти са били в София.
140
9
 
15
 
! Отговори
справедлив преди 5 години
Аз пък предлагам преди да почне пак да дава на града ,самоковската крадла първо да вземе да върне откраднатото.Дето се вика-да почне на чисто.
139
13
 
2
 
! Отговори
човек преди 5 години
До: номер 136Ти явно страдаш от загуба на паметта или друго мозъчно разстройство?Защото пишеш така, все едно през 2007 година пак е управлявал ГЕРБ, а не кабинета на Сергей Станишев!Или пък не правиш разлика между едните и другите комунисти?В един екип са, само играят на доброто ченге (БСП) и лошото ченге (ГЕРБ), така ли е?
138
9
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Ако кречеталото се кандидатира... - всички негласуващи вкупом се надигат и хукват към урните... - няма риба, няма гъби... - няма червен кмет в европейска София...
137
8
 
14
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 5 години
Тук един гербераст-натегач иска да вдига паметник на Фандъкова и Борисов.Аз предлагам първо да ги кремираме.Защото чумата Герб е заразна и опасна за всички нормални българи.
136
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко. Мислех я за по-умна.
135
5
 
15
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 5 години
Тази е по-досадна и от Тиквата.София бил нейния град.Ти да видиш.Невзрачната самоковска даскалица се е взела на сериозно.Имам чувството че щом влязат в Шайката ГЕРБ , и започват да се мислят за велики ,вечни и недосегаеми.А са просто едни нещастни ,самозабравили се крадци.-Времето ви изтича , другарко Файданкова.Ще си платите за всички лъжи и безумията, които сторихте в последните 10г.
134
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 2007 парите от ЕС текат като златна река. Ако Софиянски имаше толкова пари от европейски програми и отделно - двойно по-голяма бдюжет, вместо да бори хипеинфлация и комунистическо управление през първия мандат, двойно повече спирки щеше да построи.
133
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като гледа София, поне като си пътува до ливадите, мислили, че нещо смислено е направило, то не остана петънце не застроено, както калпаво изпълнени улици, тротоари и т.н. Да излезе и да каже кое е добре направено, според нея, и да отида да видя!
132
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегашният кмет няма НИКАКВ заслуга на метрлото. И магаре да сложим за кмет - парите от ЕС ще си текат и меторото ще се развива. Метрото е започнато 1971. НДК спирката е съвсем готова, а Орлов мост е заложен в проект, но руснаците не разершават.Софиянски реализира 9 спирки, започва да строи още 2. Борисов забави проекта, за да излееч от негово име, като в крайна сметак реализира 4. Към днешна дата Фандъкоав е построила Фандъкова 1 направила 19 спирки при двоен бюджет спрямо Софиянски.
131
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е вечен, Фандъкова също. След години рутиме *** и вдигаме паметник на тях двамата или на Костов и Софиянски.
130
1
 
19
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Най-некъдърният кмет, който София някога е имала, и иска още......
129
1
 
13
 
! Отговори
Novus ordo преди 5 години
Ей тая не се наяде!!!
128
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олеееее Борисов се кани да ни управлява до 2030 година, докато построи АМ Хемус. той съвсем ще съсипе България за още 12 години