В област Габрово: Балотажи в Трявна, Севлиево и Дряново

Единствено Габрово избра Таня Христова на първи тур
28 окт 2019 12:20, Красимир Ангелов
3
В област Габрово: Балотажи в Трявна, Севлиево и Дряново
Снимка: Община Севлиево

В три от четирите общини на Габровска област - Трявна, Севлиево и Дряново, ще има избори за кметове на балотаж, показват резултатите от избирателните комисии.

В Трявна на 3 ноември за вота на съгражданите си ще се състезават Силвия Кръстева от партия "ВМРО - Българско национално движение", за която са гласували 26,83 на сто и Мария Пенева от ГЕРБ, спечелила 19,73 на сто избирателна подкрепа.

В Севлиево на балотаж отиват подкрепеният от партия ГЕРБ за трети мандат досегашен кмет Иван Иванов, спечелил 37,81 на сто и строителният предприемач Богомил Петков, излъчен като независим кандидат от инициативен комитет. За Петков са гласували 21,57 на сто.

В Дряново за вота на съгражданите си ще се състезават издигнатият от инициативен комитет досегашен кмет Мирослав Семов и кандидатът на местната левица Трифон Панчев. При вчерашния вот Семов е спечелил 46,05 на сто избирателна подкрепа, а резултатът на Панчев е или 38,39 %.

В Габрово досегашният кмет Таня Христова печели трети мандат на първи тур с изборен резултат от 58,63 на сто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
АЗ СЪМ ОТ БУРГАС, ВЕРОЯТНО И ТИ! АНАЛОГИЯТА ТИ Е ЛИШЕНА ОТ ЛОГИКА! НИКОЙ НЕ ОСПОРВА РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ В БУРГАС! АКО ИМА НЕДОВОЛНИ, ДА СИ БЯХА МРЪДНАЛИ З-А ДА ОТИДАТ ДО СЕКЦИЯТА А НЕ ДА ЛЮСКАТ БИРИТЕ НА КАПАНИТЕ! ОТКАЗЪТ ОТ ГЛАСУВАНЕ НЕ Е ПОЗИЦИЯ! ПОЗИЦИЯ Е ДА ОТМЕТНЕШ ОПЦИЯТА НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО! ПЕЧЕЛИ СЪБРАЛ НАЙ МНОГО ГЛАСОВЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ %ГЛАСУВАЛИ! ТОВА Е ПО ЗАКОН! ТОЧКА!!!!?
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересна работа още пари за глупости от държавата богата държава сме щом балотажи има какво ще промени балотажа нищо кучето си върви кервана синлае на печелившите честито още четри години останалите другия път не се ядосваи те
1
0
 
7
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
НАВСЯКЪДЕ БАЛОТАЖИ, САМО В СЕВЕРНА КОРЕЯ И БУРГАС - НЯМА!!!;)