Бой между агитки на два щаба в изборната нощ в Брегово

Пострадал е и кандидат за кмет, в града винаги имало бой на избори
11
Бой между агитки на два щаба в изборната нощ в Брегово
Снимка: Dnes.bg

Агитките на два предизборни щаба във видинската община Брегово се биха в изборната нощ. Сред тях бил и единият кандидат за кмет.

"Цялата агресия срещу мен тръгна от една подвижна секция, в която трябваше да гласуват 90 души. Нямаше как тя да бъде придвижена до всички тях. Отделно част от комисията бойкотираше провеждането на изборите с жалби. Съвсем случайно чух служител на общината да разговаря с някого, казвайки: "Иво Лалов, кандидат за кмет, е събрал ромите и идва да бие Сашо Матеев. А аз съм Сашо Матеев. Тук винаги е имало разправии по време на избори, затова мислех, че не е нещо сериозно", каза Александър Матеев, председател на една от СИК, пред Нова тв.

"Имаше около 30-40 човека. Сашо Матеев ми се обади, за да ми каже, че срещу него се готви линч. Обадих се на спешния телефон и предупредих местните полицаи. Когато пристигнахме, започна пререкание между групата на другия кандидат и нашата група. Нападнаха наши застъпници. Докато се опитвах да ги разтърва, бях ударен в тила, след което ме повалиха на земята. За щастие се появи местният полицай, който прекрати мелето", посочи кандидатът за кмет на Брегово Илиян Бърсанов.

"В един момент дойдоха около 20 души, повечето около 18-годишни, от щаб на една от партиите. Застанаха пред общината и започнаха да викат и псуват. Някой ме удари в ребрата. Мелето стана за части от секундата", разказа Кирил, който е бил пред общината в очакване на резултати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: изборибойБрегово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Защо не се пише истината - а тя по всякоя верятност за пари-нещо не е както се разбрали,я някой излъгал,я някой се преметнал към другият ....всичко идва от "алиш-вериш" по изборите и никой не иска да се разбере с това купуване на гласове по изборите .Защо ? А е много лесно и то ,ЧЕ ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ само със завършено средно образование -диплома да имат,а не имам още един изпит да вземаЮно нямам още диплома.Хайде бе депутати честни -решете това !Да ама не искат-кой ще печели от ромите!?
6
1
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Разбрахте ли сега колко е вярна поговорката: " Битият бит, е...... .... ?
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"в града винаги имало бой на избори"Аз пък ловя бас, че между 45-та и 89-та не е имало нито един бой.
4
1
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Бая сила им е дошла и на двете агитки от предизборните кюфтета и кебапчета. Сигурно половината са с ТЕЛК-ове, но по избори стават чудеса.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрах кой кого е бил, намесват се всякакви образи и всеки бие някого. Полицията ще се изпотят доста само докато разплетат случая.
2
0
 
8
 
! Отговори
Гост преди 4 години
А всичките ли са арестувани? Брей, имало бой, а няма информация за арестувани. Град Брегово да не е *** селска дискотека без охрана, там хора живеят? Писали ли са обяснения после в полицията във Видин тия тиквеници изобщо някога след тия боеве, които си организират по време на избори, явно, щото им е скучно?
1
0
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Четох, четох, но така и не разбрах от коя партия са побойниците.Явно не е политкоректно да се споменава ...