"Детето на различността" става на 26. ЧРД, Лейди Гага!

Певицата свикна да я мислят за изрод
Обновена: 28 мар 2012 15:00 | 28 мар 2012 14:45,
8
"Детето на различността" става на 26. ЧРД, Лейди Гага!
Певицата празнува 26-ия си рожден ден, Снимка: Reuters

Лейди Гага е едно от най-често споменаваните имена в медиите, по една или друга линия. Тя е изпълнител, който за 4 години от издаването на първия си албум, успя да завладее света, класациите, да предизвика хората да я харесват или да я ненавиждат. И това трябва да й се признае.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота, известна с псевдонима си Лейди Гага, е родена на 28 март 1986 година. От малка се увлича по музиката и театъра - свири на пиано от четиригодишна, както и записва свой изпълнения на касетофона си, сред които парчета на Майкъл Джексън и Синди Лоупър.

Тя се появява на музикалната сцена с издаването на дебютния си албум "The Fame" през 2008 година. Първите три сингъла от албума "Just Dance", "Poker Face" и "Paparazzi" стават световни хитове. Албумът оглавява класациите на шест страни и Billboard. Гага продължава да печели фенове и да оглавява класациите с втория си албум "The Fame Monster". Синглите "Bad Romance", "Telephone" и най-вече "Alejandro" влизат в чартовете директно под номер 1.


Нейният трети студиен албум "Born This Way", който излезе миналата година също застава начело на класациите, след като певицата издава синглите "Born This Way", "Judas" и "The Edge of Glory".

Лейди Гага засега има две турнета - "The Fame Ball" и "The Fame Monster Ball", а през 2012-2013 година ще осъществи и третото си турне "Born This Way Ball", което певицата описва като "електро-поп опера". 

С интерес очакваме и официалното потвърждение за концерта и у нас през август.

"The Fame Monster Ball" донесе на певицата над 188 милиона долара, като се очаква предстоящото й турне да бъде много по-доходно. Гага бе избрана и влезе в списъка за "най-успешни млади хора за 2011" заедно със създателя на Facebook и Джъстин Бийбър.

През изминалата година тя направи дуета с легендата Тони Бенет - "The Lady Is A Tramp". Също така певицата стана единственият човек с над 20 милиона туитър последователи или "туитър-чудовища", както тя нарича феновете си. Именно поради увлечението си към чудовищата, тя подари на бебето на Бионсе гащеризон с надпис "малко чудовище", изработен от имитация на розови диаманти. 

Гага бе наречена и "модният Франкенщайн" заради фотосесията на "L`Uomo Vogue" с Инез Винууд. Сесията е черно-бяла, а в нея певицата прилича на нещо като модернизиран Франкенщайн.

Още по темата
Певицата съвсем наскоро бе наградена за изключителен музикален изпълнител от американския Съюз на гейовете и лесбийките за клеветата, поради факта, че певицата е виден защитник на всички хомосексуалисти. На гей парада в Рим миналата година, Гага твърдо се обяви срещу нетолерантността и дискриминацията спрямо хомосексуалните и транссексуалните хора.

Певицата сподели, че често са й задавали въпроса с каква ориентация е тя. "Моят отговор е: аз съм дете на различността", отговори Гага. Певицата не крие, че се чувства еднакво добре с мъже и с жени,  но любовта й била насочена към феновете. 

Гага продължава да вилнее из медиите и да е постоянно под прожекторите, без да се притеснява, защото както тя самата казва "свикнах да ме мислят за изрод".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Лейди Гага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
весо преди 12 години
лейди гага е постигнала милион пъти повече от вас...лейди гага е една от най изкрящите и видни, най талантливи личности редом до мадона и още мн други...лейди гага е различна, но не поради облеклото си, а поради своят характер...лейди гаг евелика и всеки който отрича изпитва силна ненавист и завист към нея поради това че не иска да вярва че тя, т.е едно "чудовище" както я наричате, е постигнала много...честит рожден ден лейди гага...обичам те..<3
4
1
 
1
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
К'ва различност, бе?Най-обикновен глем!Нито го е измислила СтефанитУ, нито ще да е последната.
3
3
 
1
 
! Отговори
............. преди 12 години
Детето на Илюминатите става на 26. Който не вярва да види как е гримирана и не само .ЧРД
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чекам и за Ким
1
7
 
4
 
! Отговори
Гого преди 12 години
Детето на кукловодите в костюмчета и куфарчета въртящи световния музикален шоубизнес. Кого заблуждавате ?