Ъпсурт и пиратски кораб – бар на Sozopol Fest

July Morning в компанията на свежа, лека, фънки музика
9 юни 2011 11:36,
24
Ъпсурт и пиратски кораб – бар на Sozopol Fest
Снимка: Sozopol Fest

Ъпсурт с Лора Караджова и Балет Нова се присъединяват към хедлайнерите на Sozopol Fest – July Morning.

Водещ на 48-часовата позитивно заредена музикална селекция на плажа на къмпинг Градина ще бъде свежият Майкъл Флеминг от Trio O Five.

Специална изненада за посетителите пък ще бъде изграден специално пиратски кораб - бар, на който изпълнители и гости на фестивала, както и най-големите фенове на хедлайнерите, ще имат възможност да опитат любимите коктейли на всички артисти, както и да гледат концертите само на метри от сцената.

Специално за кораба организаторите пускат ограничена бройка билети за VIP зоната на цена от 90 лева за двата дни и 50 за единия.

През юни много от желаещите да споделят преживяването Sozopol Fest ще имат възможност да спечелят и Meet & Greet пасове за среща с изпълнител или банда по избор.

За да е истински наситено и зареждащо усещането от предстоящите 2 дни на лекота, свежа слънчева музика и морски емоции, по време на Sozopol Fest гостите ще могат да се включат в демонстрациите на различни алтернативни спортове.

Още по темата

Предстоящото първо издание на Sozopol Fest ще се опита да промени и развие традицията по посрещане на първия изгрев на месец юли. July Morning може да се посрещне и в компанията на свежа, лека, фънки музика в съзвучие с идеята за лято, море, слънце, плаж, забавление.

Селекцията на участниците във фестивала, дело на артистичния директор на Sozopol Fest - Илко Гривишки/DJ Ilko, е уникална с това, че ще предложи на ценителите качествен подбор на артисти, които следват единна линия, носят сходен заряд и творят в допълващи се и кореспондиращи си музикални стилове и жанрове.

Това, на което ще станат свидетели феновете, е един внимателно подбран и добре премислен микс, един непрекъснат 48-часов диджей сет, който ще позволи на публиката да се потопи напълно в преживяването без да я изправя пред резки промени в звучащото от сцената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
моренце с биричка преди 13 години
Браво на Созопол -- лятната столица на София!
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ъпсурт са *** кенефите. Преди бяха забавни, сега се правят на тарикати а са пълни шушумиги. :D Жалка история. А за Лора да не говорим - баща и е Данчо Караджов, а тя няма грам талант. И тя също се прави на много готина. *** история.
21
1
 
1
 
! Отговори
фен преди 13 години
Да питам Shek 16: ценители на какво? - "свежа, лека, фънки музика в съзвучие с идеята за лято, море, слънце, плаж, забавление" - не е ли бая лигавко, а ценителя? Щото аз бая обичам фънки музика (от 30 г.), без дае като мезе за "ценители".
20
1
 
3
 
! Отговори
rikardo преди 13 години
Баневи са собственици на градина и ви очакват с големите брадви приятно дране.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Джулай морнинг и БГ рап??? Неочаквано лоша комбинация! :-))
18
0
 
6
 
! Отговори
Shek преди 13 години
Да не говорим, че повечето сте плашещо неграмотни, и дори като псувате и плюете по разни неща, не можете да си формулирате мисълта... "Трогателно" както казва един мой приятел. Хайде със здраве, ето съседната статия е за нЕква парцалеса-тип чалга звезда, ръкоблудствайте на снимките й далеч от качествените прояви в България.
17
0
 
4
 
! Отговори
Personne преди 13 години
July morning VIP зона :)) Къмпинг Градина. :))
16
4
 
6
 
! Отговори
Shek преди 13 години
Абе ей, форумни плъхчета!!! Никой не ви кара на сила да ходите къдете и да е било! Първо, за мен Градина е свято и адски любимо място на което ходя от дете до сега. Второ, идеята за музикален фестивал, различен от долнопробната чалга, която ни залива е повече от прекрасна. Трето, всички можете да плюете зад клавиатурите, но ако трябва да излезете и да направите нещо позитивно се скривате в малките си селца и паланки с интернет и се правите на силни... Хайде да ви няма, това е за ценители!
15
2
 
5
 
! Отговори
хипи преди 13 години
преди 20години комунистите ни пращаха милицията да ни развали празника , сега изпращат гейове и к...ви.
14
2
 
4
 
! Отговори
:) преди 13 години
"абсурД", има 3 правописни грешки :) И един призив - Хора, къпете се! (и не само в морето, имам предвид ***, душгел и шампоан)
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а догодина и с чалга
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да , наистина пълен АБСУРТ
11
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 13 години
Джулая СИ е български празник (виж за Краси Пънкаря) - няма как да е "българска пародия". И все пак аз най-много обичам да съм на някакво място БЕЗ хора (само с приятели, никакви пренаселености). Миналата година една ветроходна яхтичка се оказа май единственото такова място... Определено "ъпсурт" в Созопол не ми е идеята за джулая. За софиянци може и да е, да видят малко море и да се напудрят, да ебнат нещо на крак, но а хората от морето едва ли :)
10
0
 
6
 
! Отговори
фънкар преди 13 години
Най обичам микс от сетове и ракия със шопска салата:)))
9
0
 
7
 
! Отговори
хахахахаха преди 13 години
защо още се допускат неграмотни хора, които не могат да пишат на български
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Poziorcheta :D
7
7
 
4
 
! Отговори
байху преди 13 години
1 и 2, вие какво бихте желали/предложили? потни космати хипари/метъли/всякакви ***, пияни на кокал и повръщащи под звуците на други пияни и предрусали ***?
6
2
 
3
 
! Отговори
до Анонимен1 преди 13 години
извади си главата от ***, пак ще смърдиш
5
2
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
Като храниш със сигурност се чустваш мъж, малко смешно, но къде да се чустват такива като теб /дребни човечета/ големи ако не У форУмУ. Ходи в чалготеката да гледаш бате те Милко :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D там има като за теб айде върти и т.н
4
8
 
4
 
! Отговори
do 3 преди 13 години
Prosto e smeshno. Kato tebe :) carvul selski :)