Общинар от БСП заедно в Турция с арестувания Митьо Очите

Към момента не е ясно в какво качество Бенчо Бенчев го е придружавал в Истанбул
Обновена: 4 авг 2018 20:08 | 4 авг 2018 19:33,
213
Общинар от БСП заедно в Турция с арестувания Митьо Очите
Снимка: Архив, bgonair.bg

Председателят на групата на БСП в бургаския общински съвет Бенчо Бенчев е бил в Турция заедно с арестувания несебърски бос Димитър Желязков – Митьо Очите, съобщава bTV.

Още по темата

Желязков беше задържан в истанбулски хотел, а по-рано през седмицата 19 сочени за негови приближени бяха заловени в Бургаско в хода на операция срещу организирана престъпна група за рекет и наркоразпространение.

Към момента не е ясно в какво качество Бенчев е придружавал Митьо Очите и дали и той е бил арестуван.

Общинският съветник от гражданската квота на социалистите, който извън политиката е крупен зърнопроизводител и предприемач, стана медийно известен в началото на годината около прокурорските проверки на собствениците на луксозни коли и скъпи имоти. Притежава три луксозни лимузини.

Той е сред съдружниците в охранителната фирма „Аркус-Сигурност”, за която Димитър Желязков е казвал в интервюта, че е само неин консултант.

Според "24 часа" бившият депутат от ДПС Несрин Узун също е бил с несебърския бос и е задържан при акцията. Узун, който е два мандата народен представител, е бил в хотел "Рамада" на площад "Таксим" в среднощната акция на турската полиция, пише изданието.

Очите и придружителите му влезли в Турция през Гърция.

Тази вечер спецсъдът разгледа и при закрити врати мерките за неотклонение на другите задържани при акцията.

Задочно за участие в организираната престъпна група са обвинени още двама мъже в неизвестност, единият - общинският съветник в Несебър Пейо Янков.

Стана ясно, че властите са знаели, че Димитър Желязков ще напусне страната и са следили пътя му от Солун към Истанбул. Решено било да не се действа срещу него, за да бъде разбита цялата структура на бандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
1
 
! Отговори
Топлата вода... преди 5 години
...отново открита !Тайна е,че българските политици и управници и бг.престъпници са едни и същи хора.Явно е и тайна,че всички властоимащи в бг.са замесени в и с престъпни групировки.Тайна е също,че бг.мафия и организирана престъпност се защитават на държавно ниво.Тоест от държавата от 90год.насам.Това е абсурдистанската реалност.Който може,да се спасява и помни от какво е избягал.
187
1
 
9
 
! Отговори
И.Б. преди 5 години
Лицата на тези престъпници са твърде отблъскващи, липсва им капка одухотвореност. Навлязли са в сфера, която няма нищо общо с човещина и която може да се нарече сфера на егоизма и беззаконието. Да не дава Бог да се срещне някой с тях очи в очи - ще го унищожат.
186
2
 
14
 
! Отговори
Поздравления преди 5 години
за турската полиция,обаче защо не са проверили и съседните стаи???Най-вероятно в някоя съседна стая е била и кака Корни,дегизирана като ханъма или на женска баня с мъжки теляк?!?!?!Няма начин и тя да не участва в далаверата?!?!?!Нищо,на следващите избори пак вярвайте на големите им,и опашати лъжи,и пак под строй отидете задължително,ама задължително да гласувате за тях!!!
185
2
 
6
 
! Отговори
законност! преди 5 години
ППО трябва да бъде разбита и вкарана в затвора.Народа се наслуша на бомбастични изявления на главатарката.Делото трябва да се гледа от парламентарна комисия и да стане достояние на обществото посредством интернет. Трабва да се прекъсне способността на ДС/БСП да генелила организирана престъпност!Нека Путин ни обвинява че сме неблагодарни!
184
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯКОЙ ПО НАДОЛУ ПИШЕ ЧЕ ДЕДКО ОТ ПИКЧЕРСА БИЛ СЛУЧАЙНО ТАМ- НЕ ТОЙ Е БИЛ ЯТАК НА ПАРТИЗАНИТЕ НА МИТЬО ОЧИТЕ, ТОЙ Е СЪДРУЖНИК ВЪВ ФИРМИ С ОКАТИЯ- ИДВАТ ИЗБОРИ И ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИЧКИ ТРЕБИ ДА СЕ ПЪЛНЯТ, ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИНАЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТИЯ ОТКРОВЕННИ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ- МИЛИОНЕРИТЕ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО- С КОГО ЩЕ СЕ ИЗРАВНЯВАТ С БАБИЧКИТЕ ОТ СЕЛАТА ДЕТО СА СЕ ПРЕВЕЛИ ОТ ТРУД ЗА ДА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ, ЩЕЛИ ДА ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА.
183
4
 
8
 
! Отговори
ех преди 5 години
Де да имаше комунисти...щяха да им видят сметката на такива куклуци.
182
4
 
14
 
! Отговори
бляк преди 5 години
От комунисти друго не може да се очаква, ГЕРБ, ДПС, БСП - все комунисти. Крадене, лапане и гушите им висят като слонски мъдье! Гнyс!
181
3
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
цоциалистите винаги са били изключително тясно свързани с бедните и онеправданите. да поднесем искрените си благодарности на турските власти, че ни върнаха този борец за и от народа. борец и за просперитета на родината, а не го задържаха за себе си, защото загубата за цяла българия щеше да е не само непоносима и покъртителна, но и неизплатима! сега, турците сигурно вече съжаляват, че ни го върнаха, но късно! но пасаран! и венсеремос!
180
0
 
10
 
! Отговори
гарван гарвану преди 5 години
Милионер милионеру око не вади.Смешно е да защитаваш едните или другите,колкото да се намираш на приказка.Я виш,жена ти да не е приготвила манджата.
179
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този убавец само като му видиш отвратителната физиономия и ти става ясно какъв хайдутин е.На Цецо апартамента от ГЕРБ лицето му е същото на крадец. ГЕРБ и БСП са от една порода крадци, БСП ни поведоха към дъното с ГЕРБ го достигнахме.
178
1
 
3
 
! Отговори
в крак с времето преди 5 години
До АнонименКасо го харесваш,вземете са.И без това *** идеологията е на мода.
177
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е хубавец русофилистик - с боядисана коса и застанал пред картина от руски художник на ловджийска тематика.
176
1
 
17
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
БСП-ДПС -комунисти и ченгета са организаторите на организираната престъпност и това ясно и на децата, защото самата тяхна майка КПСС БКП е гангстерски синдикат
175
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сайта Флагман мълчи за Бенчо, познайте защо? Познайте на чия хранилка са :)
174
0
 
15
 
! Отговори
кайзер созе преди 5 години
До Червените милионери Колега обиждаш ги ,като ги наричаш милионери. По-точно са мулти-милионери.
173
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" БСП заедно в Турция с арестувания Митьо Очите ... ""..................Ко тана бе другари ... цялото БКП в комбина с мафията (o каква изненада) ... пък Бойко бил мутра.
172
12
 
3
 
! Отговори
shtom преди 5 години
кой краде повече? митьо или К'@УФ'Л***НД-Л'иД$$'Л-БИЛ@-МЕ&ТР00?Защи вчера в Л'И$ДЛ не приемаха плащания с карта? Почват кражбите за милиони в час.4 магазна на Ме$р$кел управляват Гроб и цяла България.ГРОБАДЖИИ РАЗБРАЛИ СЛЕД ГОДИНА,ЧЕ ФИСКАЛНИТЕ АПАРАТИ МОГАТ ДА СЕ ЛЪЖАТ И СЕГА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОДМЕНЕНИ. Значи цяла години позволихте да се краде?
171
14
 
8
 
! Отговори
вв преди 5 години
Никой не граби по-добре от ГЕРБ.
170
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отида ли до Слънчев бряг и Бургас, счкаш съм се качил машина на времето, попадам в 90-те.
169
6
 
8
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Капитализма се кове, народа мре.