Дете загинало при бомбардировките в Сирия

Хеликоптери хвърляли варелни бомби, според спасители
Обновена: 9 сеп 2018 18:48 | 9 сеп 2018 18:44, Веселина Йорданова
144
Дете загинало при бомбардировките в Сирия
Снимка: БТА

Малко момиченце е станало жертва на възобновените удари на сирийската армия и руски части срещу последната територия, държана от бунтовниците в Сирия, съобщиха представители на спасителните служби, цитирани от Асошиейтед прес.

Още по темата

Според доброволната организация за гражданска защита "Бели каски" детето е загинало при бомбардировка в Хобейт, провинция Идлиб.

Представител на организацията разказа, че хеликоптери на правителствените сили са хвърляли над селото варелни бомби.

Сирийският център за наблюдение на правата на човека съобщи за авиоудари на сирийски и руски изтребители по градовете Латамне и Кафр Зейта в съседната провинция Хама.

Според организацията от ударите е пострадала болницата в Латамне и дейността й е била спряна. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До annybodyОще на две места днес в Германия има намушкани и убити от мигранти Германци
81
1
 
20
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Това ще е последната американска свинщина. Целият свят се вдига срещу тях.
80
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо продължавате да ги наричате бунтовници когато всички знаят че става дума за исламисти и терористи в Идлиб ?
79
13
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
А ако си патриот наистина ще мразиш еднакви Руснаци и Американци.Дори Руснаците може да ги мразиш повече защото са причина да паднем под Византийско робство. Справка българската история...
78
7
 
1
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 77 а на какви вярваш ? Руски и Северно Корейски ?
77
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато САЩ не се откажат да съдействат на главорезите, които ядяха човешки сърца пред камерите войната няма да спре.Вън янките от Сирия!
76
2
 
13
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Бобардировките са били извършени в вчера и са причинили пожари за сега не се съобщават данни за жертви,дано да няма!Следете RT аз вече на западни мейстрийм медии посмъртно не мога да вярвам!!
75
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТHE Патриот 76Ако това е вярно тия гадове трябва да бъдат разпънати на кръст и ООН да не се правят на луди има конвенция именно на ООН за такива видове конвенционални оръжия.
74
2
 
16
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Два ф15 са бомбардирали град Хаджин в провинция Деир ез -зор в Сирия с бял фосфор!
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** как бе то на краварите бомбите са най-умните бомби. Даже преди да гръмнат когато ги ръсят на ред над градовете едва ли не проверяват ЕГН-то на хората и уточняват кой е джихадист и тогава се взривяват егати лицемерите .
72
1
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Леле верно лии.а в ПАЛЕСТИНА 10 са убили окупаторите от исраел.
71
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с изгорелите в руски МОЛ деца беше много гадно. Майките и бащите плачеха пред заключеният МОЛ и се молеха на пожарникарите да влязат вътре да спасят децата си, но пожарникарите имаха заповед да не пускат никой, защото "вътре нямало никой". А децата звъняха отвътре по gsm-ите на родителите и им се молеха да дойдат да ги извадят от горящата сграда.Такъв идиотизъм е възможен само в Путинова Русия, да изгориш заради една заповед на някой ***.
70
1
 
7
 
! Отговори
annybody преди 5 години
И сега Меркел още един милион "бежанци" ще покани?
69
4
 
13
 
! Отговори
Haffen die Warheit преди 5 години
Да си спомним чия заслуга е да се стигне до тук. На онзи сенатор дето се пренесе в ада, че и наша - Боцо ги хостваше в Правец, когато организираха свинщината. Късопаметните герботролове всъщност реват срещу вожда си :)))
68
2
 
23
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Да му дадат снимката на това детенце. Само да не е участвало в предишни снимки....Що не съобщават, че е имало 60 авиационни удара и са загинали петима цивилни. А след това да сравнят с американските бомбардировки в Ракка. Там камък върху камък не е останал. Пита се колко са жертвите там? До момента почти година няма информация от нези бели каски!?
67
1
 
15
 
! Отговори
Споко няма да ме бан преди 5 години
Инглизите и хамериканците никой не може да ги бие с тяхното килимното бомбене справка Дрезден. Да не говорим колко напал м(зензорирана дума не е за вярване 1984 година пасти да яде) и хербициди са изсипали да обезлесят джунглите на Виетнам където са се крили северно виетнамците и до ден днешен заради хербицидите се раждат деца с по 4 ръце .
66
3
 
10
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Америка си отива, спете спокойно, деца
65
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато ставаше въпрос за изгорелите деца в руски МОЛ, българските посланици у Днес.бг ревяха горките деца, да се молим за тях. А като техният главен сатрап умишлено убива деца, тогава може. Фурнажийски лопати меко казано!
64
2
 
10
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Началото на края на Америка. За един по-добър свят!
63
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Сирийският център за наблюдение на правата на човека съобщи за авиоудари на сирийски и руски изтребители по градовете Латамне и Кафр Зейта в съседната провинция Хама.""Сирийския център за наблюдение на правата на човека" са 3-*** човека в Лондон. Интернет *** в пълния смисъл на думата. Моля, спрете да ги цитирате!